Според клубните коефиценти

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
VelBujd
Контакти:

Re: Според клубните коефиценти

Мнениеот VelBujd » 26 авг 2009 20:34

Много се извинявам , Черно Море какви традиции има в ЕКТ?? И какво сте играли достойно? Само чист късмет ви спаси първия мач от разгром , а втория мач цяло полувреме с човек повече и нищо ? За капак освиркват Манолев.Но това си е българска работа.Някой успял и айде да го смажеме.Е Манолев ще си играе в Лига Европа, Левски също. Надявам се утре ЦСКА и Литекст също да го направят , най-малкото защото вече са били там и имат манталитет да го направят.Черно Море е перспективен отбор, но не знаете кога да млъкнете.А и ще видите , че Дебрецен няма да се представи никак слабо във ШЛ.

Потребителски аватар
al_ex1

Мнениеот al_ex1 » 26 авг 2009 20:35

Те и Локо Пд са с голям коефициент.

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Мнениеот levskarinvt » 26 авг 2009 20:36

Sagittarius написа:Цифрите,простите цифрички :arrow:

ПСВ - 75,83 :arrow:
Дебрецен+Динамо М+ФК Баку+БАТЕ+Дери Сити+Санта Хулия(всички взети заедно :!: ) - 32,1 :arrow:

Към колосите с които играят Левски и ЦСКА(и срамят България) прибавям и БАТЕ,да увеличи малко цифрата!Заедно,всички заедно не го докарват и на половината от ПСВ-то!Но нищо,кои са ПСВ?Дебрецен-ааааа,класа,класа,Динамо - гранд - хахахахахахахахахахаха :mrgreen:

АЗ ПОВЕЧЕ НЯМАМ КАКВО ДА КАЖА :arrow:

Eми не си много прав пич.Преди 3-4 години когато Левски играеше за цяла България и прочу цяла България и вдигна главоломно коефициента на страната ни,което и до момента си оказва влияние никой нищо не казваше,включително и твоето жалко отборче.А сега ейй таквиз усти отворихте.Неблагодарници! :evil:

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 26 авг 2009 20:36

al_ex1 написа:Така си го написал все едно, че сте били ПСВ.

Не,че сме били ПСВ.Но ако Дебрецен е класен отбор и отвя с лекота Левски,то ПСВ е тогава някакъв глактически свръхгигант,който баяяяяя зор видя с Черно Море и клизми имаше-в Холнадия,че и тука.

аз пък мога да ви кажа че ако не беше точно Левски допринесъл с коефицента за държавата , черно море щяха да са играли в европа най много с някой румънски отбор на турнира в албена , много бързо забравихте че преди играеха 2 отбора за уефа

Много бързо забрави,че до 1994-1995 България имаше 4 отбора в ЕКТ,които благодарение на "страхотни" мачове срещу Люцерн,Аалст и т.н.,отпадания още на старта - се сви квотата.Или не помниш времената,когато и Локо Пд и Ботев играеха в УЕФА?Пирин игра,Сливен игра,България имаше по 4 отбора,преди да започне евроидиотизма :arrow:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

boji_levski
Контакти:

Мнениеот boji_levski » 26 авг 2009 20:38

Много глупава тема без никакъв смисъл.То по твойта логика и Лацио са с никакъв коеф.,защото не са играли в европа не са отбор.Абе вместо да сме единни ние сме всеки срещу всеки.

Потребителски аватар
Laury
Контакти:

Мнениеот Laury » 26 авг 2009 20:41

POPCORN написа:
Sagittarius написа:Цифрите,простите цифрички :arrow:

ПСВ - 75,83 :arrow:
Дебрецен+Динамо М+ФК Баку+БАТЕ+Дери Сити+Санта Хулия(всички взети заедно :!: ) - 32,1 :arrow:

Към колосите с които играят Левски и ЦСКА(и срамят България) прибавям и БАТЕ,да увеличи малко цифрата!Заедно,всички заедно не го докарват и на половината от ПСВ-то!Но нищо,кои са ПСВ?Дебрецен-ааааа,класа,класа,Динамо - гранд - хахахахахахахахахахаха :mrgreen:

АЗ ПОВЕЧЕ НЯМАМ КАКВО ДА КАЖА :arrow:

и кво от това.ти да не си мислиш, че тия ПСВ осовбено в софия си даваха зор след гола ?Не разбирам скъсаха ви шортите

Кога ПСВ са играли в СФ ??? Май нещо не си в час :) :)

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 26 авг 2009 20:41

Абе, така ли ми се струва,или Дебрецен има по-глям коефициент от "гранда" Динамо(М) :?:

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 26 авг 2009 20:43

Попкорна явно е забравил,че когато един отбор доооооста по-слаб и анонимен от ПСВ-Галатасарай,но все пак-отбор не си даваше много зор срещу ЦСКА,ама хич не се напъна,порита по 20 минути в двата мача и ги смаза с по 3:0 и 3:0,или общо 6:0 :!: .Така,че недей говори за "зор",че вашето си е направо клизма :mrgreen: .
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

zagoramen64
Контакти:

Мнениеот zagoramen64 » 26 авг 2009 20:47

ЗА МАЛОУМНИЦИТЕ-POPCORN I AL_EX1.МАЧА НА ЧЕРНО МОРЕ С ПСВ БЕШЕ В БУРГАС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
al_ex1

Мнениеот al_ex1 » 26 авг 2009 20:49

Ако ще и на Аляска да е бил, резила си е резил!

Върни се в “Футбол - България”