Да накажат ли Левски?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Re: Да накажат ли Левски?

Мнениеот moonlight » 08 окт 2013 19:27

Ивайло Лудогорец написа:
bilyaletdinov написа:
Ивайло Лудогорец написа:Защо не е желан ? Защото стана шампион вместо вас ли ? ...Ако това е причината , наистина ... съжалявам ви чак .

Няма как чорбар да е треньор на Левски...Няма как човек, показал неуважение към публиката на Левски да е треньор...Просто няма начин. Отделно качествата му са доста спорни( за мен си е доказан страхливец, който си няма грам идея от тактика и имаше успех единствено заради кинтите на Домуса). Така че, като си алчен ще търпиш. Бтв аз съм сигурен, че Петев няма да се махне от Левски както би направил един мъж с достойнство...

Как чорбар бе ? ... Никога не е играл в ЦСКА , нито е участвал по какъвто и да е начин . Той е преди всичко треньор по ПРОФЕСИЯ ( пак казвам не казвам че е добър треньор). и там няма място клубни пристрастия , той ще върши работа . ... Кога е показал неуважение ? Побеждаването с друг отбор е неуважение . Значи който не ви се нагъзва не ви уважава ли .. ?

"- А всъщност ти най кой отбор симпатизираш извън работата? - На ЦСКА. От дете. Което обаче никога не ми е пречило да бъда безкомпромисен срещу любимия отбор на терена и извън него. В България прекалено много се обръща внимание на такива неща.

15.6.2013 Вестник "24 часа"

Потребителски аватар
T.Henry14
Контакти:

Мнениеот T.Henry14 » 08 окт 2013 19:28

По-грозна и малоумна постъпка не съм виждал досега. Все си мислих, че феновете на Левски са малко по-културни и възпитани, но това мина всякакви граници.
ЛОКОМОТИВ 1926 ПЛОВДИВ

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 08 окт 2013 19:28

bilyaletdinov написа:Няма как чорбар да е треньор на Левски...Няма как човек, показал неуважение към публиката на Левски да е треньор...Просто няма начин. Отделно качествата му са доста спорни( за мен си е доказан страхливец, който си няма грам идея от тактика и имаше успех единствено заради кинтите на Домуса). Така че, като си алчен ще търпиш. Бтв аз съм сигурен, че Петев няма да се махне от Левски както би направил един мъж с достойнство...

И вие трябваше да го изхвърлите гол от залата за пресконференции ли? Хайде сега се замисли как изнервените ви футболисти ще понесат всичко това? Дали ще им се подобри играта или още повече ще им се вържат краката от страх, че някой ще нахлуе така и в тяхната съблекалня и ще ги гаври както си иска? Това добре ли ще е за вашия клуб, замисли се, и кажи.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 08 окт 2013 19:28

Kоето обаче никога не ми е пречило да бъда безкомпромисен срещу любимия отбор на терена и извън него. В България прекалено много се обръща внимание на такива неща.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 08 окт 2013 19:29

mtaraduda написа:Кви купи имате? Нали броите само титлите? Или е само като ви изнася? И кво имате? 1 купа на България и 1 суперкупа и .... 1 купа на либия. За сметка на 5 години анално онождане от титан, цимбика и животинчето дето ви ебаха къде ли не, а някои даже ви и биха. Халал да са ви великите купи хахааха

Така беше, но все бяхте зад нас в крайното класиране - без купа, без титла, без Титан, без нищо - само тишина. :lol:

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 08 окт 2013 19:30

Историята не помни ли други тренори , които са водели и 2-та клуба , а и играчи ? Със сигурност имаше и то не един .

Потребителски аватар
Red joker

Re: Ще накажат ли Левски?

Мнениеот Red joker » 08 окт 2013 19:31

Rivaldo10 написа:
Кировец написа:Е, добре ще им се отрази едно дерби без публика на Левски.

За да се чуете на стадиона и вие ли? :lol: Нали уж вие се водите домакини? :mrgreen:

Абе юнак,вие се давите в ла*ната,ти ми говориш за вечеря на свещи :o
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 08 окт 2013 19:34

mtaraduda написа:Кви купи имате? Нали броите само титлите? Или е само като ви изнася? И кво имате? 1 купа на България и 1 суперкупа и .... 1 купа на либия. За сметка на 5 години анално онождане от титан, цимбика и животинчето дето ви ебаха къде ли не, а някои даже ви и биха. Халал да са ви великите купи хахааха

А какво ще кажете сега за вашето онождане :?: :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 08 окт 2013 19:34

mtaraduda написа:
Кировец написа:

Така беше, но все бяхте зад нас в крайното класиране - без купа, без титла, без Титан, без нищо - само тишина. :lol:

Тая тишина май май само ти я сънуваш някъде. Явно доста си бил бит и **** от левскари, та си толкова агресивен по форуми.

Полека с определенията, шаранчо. :lol:

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 08 окт 2013 19:34

хахаха...Гунди има един мач за.......ЦДНА.............ЕГАТИ ЛОГИКАТА.......
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Върни се в “Футбол - България”