БЪЛГАРИЯ - ИРЛАНДИЯ /1:1/
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: БЪЛГАРИЯ - ИРЛАНДИЯ /1:1/
пак казвам две чисти положения имахме едното го вкарахме другото пропуснахме затова мача е 1:1
bonbona22 написа:В Херта берлин играе ако не знаеш и се е доказал пове4е от макриев,който играе в Ашдод.
Чакай сега, аз отбора го знам, ама въпроса ми беше играе ли ? И как се е доказал ?! Колко гола има той, колко Макриев ? Ти ако беше треньор, ще извикаш ли футболист който не играе ?! При положение,че имаш такъв който редовно играе ?! Хайде стига смех !
Момчета и момичета,стига сте се нервили!Отворете една биричка,ударете една целувка на любимата,и да не ви пука.Живота не свършва след този мач.Нека не виним футболистите и треньорите,те правят каквото могат,това са им възможностите.Да се надяваме на по-добри времена за бг футбола,няма да са утре,тази година,или догодина,но ще дойдат.
Едно голямо БЛАГОДАРЯ на феновете,които бяха на стадиона,невероятна атмосфера имаше!
Едно голямо БЛАГОДАРЯ на феновете,които бяха на стадиона,невероятна атмосфера имаше!
-
Драги сънародници,случва се това което е най-нормалното да се случи.Липсва ни и количество и качество,а също така и тренер който да се задържи за повече от 6 месеца без значение Българин или чужденец.Да гледаме напред с надежда и освен това туряйте черница в бидоня с ракийката,придава хубав цвят и вкус бих казал.Винцето да е около 18-20 % захарност,студена маза,изпитани бъчви,сигурна канелка а ако има 2-3 хайванчета виж как хвърчат кокали из небесата.НАЗДРАВЕ!!!
-
- Контакти:
Re: БЪЛГАРИЯ - ИРЛАНДИЯ
TheClub написа:Хора връщам се от стадиона, прегракнал съм. Страхотно изживяване, но само заради трибуните.... Жалко наистина, трябва много да се работи.. А с дядковците бивши левскари нема да стане, нямам нищо против тях, но не им е тук мястото..
Едно мога да ти кажа тия левскари "пенсионери" направиха головата атака. Ти като имаш по-добри идеи за национали тоя мач го кажи. И стига Мъри ви бил виновен. И Фергюсън да беше дошъл пак същото......
Между другото поне се радвам че бях част от тази публика
- стичо
- Контакти:
Жалко! Не играхме чак толкова лошо.Грешката в началото и пропуските провалиха мача.Не се чудя защо са повикани Мечо и Кишишев. Въпросителната ми е Илиян Стоянов? Направи един не лош удар,и си повярва прекалено много. Провали 2- 3 атаки с недъгавите си далечни удари!
Става доста трудно от тук нататък но, успех!

И стига Мъри ви бил виновен. И Фергюсън да беше дошъл пак същото......
Да Мъри е виновен! Аз до този момент вярвах, че поне Наско е неподвластен, но уви. Сър Алекс не би оставил Бербатов цял мач само заради името му. Не би пуснал скоро въстановилия се от контузия, без достатъчен стаж последните мачове Марто Петров титуляр и то 94 минути.
Това е разликата между нашенец тренер и чужд специалист от западна Европа.
Въпросителната ми е Илиян Стоянов? Направи един не лош удар,и си повярва прекалено много. Провали 2- 3 атаки с недъгавите си далечни удари!
от моята гледна точка Коловати постъпи правилно. видя се, че иначе не става, ама не става и опита да направи нещо от дистанция. подкрепям избора му.
Последна промяна от dhs13 на 07 юни 2009 00:24, променено общо 2 пъти.
[wrapimg=]http://www.dnevnik.bg/shimg/zx450y250_751018.jpg[/wrapimg]
Докато вървеше нашия мач гледах и Швеция - Дания.Беше на по слабо ниво.Откакто отбора го пое Стоилов има промени в положителен аспект.
мале само как се изказа тоз марто играл 94 минути ти май друг ма4 си гледал.
dhs13 написа:И стига Мъри ви бил виновен. И Фергюсън да беше дошъл пак същото......
Да Мъри е виновен! Аз до този момент вярвах, че поне Наско е неподвластен, но уви. Сър Алекс не би оставил Бербатов цял мач само заради името му. Не би пуснал скоро въстановилия се от контузия, без достатъчен стаж последните мачове Марто Петров титуляр и то 94 минути.
Това е разликата между нашенец тренер и чужд специалист от западна Европа.Въпросителната ми е Илиян Стоянов? Направи един не лош удар,и си повярва прекалено много. Провали 2- 3 атаки с недъгавите си далечни удари!
от моята гледна точка Коловати постъпи правилно. видя се, че иначе не става, ама не става и опита да направи нещо от дистанция. подкрепям избора му.
Е колко да те игнорира човек, то бива глупости, ма много станаха вече !!!................ "твоята гледна точка", Бербатов, щял да изкара"..........ми кой щеше да играе бе ? Кой щеше да изнася топката, да я задържи малко, докато някой си домъкне дъто до по-предни позиции ? При кого щяха да се струпват по няколко играча ?!...........Много тренери, много нещо,

Върни се в “Футбол - България”