ПАМЕТНИК ЗА ХР.БОТЕВ,ИЛИ Г.ИЛИЕВ,ЗАСЛУЖАВА ФУТБОЛЕН ПЛОВДИВ?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ПАМЕТНИК ЗА ХР.БОТЕВ,ИЛИ Г.ИЛИЕВ,ЗАСЛУЖАВА ФУТБОЛЕН ПЛОВДИВ?
Махнат е коментара.
- plovdiv_chernobql
- Контакти:
Колко сте зле, не е истина просто....какъв паметник бе?????????????
Това е ПАМЕТНА ПЛОЧА ОТ ФЕНОВЕТЕ НА ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ за Жоро Илиев, а не паметник на пловдивчани, тази паметна плоча не е на центъра, тя си е на нашия стадион НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КВО ВИ БЪРКА, ДА НЕ БИ ДА ВИ Е ПРЕД КЪЩАТА???????????????????????????????????????????? Не ме интересува дали ще ме баннат за големите букви, просто така ме изнервиха коментарите ви, че направо..нямам думи....
П.П. Към нашите фенове: кво се занимавате с тези не мога да разбера????? Имаме си толкова проблеми, днес беше ли някой на мача с Марица??? Има много по-важни неща за нас от мнението на разни жълти същества!!!!!!!!!!
Айде сбогом, защото съм сигурен, че след този коментар няма да имам вече права да пиша във форума!!!
Това е ПАМЕТНА ПЛОЧА ОТ ФЕНОВЕТЕ НА ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ за Жоро Илиев, а не паметник на пловдивчани, тази паметна плоча не е на центъра, тя си е на нашия стадион НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КВО ВИ БЪРКА, ДА НЕ БИ ДА ВИ Е ПРЕД КЪЩАТА???????????????????????????????????????????? Не ме интересува дали ще ме баннат за големите букви, просто така ме изнервиха коментарите ви, че направо..нямам думи....
П.П. Към нашите фенове: кво се занимавате с тези не мога да разбера????? Имаме си толкова проблеми, днес беше ли някой на мача с Марица??? Има много по-важни неща за нас от мнението на разни жълти същества!!!!!!!!!!
Айде сбогом, защото съм сигурен, че след този коментар няма да имам вече права да пиша във форума!!!
Син съм на земя прекрасна
Син съм на юнашко племе
Син съм на юнашко племе
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Спокойно.plovdiv_chernobql написа:Колко сте зле, не е истина просто....какъв паметник бе?????????????
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
bekov написа:бан
по твоита глава..

- smash_the_reds
Боже ,колко мъка има в Пловдив.........Боже!?!

-
Мисля,че мода на локоПд няма да се прояви,като безгръбначно същество и ще изтрие най-малкото обидните текстове на нещото носещо ника acab.Правилата трябва да тегнат над всички ни със страшна сила.
botev champion написа:Мисля,че мода на локоПд няма да се прояви,като безгръбначно същество и ще изтрие най-малкото обидните текстове на нещото носещо ника acab.Правилата трябва да тегнат над всички ни със страшна сила.
Тая малоумна тема трябва да бъде изтрита,само безграбначно може да я измисли

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
botev champion написа:Мисля,че мода на локоПд няма да се прояви,като безгръбначно същество и ще изтрие най-малкото обидните текстове на нещото носещо ника acab.Правилата трябва да тегнат над всички ни със страшна сила.
Аз съм "Гьобелс"...забрави ли?
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
-
l_fen написа:botev champion написа:Мисля,че мода на локоПд няма да се прояви,като безгръбначно същество и ще изтрие най-малкото обидните текстове на нещото носещо ника acab.Правилата трябва да тегнат над всички ни със страшна сила.
Тая малоумна тема трябва да бъде изтрита,само безграбначно може да я измислиП.П.Баси безочлевото същество
![]()
![]()
Виж какво недоразумение носещо ника I_fen темата е породена от безумните действия на група индивиди имащи наглоста да направят паметна плоча на криминален престъпник виновен за почернянето на хиляди български семейства.
Върни се в “Футбол - България”