gargamel написа:パルマラット написа:Тези които са гласували против да кажат защо са гласували така?Или са на принципа колкото повече толкова повече.Имаме ли 16 отбора които да имат нормална база за футбол?Мисля че отговарът е ясен и той е отрицателен.10 отбора е идеално за малка държава като България.А и ще имаме по-силна Б група!
Аз гласувах против и веднага ще се аргументирам.На първо място съм за ясни правила при лицензирането-в а група влизаш със стадион,терен,школа и най-вече финансови гаранции поне за година напред.Нека тогава да я направим 8,10 или 20 отбора,но всичко да е принципно и прозрачно!А освен това след 4 мача Славия-Локо ще фалират не ПроБг и Ринг,ами и EurosportНека не правим промени,които целят само по-високи постъпления от тв за една шепа отбори,а да се мисли мащабно,защото скоро футбола в Бг ще трябва официално да го закрием!
Футболът в БГ няма да бъде закрит, просто ще се направи една реорганизация, след която футбола ни ще бъде полупрофесионален или в най-лошия случай аматьорски. Не може някои палячовци като С. Делев да взимат по 10 000 лв без премийте. А такива като него с лопата да ги ринеш.