'А" Група - 10 отбора ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

За или Против намаляването на отборите в А група ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Re: 'А" Група - 10 отбора ?

Мнениеот noi » 04 яну 2011 21:25

gargamel написа:
パルマラット написа:Тези които са гласували против да кажат защо са гласували така?Или са на принципа колкото повече толкова повече.Имаме ли 16 отбора които да имат нормална база за футбол?Мисля че отговарът е ясен и той е отрицателен.10 отбора е идеално за малка държава като България.А и ще имаме по-силна Б група!

Аз гласувах против и веднага ще се аргументирам.На първо място съм за ясни правила при лицензирането-в а група влизаш със стадион,терен,школа и най-вече финансови гаранции поне за година напред.Нека тогава да я направим 8,10 или 20 отбора,но всичко да е принципно и прозрачно!А освен това след 4 мача Славия-Локо ще фалират не ПроБг и Ринг,ами и Eurosport ;) Нека не правим промени,които целят само по-високи постъпления от тв за една шепа отбори,а да се мисли мащабно,защото скоро футбола в Бг ще трябва официално да го закрием!

Футболът в БГ няма да бъде закрит, просто ще се направи една реорганизация, след която футбола ни ще бъде полупрофесионален или в най-лошия случай аматьорски. Не може някои палячовци като С. Делев да взимат по 10 000 лв без премийте. А такива като него с лопата да ги ринеш.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 04 яну 2011 21:26

Който е над 18 години и има малко повече акъл в главата, ще иска родната А група да е от 10-12 отбора.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

xxxteo
Контакти:

Re: "A" група трябва да е съставена от 10 отбора

Мнениеот xxxteo » 04 яну 2011 21:32

maximalniq написа:1.Левски
2.ЦСКА
3.Литекс
4.Славия
5.Черно Море
6.Берое
7.Миньор
8.Локо София
9. Пирин
10.Сливен

Страхотно първенство ще стане ако са 10 отборите ,но кой да ги намали...

Всичко добре, но не е ли по-добре вместо измисления Сливен, конкурентния и финансово стабилен Локо ПД.. :?: :shock:

パルマラット
Контакти:

Мнениеот パルマラット » 04 яну 2011 21:35

gargamel написа:Аз гласувах против и веднага ще се аргументирам.На първо място съм за ясни правила при лицензирането-в а група влизаш със стадион,терен,школа и най-вече финансови гаранции поне за година напред.Нека тогава да я направим 8,10 или 20 отбора,но всичко да е принципно и прозрачно!А освен това след 4 мача Славия-Локо ще фалират не ПроБг и Ринг,ами и Eurosport ;) Нека не правим промени,които целят само по-високи постъпления от тв за една шепа отбори,а да се мисли мащабно,защото скоро футбола в Бг ще трябва официално да го закрием!

Ето го и Гаргамел врагът на смърфовете или по-точно този който иска да ги изяде или да ги направи на злато пази се от феновете на Локо Пловдив.Това беше просто малка шегичка. ;)
Всеки си има мнение и аз го уважавам.Футбола в България няма да загине,а ще претърпи много промени върпоса е дали ще са за добро или за лошо.

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 04 яну 2011 21:38

Сигурно ще съм 50-тия изразил това мнение в темата, ама не ме и интересува особено много - направете си една "Дерби група" - софийските тимчета + Ловеч и ТИМ, и си играйте, правете си дербита и ни оставете нас провинциалистите да се развиваме.
Само ревете, искате съкращаване на групата, чуждестранни съдии, елитни курви, Син сити, нз си там още какво, а всъщност основните проблеми в българският футбол идват от ВАС, т.н. грандове. Айде е******* си майката!

mashina za meso
Контакти:

Мнениеот mashina za meso » 04 яну 2011 21:38

Трябва цялостно да се промени системата на провеждане на футболни турнири у нас.Какво предлагам.А група 14 отбора.2 изпадат директно 1 играе бараж.Така ако приемем че до 6 то място се борят за Европа ,останалите се борят за А група.Като знаем че и те са 6 остават сам два за средняци.Така мисля че ще има по малко уговорени мача.Вариянт с 12 отбора ми се вижда не добър.Б група трябва да е 1 от 16 отбора.от нея да изпадат 3 отбора.Може да се помисли за 6 в групи от които чрез бараж да влизат 3 в Б.Относно купата на България мисля че няма да е зле отборите от А група да играят още по един мач.Виждаме че навсякъде тези мачове събират прилична публика/по добра от колкото Да речем на Славия-Локомотив/.Много дълга е и тази зимна пауза.Може първия мач за новата година да е именно този допълнителния кръг за купата.

パルマラット
Контакти:

Мнениеот パルマラット » 04 яну 2011 21:41

xxxteo написа:
2.ЦСКА
3.Литекс
4.Славия
5.Черно Море
6.Берое
7.Миньор
8.Локо София
9. Пирин
10.Сливен

Всичко добре, но не е ли по-добре вместо измисления Сливен, конкурентния и финансово стабилен Локо ПД.. :?: :shock:

Черноморец Бургас къде е не го виждам както и Локо Пд,а и Ботев? :shock: :roll:

OddTor
Контакти:

Мнениеот OddTor » 04 яну 2011 21:43

Аз мисля, че и два да са отборите, не се ли промени нещо коренно все тая. И "за" и "против" имат своите аргументи. Има доста първенства който са с квото от 10-12 отбора, но с изключение на Селтик и Рейнджърс, дръги конкурентно способни няма. Нагледали сме се на Рапид В, Щурм Грац, Тюн и прочее. Пак малко отбори но полза няма преди 3-4 години разбиха българска групировка за черно тото в Швейцария. Гаранции никъде няма ако няма една прозрачна платформа и разбира се финансиране и млади играчи, играчи в зенита си пълни с енергия но за най близката дискотека или бар със стрийптизиорки ...

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 04 яну 2011 21:46

MoNteSo написа:Сигурно ще съм 50-тия изразил това мнение в темата, ама не ме и интересува особено много - направете си една "Дерби група" - софийските тимчета + Ловеч и ТИМ, и си играйте, правете си дербита и ни оставете нас провинциалистите да се развиваме.
Само ревете, искате съкращаване на групата, чуждестранни съдии, елитни курви, Син сити, нз си там още какво, а всъщност основните проблеми в българският футбол идват от ВАС, т.н. грандове. Айде е******* си майката!

съгласен
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
george_speed75
Контакти:

Мнениеот george_speed75 » 04 яну 2011 21:48

パルマラット написа:
xxxteo написа:
2.ЦСКА
3.Литекс
4.Славия
5.Черно Море
6.Берое
7.Миньор
8.Локо София
9. Пирин
10.Сливен

Черноморец Бургас къде е не го виждам както и Локо Пд,а и Ботев? :shock: :roll:

Черноморец не ни трябва отбор без публика.Когато входа е свободен хората се юрват на мач ама ако трябва да дават пари се показват кирливите ризи.По добре д възродят Нафтекс.Това според мен е отбора на Бургас
Mюлдер тромав ми звучи като Иво бърз :lol:

Върни се в “Футбол - България”