Ще уважат ли на Герена шампиона с шпалир?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Ще уважат ли на Герена шампиона с шпалир?

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 06 май 2014 16:21

Vailo написа:Левскар съм и ще се радвам ако го направят, защото човек трябва да може да губи с достойнство и да отдава дължимото на ЗАСЛУЖИЛИЯ победител.. за мен не е унизително любимият ми отбор да поздрави шампиона на България по този начин. Особено за момчета като братята Цоневи, Орачев, Мисяк и Ст. Петков би било полезно да участват... сигурен съм че догодина ще изорат тревата за да върнат клуба там където му е мястото :)

+1 :) Нормално европейско поведение.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 06 май 2014 16:22

Предалагам Левски да наеме един орел и той да им направи шпалир :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 06 май 2014 16:28

Тъжно е, че българите още не разбираме, че подобни жестове зависят от, и съответно са индикация за, моралните качества на този, който ги прави, независимо дали другата страна ги заслужава, или не. Дали е "Лудогорец" или някой друг няма никакво значение. Мисленето ни е: "аз мога да го направя, ама първо той" и се оправдаваме с това, че "той не заслужава" и никой не се замисля, че трябва първо ти да покажеш нормално отношение и чак после да очакваш такова. Поради изкривеното ни его си мислим, че браним някакво криворазбрано достойнство, без да осъзнаваме че е редно да се замислим за постъпките си.
В заключение - след всички простотии, които се случиха на абсолютно всички нива в "Левски", подобно достойно и спортсменско поведение граничи с чудо. А Великден и Коледа вече минаха. Дано не съм прав.

П.П. Забравих думата "вярност", така популярна сред съвременните български "ултраси". Не че знаят какво означава това, ама предложената в темата проява от страна на футболистите на "Левски" вероятно ще се счете от "верните" за предателство спрямо Апостола. Ще има декларации и също модерните закани за уволнения и саморазправа. Нищо че Васил Иванов Кунчев винаги е говорил за равенство и братство между всеки, що живее в България, независимо от цвят, религия, мироглед. Абе,такива работи... вижте ми подписа!
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
barsa79
Контакти:

Мнениеот barsa79 » 06 май 2014 16:38

А дано но не вярвам на друг стадион може,но на този не - там са ''печени''.... :roll:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 май 2014 16:45

Мистри написа:
gzagorov написа:Тъжно е, че българите още не разбираме, че подобни жестове зависят от, и съответно са индикация за, моралните качества на този, който ги прави, независимо дали другата страна ги заслужава, или не. Дали е "Лудогорец" или някой друг няма никакво значение. Мисленето ни е: "аз мога да го направя, ама първо той" и се оправдаваме с това, че "той не заслужава" и никой не се замисля, че трябва първо ти да покажеш нормално отношение и чак после да очакваш такова. Поради изкривеното ни его си мислим, че браним някакво криворазбрано достойнство, без да осъзнаваме че е редно да се замислим за постъпките си.
В заключение - след всички простотии, които се случиха на абсолютно всички нива в "Левски", подобно достойно и спортсменско поведение граничи с чудо. А Великден и Коледа вече минаха. Дано не съм прав.

П.П. Забравих думата "вярност", така популярна сред съвременните български "ултраси". Не че знаят какво означава това, ама предложената в темата проява от страна на футболистите на "Левски" вероятно ще се счете от "верните" за предателство спрямо Апостола. Ще има декларации... Нищо че Васил Иванов Кунчев винаги е говорил за равенство и братство между всеки, що живее в България, независимо от цвят, религия, мироглед. Абе,такива работи... вижте ми подписа!

Ами дайте пример бре!
Посрещнете ги на Орлов мост с хляб и сол. :mrgreen:

Пичът е левскар, но явно от нормално мислещите.. за разлика от други.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

kalata80
Контакти:

Мнениеот kalata80 » 06 май 2014 16:46

Авторът на темата да дава 20 лева на приятеля си!Това няма да се случи!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 06 май 2014 16:49

Кашчей написа:
Мистри написа:
gzagorov написа:Тъжно е, че българите още не разбираме, че подобни жестове зависят от, и съответно са индикация за, моралните качества на този, който ги прави, независимо дали другата страна ги заслужава, или не. Дали е "Лудогорец" или някой друг няма никакво значение. Мисленето ни е: "аз мога да го направя, ама първо той" и се оправдаваме с това, че "той не заслужава" и никой не се замисля, че трябва първо ти да покажеш нормално отношение и чак после да очакваш такова. Поради изкривеното ни его си мислим, че браним някакво криворазбрано достойнство, без да осъзнаваме че е редно да се замислим за постъпките си.

П.П. Забравих думата "вярност", така популярна сред съвременните български "ултраси". Не че знаят какво означава това, ама предложената в темата проява от страна на футболистите на "Левски" вероятно ще се счете от "верните" за предателство спрямо Апостола. Ще има декларации... Нищо че Васил Иванов Кунчев винаги е говорил за равенство и братство между всеки, що живее в България, независимо от цвят, религия, мироглед. Абе,такива работи... вижте ми подписа!

Ами дайте пример бре!
Посрещнете ги на Орлов мост с хляб и сол. :mrgreen:

Демек, който не е на мнението на "пичът" е ненормално мислещ, ъ? Къде го пише тва за тоя шпалир и защо трябва да се прави? Неква традиция ли е тва кво? Кой я е наложил?

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 06 май 2014 16:53

Това би бил хубав жест към отбора, който през тази година заслужено ще стане шампион. Поправка - най-вероятно ще стане шампион. Никой не може да каже дали ще е така, докато не мине и последният мач. На употребяващите израза "на теория" само ще напомня, че точки могат да бъдат и отнемани в определени ситуации. По тази причина е редно награждаването да стане след последния мач и тогава да се направи и шпалирът. Ако този мач беше на Герена, бих приветствал подобна демонстрация на уважение и феърплей.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 06 май 2014 16:54

Кашчей написа:

Кашчей, защо се опитваш да налагаш мнението си? Всеки има право на собствено мнение. Това, че не бих отдал уважение на отбора на Лудогорец заради мои лични съображения автоматично ли ме прави идиот, лумпен, простак, човек с нисък моралм ненормално мислещ и т.н.? Не мисля.. Всеки има право да изразява позиция. Хубаво е да виждаме повече европейско поведение по българските стадиони, но за съжаление рядко виждаме такова. Когато отдаваш уважение е редно да получиш такова. Когато показваш неуважение към един клуб, неговите привърженици и футболисти не можеш да очакваш да получиш тяхното уважение.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 май 2014 16:57

bilyaletdinov написа:
Кашчей написа:

Кашчей, защо се опитваш да налагаш мнението си? Всеки има право на собствено мнение. Това, че не бих отдал уважение на отбора на Лудогорец заради мои лични съображения автоматично ли ме прави идиот, лумпен, простак, човек с нисък моралм ненормално мислещ и т.н.? Не мисля.. Всеки има право да изразява позиция. Хубаво е да виждаме повече европейско поведение по българските стадиони, но за съжаление рядко виждаме такова. Когато отдаваш уважение е редно да получиш такова. Когато показваш неуважение към един клуб, неговите привърженици и футболисти не можеш да очакваш да получиш тяхното уважение.

Мистерията реши, че колегата е цесекар-затова и беше написаното от мен.
А вие, като искате и ги обстрелвайте с гранатомети.. защото са селяни и за трета година шампиони!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Футбол - България”