Кой отбор е с най-големи шансове за шампион?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

MORSKI
Контакти:

Re: Кой отбор е с най-големи шансове за шампион?

Мнениеот MORSKI » 09 авг 2009 01:00

Нали :lol: И ще ни изкарат едва ли не, че сме си купили и мача с ПСВ и този с Щутгарт - както журналята,които някои болни индивиди от тоя форум смятат ,че ни подкрепяли, решиха, че има уговорка с Македония Гьорче Петров и от Уефа разбираш ли ни разследвали , нищо,че самата Уефа не беше чувала за това разследване което води :mrgreen: Какво си говориш изобщо- КОЛКОТО ПОВЕЧЕ НИ МРАЗИТЕ- ТОЛКОВА ПО- СИЛНИ СТАВАМЕ!!!!
Със здраве.........
Последна промяна от MORSKI на 09 авг 2009 01:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 09 авг 2009 01:04

MORSKI написа:Нали :lol: И ще ни изкарат едва ли не, че сме си купили и мача с ПСВ итози с Щутгарт - както журналята,които някои болни индивиди от тоя форум смятат ,че ни подкрепяли, решиха, че има уговорка с Македония Гьорче Петров и от Уефа разбираш ли ни разследвали , нищо,че самата Уефа не беше чувала за това разследване което води :mrgreen: Какво си говориш изобщо- КОЛКОТО ПОВЕЧЕ НИ МРАЗИТЕ- ТОЛКОВА ПО- СИЛНИ СТАВАМЕ!!!!
Със здраве.........

Виж как знаеш ,трябва да се смени целият БФС :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
FCLS94
Контакти:

Мнениеот FCLS94 » 09 авг 2009 01:05

Моите уважения към всички отбори, но за вмомента невиждам кой може да ни е конкурент. ;)
ЦСКА са много зле, както когато бяхме ние когато бяхме 16 точки зад ЦСКА.
Литекс с играчи като Янев,Тинката т.н...... ще бият БОТЕВ,Сливен и ЛОКО МЗ. :lol:
Моряците много си повярваха, време е да ги свалим на земята. :mrgreen: :!: :!:
СЪС СИНЬО ЗНАМЕ В НАШИТЕ РЪЦЕ ЩЕ РАЗБИЕМ ВСИЧКИТЕ СВИНЕ. НАШАТА СТРАНА Е БЪЛГАРИЯ ... ШАМПИОН Е ЛЕВСКИ СОФИЯ.

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 09 авг 2009 01:07

Левски разбира се!Освен ако ма4овете от Европа не ги разконцентрира.
Пъи и Б.Михайлов ми каза,4е титлата ПАК ЩЕ Е СИНЯ.

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 09 авг 2009 01:07

7_!_2 написа:
Red_champions написа:
7_!_2 написа:Колкото пъти съм бил на Кочината само веднъж съм си тръгвал в лошо настроение след загубата с 0:3 през не знам си коя година, всички други пъти се кеф... :mrgreen:

Така ли , а тръгна ли си с кеф от "Армията",когато мачът беше 1:1 и гледахте как ни връчват титлата...май не беше много отдавна,а :lol: :?: Започваш да си спомняш?Не?О,ще ти доразкажа-деня , в който чупихте седалки от яд,че гледате,как ставаме шампиони с 16 ТОЧКИ РАЗЛИКА!.Мхм,а стига бе,май се сети,за какво ти говоря!

Тогава пак с кеф си тръгнах, защото "шампиона" с цели 16 точки разлика не можа да ни победи, нещо повече изравни с дузпа за нагъзване... :mrgreen: Даже и не бяхме на вашето награждаване, но за сметка на това се чуваше натръгване ето това:
http://vbox7.com/play:bd28b144

Аха,ама грешиш!Съдията така здраво подпираше Левски,иха!Честно ти казвам едно нещо-има много ъпти,когато ЦСКА или Левски е много,ама много слаб , а кръвният враг е силен точно в този момент.В тези случаи ние от ЦСКА и преди никога не сме вадили на умряло куче нож,а Левски са го правели 7:2 и 7:1.2008 на награждаването Левски бяха много слаби и можехме да ви бием спокойно с 4:0,не повече,но не и по-малко.Ами защо не сме го направили , това вероятно ще питаш?Ами защото не сме го поискали!Но после бай ганьо си помисил,че ЦСКА са тъпи и прости,а по това време шефовете бяха такива-не говоря за Емо Костадинов,той не е виновен,и направиха много мръсно на ЦСКА-то не беше игра на тяхното място в ШЛ квалификациите,то не беше злорадстване на Овчата глава,който за два месеца се закани,че ще бие ЦСКА като магарета,само че не успя,защото дойде БАТЭ и т.н.Тази година пак пързаляне,сега незнам откъде дойде-титлата беше продадена пред много червени верни фенове,които бяхме дошли да гледаме мач и достойно представяне,а нашите дори не се изпотиха и загубиха с 0:2.За цялата тази работа последната година и половина,вече няма да има тъпрение и компромис.В средата на септември ще дойдете на "Армията" или на "Васил Левски" и ще бъдете победени с 3-4 гола разлика.Прошка няма да има.Не го казвам,защото "мразя Левски",не това не е вярно,защото думата "мразя" не присъства в моя речник,защото според мен от нея човек деградира нравствено.Не,н е го казвам и защото завиждам,че Левски има късмет с жребия и ще влезе в ШЛ-еми какво лошо,аз съм казал-това е хубаво и ще е успех за родния футбол-като не разрешиха на ЦСКА да влезе в ШЛ,поне Левски да играе там.Казвам това,защото ми омръзна да толеририам разни изкавания на некомпетентни шефове и "фенове" на сините,които гледат с изцъклени очи и единствената им цел е да напрявят мръсно на ЦСКА.Е,да,но тази година няма да стане.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 09 авг 2009 01:07

FCLS94 написа:Моряците много си повярваха, време е да ги свалим на земята. :mrgreen: :!: :!:

То и вие много си повярвахте :lol: Ще видим кой кого- ние не сме Ботев с цялото ми уважение към агитката им- те отбор и за "Б" група нямат .....

Потребителски аватар
FCLS94
Контакти:

Мнениеот FCLS94 » 09 авг 2009 01:09

MORSKI написа:
FCLS94 написа:Моряците много си повярваха, време е да ги свалим на земята. :mrgreen: :!: :!:

То и вие много си повярвахте :lol: Ще видим кой кого- ние не сме Ботев с цялото ми уважение към агитката им- те отбор и за "Б" група нямат .....

Пич, ЛЕВСКИ за 2 години е изиграл що годе добри мачове = не повече от 5-6, въобще не си мисля че играем кой знае какъв футбол. 8-)
СЪС СИНЬО ЗНАМЕ В НАШИТЕ РЪЦЕ ЩЕ РАЗБИЕМ ВСИЧКИТЕ СВИНЕ. НАШАТА СТРАНА Е БЪЛГАРИЯ ... ШАМПИОН Е ЛЕВСКИ СОФИЯ.

7_!_2
Контакти:

Мнениеот 7_!_2 » 09 авг 2009 01:14

Абе ред чемпиънс добре е и да си вярваш на всичко, което пишеш... легнали сте ни миналия сезон и сте паднали с 0:2, ама този ще ни биете с 3-4 гола разлика. :lol: Комик :!: Мислете новите оправдания, че мача наближава... това го написах и на един друг потребител-заблуден чорбар като тебе... тъпоглав му беше ника. :roll:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 09 авг 2009 01:15

Червени шампионе, я вземи се разсъни и излез от филма и от приказката. Завършили сме 1-1 щото не сте искали да ни биете? И това от агитка, която има песен - армейци, умрете, но Левски победете? Приказките ги остави на лапетата...

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 09 авг 2009 03:54

Левски разбирасе ,че е с най-големи шансове за титла.Просто сме с класа над другите в момента

Върни се в “Футбол - България”