ДНЕС МЕ Е СРАМ,ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

chakarti
Контакти:

Re: ДНЕС МЕ Е СРАМ,ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН

Мнениеот chakarti » 02 окт 2008 22:06

Абе хора , не може ПФК Левски да отъждествява България
Това означава че трябва да ви е срам от около две години и горница : Левски в Европа

Победи 0
Равни 2
Загуби 10

Гол разлика 3:24

Сменете заглавието , Левски си е срам за БГ от много години :)))

Julio_Cruz
Контакти:

Мнениеот Julio_Cruz » 02 окт 2008 22:07

athom написа:
Julio_Cruz написа:
zizu написа:БАХТИ И ПРОВАЛА,НЯМА ТАКЪВ УЖАС!!!!!!!!

Смятай мен ме е срам , че съм българин ... аз са чуда как са чувстват Левскарите .... аз ако бях на тяхно място напрао са отказвам да гледам БГ футбол :shock: ЦСКАр съм и не ми е смешно ... плаче ми се

Мани не питай...а още повече ме е срам от факта, че коментари като твоя са абсолютна рядкост.

Ама така е баце Левскарите засрамени ( и то не за първи път ) , ЦСКАрите ликуват ... а аз съм един от тях а ми се плаче за Левски ... Щот другата година може да стане обратното ЦСКА да са дънат Левскарите да са подиграват .... Ама така е за съжеление е така докато не се оправи напълно цялото БФС няма да има и Български футобл , а аз си мисля , че скоро или поне в близките 10-15 години няма да има Български футбол ( много се надявам де не съм прав защото последиците се виждат когат излезем в Европа )
Изображение

niko1

Мнениеот niko1 » 02 окт 2008 22:10

maina написа:Левски=България не не не ....срам ни е че ЛЕВСКИ представя БЪЛГАРИЯ!!!

Абсолютно си прав ,майна!Само ми е чудно , кога най-после ще се светнат , че с тези съдийски аванти /последната гротеска беше срещу нас на Лаута/, ще я докарват винаги до това положение!!??? :roll: :roll: :roll:

acilazar
Контакти:

Мнениеот acilazar » 02 окт 2008 22:16

Ти не си българин .Фес загубен

Потребителски аватар
100eN4o
Контакти:

Мнениеот 100eN4o » 02 окт 2008 22:20

az li be selqk??? BATE hodete da se grumnete da ni otturvete ot idiot6tinata si !!!!! Otpadate ot Tampere BATE i Jilina !!! :X SRAM !!!!!!!!!!!!!!!

chakarti
Контакти:

Мнениеот chakarti » 02 окт 2008 22:21

Щом Левски ще представя България по такъв срамен начин , сега всеки българин има право да поиска забрана на участията на този отобор в Европа
Съдийските аванта за говедата не спират , не спира и срама който носят за България

Пример : Левски - Черно море - 2 дузпи .....
Локо Пд - Левски - ооооооооо какви лакти ......

А морето за малко да отстрани Щутгарт , ето така се играе мъжки и за България

А колко точки взеха Левски за България тази година , за клубния коефицент .......

RedForever
Контакти:

Мнениеот RedForever » 02 окт 2008 22:23

СРАМ СРАМ СРАМ за ВСИЧКИ Българи!!! Не може този отбор да е представител на България в Евротурнирите!!! Не може да те бият отбори като Тампере,БАТЕ и Жилина и цял мач да те унижават и да ти показват колко си жалък като те оставят ти да водиш играта и да ги атакуваш и да не можеш да отбележиш!!! ЦСКА имаше преди време един такъв мач с Хайдук Кула, но след него се изправи срещу Бешикташ и се видя, че ЦСКА всъщност не са толкова слаби и бяха на крачка от групите!!! Докато не се спре подпирането на Левски в България, дотогава ще им гледаме резила в Европа!!! Евалата на Черно Море и Успех на Литекс!!!

Потребителски аватар
100eN4o
Контакти:

Мнениеот 100eN4o » 02 окт 2008 22:25

EMI SMETAI 2 hiksa s EVROGRANDOVETE !!!!!!! A INA4e 6apka im svalqm na morqcite :P

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 02 окт 2008 22:30

Julio_Cruz написа:
athom написа:
Julio_Cruz написа:Смятай мен ме е срам , че съм българин ... аз са чуда как са чувстват Левскарите .... аз ако бях на тяхно място напрао са отказвам да гледам БГ футбол :shock: ЦСКАр съм и не ми е смешно ... плаче ми се

Мани не питай...а още повече ме е срам от факта, че коментари като твоя са абсолютна рядкост.

Ама така е баце Левскарите засрамени ( и то не за първи път ) , ЦСКАрите ликуват ... а аз съм един от тях а ми се плаче за Левски ... Щот другата година може да стане обратното ЦСКА да са дънат Левскарите да са подиграват .... Ама така е за съжеление е така докато не се оправи напълно цялото БФС няма да има и Български футобл , а аз си мисля , че скоро или поне в близките 10-15 години няма да има Български футбол ( много се надявам де не съм прав защото последиците се виждат когат излезем в Европа )

Мисля си, че нещата опират по-дълбоко от БФС. Цялата ни държава е сбъркана, манталитета ни е нещо което дори няма сравнение.
Отбор от България отпада, половината фенове се кефят. После другия отпада, другите се кефят...нещо сбъркано има.

А що се отнася до гледането на Бг футбол...отдавна съм го ограничил до Евромачовете, и то наживо само когато знам че ще видя сериозен мач.
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Върни се в “Футбол - България”