Bombardier написа:Алекс, пристрастен си и няма да разбереш каквото ще ти кажа, ...какво ниво търсиш в свободни агенти и дълбоки резерви за бившите си отбори, какво ниво има Генков, Макриев, Гаджев, Милиев, Лопес, ОСВОБОДЕНИЯТ от Гората М. Иванов, Бру..тално слабият Бру, Везалов, Ст. Ангелов, Д. Димов..![]()
..,при ЦСКА положението е различно, защото никой не очакваше от този отбор да продължи съществуването си,а да не говорим, че е в борбата за евровизи и играта им връзва. Не че и там не са свободни агенти, но няма това напрежение от свръхочакване към играчите
Ами, може би, не съм се изразил правилно. Аз не казвам, че Левски има супер играчите или държи супер нивото. Пълни глупости - посредствени сме. Само че и футболът в България не е на някакво високо ниво. Сигурен съм, че с този отбор и правилен подход Левски може да е на положението си от миналата година (1-2 точки от първия).
Това, което правят сините в момента, е да показват минимума, с който разполагат. (заради това, че се правят някакви странни промени през няколко кръга, също и че назначихме примата Митов, а Наско и по-горе коментираха, че иска да се доказва какъв е мъж и какви са загубеняци другите - тоя човек не си ли тръгне, нищо хубаво не ни чака).
Обратното ЦСКА изважда максимума от себе си в момента със Стойчо! Този отбор на ЦСКА играе на върха на способностите си, докато ние на дъното на нашите, защото няма никакъв отборен дух и т.н. при нас има само кавги, борби за власт и мерене на.....