Иво Тонев: Знам неща за ЦСКА, които Стойчо Младенов не знае

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Re: Иво Тонев: Знам неща за ЦСКА, които Стойчо Младенов не знае

Мнениеот storm » 19 мар 2012 13:40

Така е, но и цяла България знае за директивата от същата Москва през не далечената 1948г.. :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 19 мар 2012 13:45

bez-nick написа:е как няма да знае като са дружки с Бай Бойко, може и телефоните на Гърнето да подслушва

aаа как : ) нали се отказахте да ползвате Мтел, че Батков ви подслушвал :lol: :lol:

Иначе сте ми много смешни с тези директиви, мафия и не знам си какво : ) Всички ли сте такива деца? Всички говорите за мафия и директиви... но спокойно без никой да скача... всичко е ясно колко е истина. Що на времето някой не говореше срещу Чорни и всички мълчахте като тикви? И Стойчо и Дуче дума не смееха да обелят... ама сега всичко знаят и устенцата големи
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 19 мар 2012 13:51

Някои фенове прекалено се вживяват в глупостите , които генерират шефовете на Левски и ЦСКА! Момчета създайте си личен живот и гледайте на Бг футбола от смешната му страна!
Последна промяна от SANSIRO7 на 19 мар 2012 13:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 19 мар 2012 13:54

Thsmith написа:
bez-nick написа:е как няма да знае като са дружки с Бай Бойко, може и телефоните на Гърнето да подслушва

aаа как : ) нали се отказахте да ползвате Мтел, че Батков ви подслушвал :lol: :lol:

Иначе сте ми много смешни с тези директиви, мафия и не знам си какво : ) Всички ли сте такива деца? Всички говорите за мафия и директиви... но спокойно без никой да скача... всичко е ясно колко е истина. Що на времето някой не говореше срещу Чорни и всички мълчахте като тикви? И Стойчо и Дуче дума не смееха да обелят... ама сега всичко знаят и устенцата големи

Евала, мисъл! Ние сме ти смешни, ония са ти тъжни, другите са ти плачевни, нещо друго да добавиш?
Иво Тонев да ми говори за неща които знаел е смешно, направо трагично, да не забравяме къде беше директор и на колко мача именно лицето ИВО ТОНЕВ е знаел краиния резултат, преди да са започнали!
Българския футбол е такава пародия, че нямам думи да я опиша. Ако тръгнат да вадят доказателства, то всеки един отбор в 'А' група е замесен в ТОТО, уреждане на мачове, пари под масата и тн и тн.
Гледам испанското и се радвам, гледам българското и се сдухвам.

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 19 мар 2012 13:58

Red Warrior написа:Според мен отново се готви някакъв комплот на Държавна сигурност срещу ЦСКА, за да се вземе лиценза :evil:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 19 мар 2012 13:58

Red Warrior написа:Според мен отново се готви някакъв комплот на Държавна сигурност срещу ЦСКА, за да се вземе лиценза :evil:

ами той Димитър Борисов каза че имали задължения от над 5 милиона лева на пресконференцията вчера + 1 500 000 към бивши играчи на отборът,които не са от вчера а явно от преди ,така че ЦСКА на косъм са взимали лиценз :geek:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 19 мар 2012 14:06

shotgun blues написа:

ами той Димитър Борисов каза че имали задължения от над 5 милиона лева на пресконференцията вчера + 1 500 000 към бивши играчи на отборът,които не са от вчера а явно от преди ,така че ЦСКА на косъм са взимали лиценз :geek:

Нещо много ми напомня ситуацията през 2008 г. когато агент Тара пак имаше информация за ЦСКА. Само очаквам отново извънредно включване на бай Тошо по Дарик радио и отново интервюто да му го взима Томето в почивен за него ден :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Skydancer
Контакти:

Мнениеот Skydancer » 19 мар 2012 14:06

Red Warrior написа:За втори път чувам Иво Тонев да казва, че знаел неща, които и Стойчо не знаел за ЦСКА. Затова по-добре да си бил мълчал. Този път го каза в дискусионно студио "Дерби" по "Канал 3".

Какви според вас са "тези неща" и нормално ли е шефовете в Левски да се интересуват от кухнята на ЦСКА?

...и Red Warrior пушка нарами и взе да дири правда...
Бих извинил напъните ти,ако беше ,да кажем в 8 клас,но тъй като явно не си в тази възрастова група,е просто смехотворно със стахановски плам да се хвърляш на всяка "новина"Нещо друго ли си очаквал от т.нар. ни футболни люде?!?Това е само игра,в края на краищата,колкото и да се опитват да го изкарат bigger than life.Та прав е колегата СанСиро-носи си новите дрехи,радвай се на живота и остави "сериозните" теми други да ги чоплят.Жив и здрав!
“I find television very educating. Every time somebody turns on the set, I go into the other room and read a book.”
― Groucho Marx

Потребителски аватар
miromov
Контакти:

Мнениеот miromov » 19 мар 2012 14:16

SANSIRO7 написа:Някои фенове прекалено се вживяват в глупостите , които генерират шефовете на Левски и ЦСКА! Момчета създайте си личен живот и гледайте на Бг футбола от смешната му страна!

Бих добавил: изобщо не го гледайте! :mrgreen:
GINA CARANO MMA
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/928/3214928e.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/1C/50/357253c2500e1c50.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 19 мар 2012 14:17

Не комплот, а компот се готви, каква Държавна сигурност,ти да не живееш преди 1989 г бе тавариш? :)
Не ви ли писна с тия фантастични сериали?

Върни се в “Футбол - България”