kkatan написа:еееееее, синя ти е душичката, то си личи... но нищо де, бъди демократичен ,като си на такъв отговорен пост в държавата...истината е (за мен),че борат не мисли нищо хубаво на подуенци,ама не знам защо се заблуждавате ,че като построи общежитие и някакъв терен,не краде от парите на сините !?!?!? къде отидоха 6-7 милиона евра от ШЛ. никой никога и никъде не го накара да даде отчет за разходите... сега чорни като спря кранчето от израел... и веднага :" ...СВЕТОВНАТА КРИЗА УДАРИ ЛЕВСКИ..." шапки долу, кои са левски ,та ще ги удари кризата.!?!?!?!? кризата удари батюшка миша...,но нейсе... ние тук си се дърляме и си мислим ,че на някой футболен президент в БГ му пука за подопечните му..... наивници
Разкри ме, признавам!

Поне мен това с общежитията и терена не може да ме заблуди, обаче уважавам всеки опит на когото и да е, да се осъвършенстват базите- това си остава и се прави в крайна сметка за най- малките, а те са много по-важни от нашите препирни. Нямам представа къде точно са отишли тези милиони, имам предположения, но само толкова. Имат си акционерно събрание- какво и как е отчитал там не зная. Това, че кризата удря всички ни , си е факт. Хубавото е, че поне си го признава, а не като Томов да се държи като ощипана мома.