Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
fen-fen написа:Ботев, и не съм неутрален. Не знам в този форум да има неутрални фенове. Просто те са ми по симпатични.
Oh boli написа:Това жълто състояние е тотална шизофрения. КТБ финансира медийната групировка на мама Ирен, а Цецу-у-у и Дилянчо са ортаци в доста начинания, но Цецу-у-у бил безпартиен и не бил свързан с дпс.![]()
![]()
костенурк написа:Oh boli написа:Това жълто състояние е тотална шизофрения. КТБ финансира медийната групировка на мама Ирен, а Цецу-у-у и Дилянчо са ортаци в доста начинания, но Цецу-у-у бил безпартиен и не бил свързан с дпс.![]()
![]()
Той Цецо спонсорира половината България бре Дилянеама Дилян и мама свинка Ирен строят Лафка Рахат Хайван Арена
demy27 написа:костенурк написа:Oh boli написа:Това жълто състояние е тотална шизофрения. КТБ финансира медийната групировка на мама Ирен, а Цецу-у-у и Дилянчо са ортаци в доста начинания, но Цецу-у-у бил безпартиен и не бил свързан с дпс.![]()
![]()
Той Цецо спонсорира половината България бре Дилянеама Дилян и мама свинка Ирен строят Лафка Рахат Хайван Арена
То не бяха молби, не бяха сълзи, не бяха декларации до Ирен и Делян, а сега - мама свинка.
fen-fen написа:Ботев, и не съм неутрален. Не знам в този форум да има неутрални фенове. Просто те са ми по симпатични.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта