Снощи Д.Момиров в Ринг ТВ призна, че е имало дузпа !!!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Снощи Д.Момиров в Ринг ТВ призна, че е имало дузпа !!!

Мнениеот ogrizko » 11 апр 2009 09:01

Yoda написа:Всичко това страшно много ме забавлява. До вчера всички "кьорави" се кълньхя , че не виждат на записите никакъв контакт между краката на двамата Гонзо/защитникал Вчера обаче Момиров има еб... макята с това изказване, защото ги обори тези "кьоравите" като каза, че контакт има. Обаче след като защитника го боляло повече значи не може да има дузпа ... Кажете ми при колко хиляди ситуации извършващият нарушението се е самоконтузвал ...?!?!?! Това се вижда на всеки мач . Момиров обаче въведе ново правило в играта .... който реве по-малко след нарушението значи той е извършителя .... Дедуктивна мисъл ! Направо Шерлок Холмс ! Вече всички нарушители на играта са разкрити !!!

А колкото до репликата , на предното момче, че Гонзо е правил някакви маневри настрани ли назад ли не знам кви ги вижда , ще му кажа , че Гонзо не е летяща чиния , да си мени за секунда 10 пъти посоката на движение ....Той си бяга в посока на вратата и пада в тая посока след спъването ..... /Иххх тоя метилов алкохол, как бърка хората ..../ :D :D :D

Момиров просто осмива претенциите на Левски за дузпа! Това, че ти използваш думите му да си въвеждаш някакви правила и т.н. си е твой проблем. Всичко, което Момиров казва е просто това, че Гонзо удря защитника... а не защитника Гонзо! И както казах си беше точно така, защото ясно се видя как Гонзо си изнася крака в страни към Танко Дяков, чиито крак стои неподвижно! И всъщност не знам каква чиния е Гонзо, но се стовари като летящ картоф! И за метиловия алкохол не си познал човека, щото го употребявам рядко и в неголеми количества. Но виж, теб може и да те е сбъркал ;) ;)
Пък и от заглавието дето си сложил, ясно се вижда как умееш да преиначаваш думите и фактите, както на теб ти харесва. Човека казва, че Гонзо рита Танко Дяков и затова няма дузпа. Ти си го тълкуваш, понеже казал, че имало контакт между Гонзо и Танко Дяков, значи имало дузпа... баси смешката! Ако го правиш нарочно да си чешеш езика, или понеже обичаш да спориш... поне го кажи да не се излагаш. :roll:
Последна промяна от ogrizko на 11 апр 2009 09:04, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображениеИзображение

32_puti_shampion
Контакти:

Мнениеот 32_puti_shampion » 11 апр 2009 09:03

А ЗАЩО НЕ КОМЕНТИРАТЕ НЕОТСЪДЕНАТА ДУЗПА ЗА ЧЕРНО МОРЕ?!

http://www.sport1.bg/sport1/node/133053

Потребителски аватар
kronos
Контакти:

Мнениеот kronos » 11 апр 2009 09:11

След контакта на кого го болеше крака ?

:shock: :shock: :shock:

ДАЛИ ЗАЩИТНИКА НА СЛАВИЯ ГО БОЛЕШЕ РЪКАТА СЛЕД КАТО ОТ 50СМ. ГО УЦЕЛИХА В РЪКАТА, А ДРУГАРЮ МОМИРОВ :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
BE STRONG

ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!

Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 апр 2009 09:38

32_puti_shampion написа:
kronos написа:След контакта на кого го болеше крака ?

:shock: :shock: :shock:

ДАЛИ ЗАЩИТНИКА НА СЛАВИЯ ГО БОЛЕШЕ РЪКАТА СЛЕД КАТО ОТ 50СМ. ГО УЦЕЛИХА В РЪКАТА, А ДРУГАРЮ МОМИРОВ :roll: :roll: :roll:

ЛЕФСКИ = СЪДИЙСКИ ОТБОР!

Изображение

А ЦСКА са вечно ощетените....като всеки софийски отбор, без "Левски" :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

bomberman1964
Контакти:

Мнениеот bomberman1964 » 11 апр 2009 10:15

ogrizko написа:Йода, наистина си объркан.... в заглавието пишеш, че Момиров казва, че има дузпа... а после, че няма :)
И освен това го е казал с лека насмешка към претенциите на Левски за дузпа, защото от моето място на стадиона ясно се видя, че Гонзо не бяга напред, а си изтегля крака настрани и удря защитника на Черно море, чиито крак дори и от телевизионните повторения се вижда, че стои неподвижно! Така че фал в полза на Черно море и жълт картон за Гонзо беше правилното решение. Признавам, че от телевизионните повторения това не се вижда много ясно, но съдията беше заел много добра позиция и се радвам, че не се подведе по евтината симулация на Гонзо и не свири измислена дузпа за Левски. Претенции Левски от мача с Черно море не могат да имат, Йовов да беше вкарал... или оня другия накрая на мача, щяхте да биете. Ама не - понеже не успяхте и сега искате дузпи и какво ли не. Понеже съдията свирил измислена, ако не и две измислени дузпи за ЦСКА срещу Славия, що не е дал измислена дузпа и за Левски. Баси хората.... отбора на Черно море и феновете на Черно море не сме виновни за тези дузпи на ЦСКА срещу Славия. Айде успех.

[color=#0000FFНЕ СЪМ СЪГЛАСЕН СЪС ТЕБ,ЗНАЧИ И АЗ БЯХ НА СТАДИОНА И ВИДЯХ ЧЕ ГОНЗО БЕШЕ ФАУЛИРАН НО НЕ ПАДНА НАПРАВИ НЯКОЛКО СТРАННИ КРАЧКИ КАТОЧЕЛИ УСПЯ ДА ПРОДАЛЖИ НО В СЛЕДВАЩИЯ МОМЕНТ БЕШЕ НАСТИГНАТ ОТ ЗАЩИТНК И БУТНАТ СЪС ЛЯВАТА РЪКА НА ЗАЩИТНИКА ВЪВ ГРЪБ ТОВА НАКАРА ГОНЗО ДАЗАПОЧНЕ ДА ПАДА НО ДРУГИЯ ЗАЩИТНИК НА ЧЕРНО МОРЕ КОЙТО БЕШЕ ПРЕД НЕГО КОЙ ЗНАЕ ЗАЩО ВЪВ ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ СЛОЖИ ЛЕВИЯ СИ КРАК ПРЕД ГОНЗО,ДОРИ ВИДЯХ КАК ВИНОВНО ВДИГНА РЪЦЕ И ГЛЕДАШЕ КЪМ СЪДИЯТА ВЪВ ПЪРВИЯ МОМЕНТ ВСИЧКИ ПОМИСЛИХМЕ ЧЕ СЪДИЯТА ЩЕ ГО ГОНИ А ТО КАКВИ ГИ ЗАБЪРКАХА В ПОСЛЕДСТВИЕ,НАРУШЕНИЕТО БЕШЕ ИЗВЪРШЕНО ОТ ЗАЩИТНИКА КОЙТО БУТНА ГОНЗО В ГРЪБ АААААА ЗА ТОВА ЧЕ ЛЕВСКИ СЕ ДЪРЖАХА МЪЖКИ СЛЕД ДВУБОЯ НЕ МОГА ДА СИ КРИВЯ ДУШАТА АЗ ЧУХ КАК КАЗВАХА ЧЕ ТЕ САМИ СА СИ ВИНОВНИ НЕ УПРЕКНАХА НИКОГО СЛЕД МАЧА ,ЛУДНИЦАТА НАСТАНА СЛЕД КАТО МОМИРОВ ОБВИНИ ГОНЗО ЧЕ Е СИМУЛАНТ И СЛЕД 2 ТЕ ДУЗПИ ЗА ЦСКА СРЕЩУ СЛАВИЯ ЗА КОИТО ПАК МОМИРОВ НАГНЕТИ ОБСТАНОВКАТА ЗАЩОТО ЗАПОЧНА ЕДНИ МЕДИЙНИ ИЗЯВИ НЕ ПРИСЪЩИ ЗА НЕГО ][/color]

[warning][Бижутера] Пиши с малки букви![/warning]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 11 апр 2009 10:25

Yoda написа:Снощи в предаването "Център" на Ринг ТВ Димо Момиров директно в ефир призна, че е имало контакт между крака на Гонзо и защитника на Черно Море. Неотсъждането на дузпа обаче той обясни с думите "След контакта на кого го болеше крака ? На Гонзо или на защитника ? На защитника . Значи Гонзо го е ритнал и затова дузпа нямаше, съдията правилно е отсъдил !"
Нали разбирате до къде стигна наглоста и безочието на съдиите. Или може би това е пълна олигофрения !!!!!! Такова идиотско и нагло изказване не бях чувал ..... Това е човека който командва съдиите и ние очакваме те да си вършат работата. Нали знаете приказката за рибата, че се омирисвала от към главата .... Ами ето ...
Браво другарю Момиров. Изпълнявате успешно партийното поръчение. В края на сезона ще бъдете похвален пред стоя и ще Ви връчим червеният орден "Спортна слава" .... :D :D :D П.П Плика с ония работи ще си получите в офиса ни в Панчерево лично от колегата си Краваря !!!

апропо : Защо Цска си назначи за управител кау..краваря .... ? Ами за да пасе ..... :lol:

Абе майна,още ли ги сънуваш тези дузпи бре??? :mrgreen: :mrgreen: :lol: Оооо Боже Господи Боже! :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

totti77
Контакти:

Мнениеот totti77 » 11 апр 2009 10:48

delqnski47 написа:
Yoda написа:Снощи в предаването "Център" на Ринг ТВ Димо Момиров директно в ефир призна, че е имало контакт между крака на Гонзо и защитника на Черно Море. Неотсъждането на дузпа обаче той обясни с думите "След контакта на кого го болеше крака ? На Гонзо или на защитника ? На защитника . Значи Гонзо го е ритнал и затова дузпа нямаше, съдията правилно е отсъдил !"
Нали разбирате до къде стигна наглоста и безочието на съдиите. Или може би това е пълна олигофрения !!!!!! Такова идиотско и нагло изказване не бях чувал ..... Това е човека който командва съдиите и ние очакваме те да си вършат работата. Нали знаете приказката за рибата, че се омирисвала от към главата .... Ами ето ...
Браво другарю Момиров. Изпълнявате успешно партийното поръчение. В края на сезона ще бъдете похвален пред стоя и ще Ви връчим червеният орден "Спортна слава" .... :D :D :D П.П Плика с ония работи ще си получите в офиса ни в Панчерево лично от колегата си Краваря !!!

апропо : Защо Цска си назначи за управител кау..краваря .... ? Ами за да пасе ..... :lol:

Абе майна,още ли ги сънуваш тези дузпи бре??? :mrgreen: :mrgreen: :lol: Оооо Боже Господи Боже! :lol:

аз да спомена само че ти явно си сляп....щом не си видял положението

за вликото око което от стадиона е видяло точно как гонзо се удря в защитника....ЕВАЛА

Потребителски аватар
frenzy
Контакти:

Мнениеот frenzy » 11 апр 2009 11:23

Аз не мога да разбера всички левскари ли се правите на тъпи или сте такива !!!
Каква дуЗпа искате не мога да разбера то ясно си се вижда на повторението че Грозньо търси съприкосновението , това че е глупав и не продължи е отделен въпрос защото си минаваше пре спокоино и оставаше сам срещо вратаря ,че тои от 2 метра си влачи крака бе.
Или сте малоумни или сте слепи !!!
Ревете колкото искате тои и Момиров ви го е казал даже се е подиграл на синия играч!!!
Мислите се за нещо повече а не сте !!!
Аз ви казвам ревете за един заслужен Х ,а ще видите още колко точки ще загубите "все ще ви ощетяват съдиите" а вие ще показвате "класа" с играта си !!!

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 11 апр 2009 11:50

Не се правят те просто са такива умствения им багаж е нула.Направо станаха банални с тази дузпа.До скоро имах макар малко уважение към тях,защото са български отбор,но вече почнаха да ми стават противни.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

koi4i

Мнениеот koi4i » 11 апр 2009 12:43

Ами след такова нагло изказване от шефа на съдиите ти какво искаш да си траем ли?Кажи ми честно по-смешно изказване от това "Гонзо не го болеше крака,значи няма дузпа" чувал ли си в живота си???
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Върни се в “Футбол - България”