45 000 души на мач. Според вас възможно ли е?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Долгопол
Контакти:

Re: 45 000 души на мач. Според вас възможно ли е?

Мнениеот Долгопол » 21 юли 2014 14:31

CTAHKO написа:
Долгопол написа:
iliev72 написа:Станко не знам защо наливаш масло в огъня като в края на сезона ще се борите да не изпаднете като Любимец !!!

Остави го да радва човечеца. :) На снимката ми изглеждат към 15-20 хилки. Като се има предвид, че в миналото Хасково е бил над 100 хиляден град, може ...кой знае. Бяха неясни времена тогава.

Как ги видя тези 15 000 - 20 000, при тогавашен капацитет на стадиона 25 000 8-) На някои места пишат за 40 000, на други за 45 000, честно казано аз повече от 35 000 не мисля че е възможно да е имало :roll:

ОК, значи са някъде към 30 хиляди. Трябва да питаш някого, който е ходил на мача. Тука няма кой да ти помогне.
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ? :lol: На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?

suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 21 юли 2014 14:31

Не съм ги броил, но бях на мача задължен служебно. :lol:
Може и толкова да сме билЕ!
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 21 юли 2014 14:31

Ето една статистика мисля че е от есента на 68/69 :o
Изображение
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 21 юли 2014 14:34

Защо да не е възможно,невъзможни неща почти няма. 8-)
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 21 юли 2014 14:35

Тези снимки радват окото...Фантастично изживяване е било!

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 21 юли 2014 14:39

Категорично НЕ
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 21 юли 2014 14:52

Как ги видя тези 15 000 - 20 000, при тогавашен капацитет на стадиона 25 000

25000 :shock: според мене дори не са 15000, а за 45 направо забрави :) абе ти не си ли виждал 45000 на живо :?: на стадион...

nlichev
Контакти:

Мнениеот nlichev » 21 юли 2014 15:17

Преди години имаше толкова публика по стадионите, за разлика от сега. Точно в този вид съм виждал и стадион Славия (зная, че на по-младите това ще им прозвучи като виц). Но през периода 1975 - 1980 съм виждал този стадион претъпкан до краен предел, с хора, насядали по пътеките, накачени по дърветата около стадиона и на покрива на една къща до оградата на стадиона (която отдавна е разрушена). Хората седяха по дървените пейки и по бетонните пътеки между секторите толкова нагъсто, че като скочиш при някое положение, после за тези, които последни се сетят да седнат - нямаше място да седнат отново (сядаха между двамата си съседи и започваше едно бутане, докато се наместят и те). Нямаше пластмасови седалки като сега, но имаше публика. И още нещо - като изключим секторите на агитките, в останалите сектори публиката беше смесена и най-много се стигаше до някой спор на висок глас (като "пред банята"). Нямаше побоища и простотии, като сега. Играеше са пред пълни стадиони навсякъде и гледахме качествен футбол. Само ще напомня, че тогава в Европа всички български отбори играеха добре. Не говоря само за ЦСКА и Левски, а и за Ботев Пд, Локо Сф, Славия, Берое, Марек и т.н. Хората, които са ходили с мен по стадионите в онези години, знаят какво имам предвид.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 21 юли 2014 15:25

Трудна работа е на 30 хиляден стадион с правостоящите да събереш допълнително 15 000.Градският стадион в Пловдив беше с капацитет 37000/45000/,но има срещи с по 52000.Визирам Тракия- Левски Спартак същата година ако не се лъжа.Помня чупенето на рейса в Хасково,а първият кръг играха със съгражданите и имаше поне 7000 хасковлии.

bm1914ls
Контакти:

Мнениеот bm1914ls » 21 юли 2014 15:45

Ето, че пак се вкарахме в този филм. Бях на мача. Въпреки че имах редовен билет, трябваше да влизам през оградата и да седя на дърво, защото половин - един час преди началото бяха затворили всички входове, тъй като нямаше никаква възможност стадионът да поеме още зрители. На дървото бяхме трима, даже си спомням, че едното момче падна при гола на "Хасково" и се удари, но веднага се покатери отново.
Според мен, зрителите бяха над 40 000. Втората снимка, която виждаме е правена доста преди началото на мача. По трибуните седящи хора нямаше, толкова нагъсто беше публиката. Долу, по пистите също беше пълно с народ. Точно по тази причина смятам, че снимката е правена около два часа преди началото на мача - има много свободно място на пистата пред козирката, а си спомням, че хората бяха на около два-три метра от страничната линия. Милицията беше опънала едно въже, за да ограничи зрителите и да остави свободно място за страничния рефер. Така беше и зад вратите. Нямаше деца да подават топката, защото публиката я връщаше веднага.
Бил съм на още много такива мачове. Тракия Пд - Барселона. Тогава пак влязох по втория начин. Хората пробиха охраната и преди да се усетя какво става, бях вътре в стадиона, понесен от тълпата. Целия мач стоях на един крак, защото нямаше къде да стъпя с другия. Бяхме правостоящи, наблъскани като сардели един до друг. Левски - Аякс, Левски - Барса - тогава в сектор Б направо си ходехме по главите. Един от най-посещаваните български мачове беше Левски -ЦСКА. През 78-а беше второто ми дерби. Придвижихме се от Хасково до София на автостоп с един мой приятел. На стадиона беше фул - около 65 000. Мачът решаваше шампионата. Доколкото си спомням, на Цеци и трябваше равен, за да стане шампион. Трибуните бяха в синьо. Въпреки че точно тогава бяха излезли първите "зебри" и никак не беше лесно да се намерят, имаше много хора със синьо-бели шалчета. Много от шалчетата бяха домашно плетени. Сектор Г беше червено-зелен, защото имаше много войници... .
По онези времена посещения над 30 000 на мач бяха нещо нормално. Сега е доста трудно да стане, освен на отделни международни мачове - квалификации на националния, мачове от ЛЕ или КЕШ, но за разлика от някои от форумците, аз съм оптимист. Едва ли отново ще доживея да видя такава посещаемост на мачове от вътрешното първенство (на 54 съм), но в крайна сметка нещата в държавата ще се пооправят, а тогава ще тръгне и футболът. Махалото винаги се връща обратно - това си е закон, който никой не може да промени. Стабилизирането на икономиката, разкриването на работни места, постоянните доходи ще свалят социалното напрежение и ще прогонят агресията. Ще се оправят базите и стадионите, и хората отново ще посещават мачовете.

Върни се в “Футбол - България”