sandi74 написа:Мистри написа:sandi74 написа:peliforewer написа:Чета вече два часа и половина коментари за мача Левски-Локо Сф и от мненията на сините фенове разбрах че Пастата е един европейски съдия с перфектно проведен мач,е тук таме е ощитил Левски,но те не го отдават на умисъл,а на това че при такава бърза и напрегната игра е нормално и човешки и съдията да сгреши,пък бил той и железен перничанин.Та значи от Левски жалба до БФС няма да има.Дано някой се сети да прати запис на мача до УЕФА и съм сигурен че Пастата няма начин да не получи наряд поне за полуфинал за ШЛ,особено като се има предвид и перфектното му физическо състояние.До тук за този пернишки смешник,само дето забрави че Локо Сф е отбора на Гигов и това може и да му беше бенефиса.На феновете от Левски дето изброяват колко били ощетени последните мачове ще припомня че в момента четирима съдии са наказани за дълго,в понеделник Пастата ще е петия и то все за грешки в полза на синия отбор.Благодарение на тези грешки,Левски в момента е лидер в първенството и полуфиналист в КБ.До края има още десетина мача,колко ли съдии още ще изгорят заради егото на фалшиви герои като Иво Тонев.Жалкото за Левски е че Домузчиев също има начини да влияе на БФС и тези точки които печелят сините ще са пирови.Сега ще кажа и няколко думи за срещата ,можеше наистина да стане интересна,ако не беше я осрал Еклера,дузпата се дава,малко хитрост от страна на нападателя,но така се прави,втория жълт картон на Том е смешен,съдията се изложи като не пусна авантаж и за да излезе от положение реши да вади жълт картон ,само дето не прецени че това ще е пак на Том.За засада трудно може да се говори при гола на Локо Сф,по скоро няма,но даже и да има съмнение положението е толкова тънко че страничния не може да бъде упрекван за умисъл.Червения картон на Михелич,ако гледаме критерия на Ст.Тодоров на мача Локо Сф-Лудогорец е 100 процентов,тогава доста фенове и коментатори адмирираха съдията,аз съм на мнение че такива нарушения заслужават най-много жълт картон,на всеки мач има по три-четири подобни ситуации.Изгонването на Бранеков е голяма грешка,най-много да се приеме за опасна игра и жълт картон.Идентично положение имаше днес на Астон Вила-Фулъм,съдията даде жълт картон.Това е моя коментар за срещата,приятна вечер на всички.
![]()
![]()
а на мен и една дума от вас ми беше достатъчна ,за да разбера, ме сте хора в неравностойно положение.
Кой ти беше учител по български език бе моето момче?
сигурно майка ти, ама тя на други неща го е учила.