СПАРТАК" почина!!!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Re: СПАРТАК" почина!!!!

Мнениеот TheClub » 15 сеп 2009 17:32

Левскито не били участвали в уговорени мачове :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Това беше егати вица, типичния пример миналогодишния мач с Латекса....

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 15 сеп 2009 17:34

Абе морски!Какво ти дреме за някакво отборче с име на роб и фенове плебеи?Показателно за тях е че имат само един фен появяващ се циклично тук и пишещ основно по темите на морето и по-рядко в темите на Левски.Не знам за тебе,но аз изпитвам задоволство от тази новина.Никога няма да забравя колко плюнки отнесохме когато бяхме в тяхното положение и колко пъти ни клеха да изпаднем отново в тази незавидна ситуация.Няма да забравя как след контузията на Жоро Илиев,всички плебеи в един глас обясняваха ка Жоро е трябвало да ходи в инвалидна количка.За мене техните фенове не са достойни за съжаление.Още по-малко трябва да им се помага.Ти си младо момче,но сигурно знаеш как в последните 10години два пъти им помогнахме.И какво се случи в замяна?Изядоха по-една кофа с акита всичките наред по наш адрес.И на последно място не виждам защо от парите които плащам като данъци,трябва да се дават на частна фирма,присвоила си пари от клуба в рамер на около 5млн лева.Да добавя-в полза на ДПС!На тях им харесваше и си траеха.Затова сега като не им харесва,пак да си траят!Не да ни занимават с техните проблеми.Или както е казал класика-ГА ядохте кИфтета не рИвахте,а сега рИвете!Да отиват там,където им е мястото!В аматьорския футбол.На Варна им стига един отбор.Ако на някого не му харесва ситуацията,моля!Да извади нужните5-6 милиона и да прави С*петак отбор за А група.Но не с моите или твоите пари да се правят отново на велики и да продължат с покупко-продажбите.С*петак-символа на корупцията в българският футбол!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
nikola79
Контакти:

Мнениеот nikola79 » 15 сеп 2009 17:36

ЕМИЛ написа:Като се замисля през годините колко уредени мачове имаше с участието на Спартак е закономерна тяхната агония ,а защо не и гибел.Когато се научат да играят честно да заповядат пак.

Всички си спомняме ерата на Николай Ишков :mrgreen:

Емиле,пак приказваш врели накипели.Ами такива отбори като Левски що купуват мачове бе,а.За тях какво да кажем ,че не участват в машинации или ти си пак с подуенските очила.Първо мисли преди да кажеш нещо,няма отбор в "А" "професионалната" ни група дет да не си играят "монополи".
САМО СПАРТАК ВАРНА

Потребителски аватар
nikola79
Контакти:

Мнениеот nikola79 » 15 сеп 2009 17:39

Veso1913 написа:Абе морски!Какво ти дреме за някакво отборче с име на роб и фенове плебеи?Показателно за тях е че имат само един фен появяващ се циклично тук и пишещ основно по темите на морето и по-рядко в темите на Левски.Не знам за тебе,но аз изпитвам задоволство от тази новина.Никога няма да забравя колко плюнки отнесохме когато бяхме в тяхното положение и колко пъти ни клеха да изпаднем отново в тази незавидна ситуация.Няма да забравя как след контузията на Жоро Илиев,всички плебеи в един глас обясняваха ка Жоро е трябвало да ходи в инвалидна количка.За мене техните фенове не са достойни за съжаление.Още по-малко трябва да им се помага.Ти си младо момче,но сигурно знаеш как в последните 10години два пъти им помогнахме.И какво се случи в замяна?Изядоха по-една кофа с акита всичките наред по наш адрес.И на последно място не виждам защо от парите които плащам като данъци,трябва да се дават на частна фирма,присвоила си пари от клуба в рамер на около 5млн лева.Да добавя-в полза на ДПС!На тях им харесваше и си траеха.Затова сега като не им харесва,пак да си траят!Не да ни занимават с техните проблеми.Или както е казал класика-ГА ядохте кИфтета не рИвахте,а сега рИвете!Да отиват там,където им е мястото!В аматьорския футбол.На Варна им стига един отбор.Ако на някого не му харесва ситуацията,моля!Да извади нужните5-6 милиона и да прави С*петак отбор за А група.Но не с моите или твоите пари да се правят отново на велики и да продължат с покупко-продажбите.С*петак-символа на корупцията в българският футбол!

Весо Весо,ти си поредния "варненец"-велик и слабоумен.Един ден ще бъдете на това дередже да знаеш,тогава да те видим колко си силен.
САМО СПАРТАК ВАРНА

Потребителски аватар
vikpopov
Контакти:

Мнениеот vikpopov » 15 сеп 2009 17:39

кофти работа...

Потребителски аватар
nikola79
Контакти:

Мнениеот nikola79 » 15 сеп 2009 17:40

Весо като не купувате мачове се вижда колко сте велики!
САМО СПАРТАК ВАРНА

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 15 сеп 2009 17:43

Veso1913 написа:Абе морски!Какво ти дреме за някакво отборче с име на роб и фенове плебеи?Показателно за тях е че имат само един фен появяващ се циклично тук и пишещ основно по темите на морето и по-рядко в темите на Левски.Не знам за тебе,но аз изпитвам задоволство от тази новина.Никога няма да забравя колко плюнки отнесохме когато бяхме в тяхното положение и колко пъти ни клеха да изпаднем отново в тази незавидна ситуация.Няма да забравя как след контузията на Жоро Илиев,всички плебеи в един глас обясняваха ка Жоро е трябвало да ходи в инвалидна количка.За мене техните фенове не са достойни за съжаление.Още по-малко трябва да им се помага.Ти си младо момче,но сигурно знаеш как в последните 10години два пъти им помогнахме.И какво се случи в замяна?Изядоха по-една кофа с акита всичките наред по наш адрес.И на последно място не виждам защо от парите които плащам като данъци,трябва да се дават на частна фирма,присвоила си пари от клуба в рамер на около 5млн лева.Да добавя-в полза на ДПС!На тях им харесваше и си траеха.Затова сега като не им харесва,пак да си траят!Не да ни занимават с техните проблеми.Или както е казал класика-ГА ядохте кИфтета не рИвахте,а сега рИвете!Да отиват там,където им е мястото!В аматьорския футбол.На Варна им стига един отбор.Ако на някого не му харесва ситуацията,моля!Да извади нужните5-6 милиона и да прави С*петак отбор за А група.Но не с моите или твоите пари да се правят отново на велики и да продължат с покупко-продажбите.С*петак-символа на корупцията в българският футбол!

Не си прав!!!
Мен ми е кофти когато нямаме мачове с тях....
Иска ми се 2 силни варненски отбора- на терена да има идстинско дерби по ттрибуните- иначе не ми е интересно- на различни мнения сме явно...Виж сега аз така съм възпитан да не се радвам на чуждото нещастие- било то и на Спартак...
Още повмече,че те са се държали така- не значи че и ние трябва да се държим като тях!!!
Последна промяна от MORSKI на 15 сеп 2009 17:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Мнениеот Carpy » 15 сеп 2009 17:45

Тия ли бяха дето биха 20-0 в последния кръг и после БФС ги накара да преиграят мача (вместо да ги изхвърлят като мръсни въшки от професионалния футбол). И като преиграха мача и биха 14-0 или нещо такова. Точно колкото им трябваше.

Ако са тия - не съжалявам изобщо.

Потребителски аватар
nikola79
Контакти:

Мнениеот nikola79 » 15 сеп 2009 17:48

Carpy написа:Тия ли бяха дето биха 20-0 в последния кръг и после БФС ги накара да преиграят мача (вместо да ги изхвърлят като мръсни въшки от професионалния футбол). И като преиграха мача и биха 14-0 или нещо такова. Точно колкото им трябваше.

Като не си запознат не пускай пост,първия мач беше 18-1,а втория 15-0.Момко бях на 2 -та мача те ония,са бяха предали още в съблекалнята ,не казвам че мача не е купен,но няма отбор да не е купувал мачове,всички са нарочили Спартак-като най-подкупния! Другите що не казвате нищо за тях,а.Или те всички честно играят.А дано!
САМО СПАРТАК ВАРНА

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Мнениеот Carpy » 15 сеп 2009 17:54

nikola79 написа:
Carpy написа:Тия ли бяха дето биха 20-0 в последния кръг и после БФС ги накара да преиграят мача (вместо да ги изхвърлят като мръсни въшки от професионалния футбол). И като преиграха мача и биха 14-0 или нещо такова. Точно колкото им трябваше.

Като не си запознат не пускай пост,първия мач беше 18-1,а втория 15-0.Момко бях на 2 -та мача те ония,са бяха предали още в съблекалнята ,не казвам че мача не е купен,но няма отбор да не е купувал мачове,всички са нарочили Спартак-като най-подкупния! Другите що не казвате нищо за тях,а.Или те всички честно играят.А дано!

Момко може да викаш на комшийското дете. Аз съм може би на годините на баща ти.

А сега по темата - кажи ми други подобни резултати в професионалния футбол у нас през последните 20 години. Всички знаем колко слаби отбори е имало и как са излизали със свалени гащи. Просто ми кажи 1 случай на подобен резултат и може би ще се сългася с теб. Ишков беше и може би си остава най-големият уреждач на мачове у нас. То и заради това ви излезе това име и другите фенове ви недолюбват. Продажен отбор, чиято смърт няма да натъжи никого освен едната шепа варненски фенове.

Върни се в “Футбол - България”