КБ Левски-Ботев за кого са неутралните фенове?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Re: КБ Левски-Ботев за кого са неутралните фенове?

Мнениеот messi7 » 19 мар 2014 12:32

А Василев и Пеевски все едно не са комбина, а? :mrgreen: Хвани единия, удари другия. 8-)
Изображение

Steelblade
Контакти:

Мнениеот Steelblade » 19 мар 2014 12:35

За Ботев. Гледат ми се дузпи :) Надявам се да има повече българи в съставите, най-вече в този на Левски

Поздрави

Потребителски аватар
М Камбуров
Контакти:

Мнениеот М Камбуров » 19 мар 2014 12:41

fen-fen написа:Ботев, и не съм неутрален. Не знам в този форум да има неутрални фенове. Просто те са ми по симпатични.

по каква линия?

Oh boli
Контакти:

Мнениеот Oh boli » 19 мар 2014 12:43

Това жълто състояние е тотална шизофрения. КТБ финансира медийната групировка на мама Ирен, а Цецу-у-у и Дилянчо са ортаци в доста начинания, но Цецу-у-у бил безпартиен и не бил свързан с дпс. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 19 мар 2014 12:51

Oh boli написа:Това жълто състояние е тотална шизофрения. КТБ финансира медийната групировка на мама Ирен, а Цецу-у-у и Дилянчо са ортаци в доста начинания, но Цецу-у-у бил безпартиен и не бил свързан с дпс. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Той Цецо спонсорира половината България бре Диляне :mrgreen: ама Дилян и мама свинка Ирен строят Лафка Рахат Хайван Арена :lol:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 19 мар 2014 12:57

костенурк написа:
Oh boli написа:Това жълто състояние е тотална шизофрения. КТБ финансира медийната групировка на мама Ирен, а Цецу-у-у и Дилянчо са ортаци в доста начинания, но Цецу-у-у бил безпартиен и не бил свързан с дпс. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Той Цецо спонсорира половината България бре Диляне :mrgreen: ама Дилян и мама свинка Ирен строят Лафка Рахат Хайван Арена :lol:

То не бяха молби, не бяха сълзи, не бяха декларации до Ирен и Делян, а сега - мама свинка.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 19 мар 2014 12:58

demy27 написа:
костенурк написа:

То не бяха молби, не бяха сълзи, не бяха декларации до Ирен и Делян, а сега - мама свинка.

Много поздрави от др Хамза-стоматолог 8-)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 19 мар 2014 13:04

fen-fen написа:Ботев, и не съм неутрален. Не знам в този форум да има неутрални фенове. Просто те са ми по симпатични.

Неутрален фен означава да не си фен на никой от двата въпросни отбора, тъпако!

Върни се в “Футбол - България”