Мисля, че и Кайсиева градина спада към кварталите на плебеите..., докато Почивка и ж.к. Бриз са твърдо територия на моряците! А някой има ли инфо за Галата? Там ще ми е интересно какво ще е съотношението.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал
maivia написа:Младост,Дружба,Изток,Зона б 5,левски-г половината,емил марков,красно село-ЦСКА
христо ботев,филиповци,орландовци,х. димитър -левски
turbogena написа:ЕМИ КОИТО Е МИНАВАЛ ЗАД Г СЕКТОР ПРИ МАЧ ЛЕВСКИ - ЦСКА Е ПЪЛНО С РЕЙСОВЕ ОТ СЕЛАТА И ОТ ПЛОВДИВ В СОФИЯ ИМАМЕ ЯКО ПРЕДИМСТВО ВСИЧКИ ГО ЗНАЕМЕ !
4400 написа:maivia написа:Младост,Дружба,Изток,Зона б 5,левски-г половината,емил марков,красно село-ЦСКА
христо ботев,филиповци,орландовци,х. димитър -левски
Кво да ти каже човек... Ква е темата, ти кво пишеш...
waFry BSFC написа:Не казвайте нещо , за което не сте сигурни .. Аз съм от Владиславово и за всеки мач тръгвам с 4-5 човека за мача .. Всички познати от квартала който имат идея от футбол са зелено-бели .. Плебей може да е имало.. ПРЕДИ ..
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта