ДОВОЛНИ ЛИ СТЕ ОТ ПРЕДСТАВЯНЕТО НИ ! VOTE !

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Re: ДОВОЛНИ ЛИ СТЕ ОТ ПРЕДСТАВЯНЕТО НИ ! VOTE !

Мнениеот aloha^guy » 12 фев 2009 00:49

acmilan написа:
aloha^guy написа:
Моля,гласувайте !

така като гледам сигурно си дал гласа си в анкетата ? :?

Аз гласувах :)

Мерси ;) така като гледам - явно си доволен от показаното :) и аз така,но все пак очаквам подобрение ;)
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 12 фев 2009 00:50

Понеже се изписа много за Мъри тук от някои червени фесове реших и аз да кажа нещо... Когато Марков, Тройчо, Стоичков - кюрда, Пенев алкохолика бяха тренъори на националния отбор ние левскарите си мълчахме въпреки пияниците, които бяха там и всичко това в името на БЪЛГАРИЯ, а сега какво стана!? Още дори не сме изиграли и 1 мач и почнаха да се говорят, че тоя гледал интереси на Левски, Литекс и т.н... NO COMMENT...

Абе смешко с алкохолика Пенев станахме 4-ти в света така,че вземи си коментара и си го сложи знаеш каде

Потребителски аватар
Синя окупация

Мнениеот Синя окупация » 12 фев 2009 00:52

samobotev написа:
Понеже се изписа много за Мъри тук от някои червени фесове реших и аз да кажа нещо... Когато Марков, Тройчо, Стоичков - кюрда, Пенев алкохолика бяха тренъори на националния отбор ние левскарите си мълчахме въпреки пияниците, които бяха там и всичко това в името на БЪЛГАРИЯ, а сега какво стана!? Още дори не сме изиграли и 1 мач и почнаха да се говорят, че тоя гледал интереси на Левски, Литекс и т.н... NO COMMENT...

Абе смешко с алкохолика Пенев станахме 4-ти в света така,че вземи си коментара и си го сложи знаеш каде

Късмет е имал, че е бил точно тогава треньор на България! В него момент, който и да беше треньор с тези играчи щяхме да сме там! А колко е тъп Пенев и едно изречение пред медиите не може да вържи на кръст всеки го знае. Чудно ми е как говори в разбора на отборите които е водил...
Още как съм се родил,
татко в ЛЕВСКИ ме вредил,
затова отк’ак се помня,
в мой’та мила къща родна,
"САМО ЛЕВСКИ" се скандира,
и чорба не се сервира.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 12 фев 2009 01:00

Мерси ;) така като гледам - явно си доволен от показаното :) и аз така,но все пак очаквам подобрение ;)[/quote]
Аз също очаквам подобрение,това не е желаното,разбира се,има какво още да се желае ;) Но нека си спомним какви резили сме брали последните години,аз за последните 5 години си спомням 6-1,5-0,5-1,два пъти по 3-0,два пъти по 3-1...Сега поне играхме прилично и изпуснахме победата.Надявам се,че като се върнат Марто и Валери Божинов нещата ще са още по-добре :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

AC Milan

Мнениеот AC Milan » 12 фев 2009 01:07

Червени боклуци вие най-малко имате думата да говорите каквото и да е било против Мъри! Съветвам ви да спрете с бисерите си! Всички ви знаем колко сте комплексирани и, че винаги ще си останете петолъчки :!:
Последна промяна от Darina на 12 фев 2009 11:44, променено общо 1 път.
Причина: Не обиждай

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 12 фев 2009 01:17

Къде е БАТЕ бе :D Нещо го нема по форума :lol: :lol: Липсват ми остроумните му коментари 8-)
NON MOLLARE MAI

AC Milan

Мнениеот AC Milan » 12 фев 2009 01:18

sedem_!_dva написа:Къде е БАТЕ бе :D Нещо го нема по форума :lol: :lol: Липсват ми остроумните му коментари 8-)

На Батето му биха шута! Сега явно се дрогира някъде :lol:

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 12 фев 2009 01:29

ейй вярно....няма го Б.А.Т.Е :o :o :cry: :cry: жалко , имаше добри коментари :)
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Потребителски аватар
Nevertheless
Контакти:

Мнениеот Nevertheless » 12 фев 2009 01:47

Мачът беше почти равностоен с лек превес на нашите момчета. Добре се представиха на фона на предишните ни издънки. Нека това да е първата стъпка към израстването на отбора ..
Пожелавам им го от сърце ... и повече мускули .. бягане му е майката .. така си мисля

Потребителски аватар
Nevertheless
Контакти:

Мнениеот Nevertheless » 12 фев 2009 01:53

Не започвайте с клубните си пристрастия пак ...................
издребнявате, ама много издребнявате
Аз съм за Черно Море , и ако ще да има 22-ма футболисти в националния от Спартак Варна , пак ще поддържам отбора ..... , а за треньора важи същото ..

Върни се в “Футбол - България”