ZYKLON И ПОДОБНИ ЕГОИСТИ, НАУЕТЕ СЕ ДА ОБИЧАТЕ БЪЛГАРИЯ!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Re: ZYKLON И ПОДОБНИ ЕГОИСТИ, НАУЕТЕ СЕ ДА ОБИЧАТЕ БЪЛГАРИЯ!

Мнениеот Sunway » 07 яну 2009 10:15

tprodanov написа:хахахахах, пубер, намали кафетата. 21ви век, всички сме ходили достатъчно навън. Да, много неща са осигурени. А твоя принос за тях какъв е? Какво, отиде навън, видя хубаво здравеопазване, видя прилични заплати, видя целия продукт на нация, която се е борила50-70 години за него. А ти не си дал нищо, за това. Тъпо. И жалко. Псувай си там, хвали се, че живееш некъде си, нищо че заслугата не е твоя. А родителите ти, а приятелите ти къде са, те имат ли газ? Смотаняк.

Тази страна, която и да е, щото предполагам, че е в Европа, но все тая, в която живееш, нали в края на световната война най-вероятно е била по-зле от България бе? Как се е оправила, като е била съставена от мишоци, които са си тръгнали? ....

В мноого голяма грешка си.Нищо никъде от никой не ти е осигурено.Парите не валят от небето мойтоо момче.Всичко трябва сам да си го изкараш точно това е идеята, да имаш реална възможност а не като в БГ онзи с познати, другият с връзки и кадърните хора, какво правим с тях.Не може човек с 2 висшета и да седи без работа.Това е срамота, само защото на някой голям човек близкият е назначен.Нищо не знаеш за мен и си много далеч отново от истината.Какво значи нацията да се бори??? Човек се бори за себе си това е истината.Едно време всички като работиха за партията в БГ докъде я докараха сега хората.Заслугата си е изцяло моя нищо не знаеш и нищо не разбираш.Аз съм доволен, защото идеята да дойда е изцяло моя.И страната даже не е в Европа, но ти естествено се правиш, че всичко знаеш.Ти нямаш идея въобще как да се оправиш самият ти, камо ли държавата.Приятелите са ми тук, само родителите са ми в България, но те цял живот са си били в БГ и трудно ще привикнат в чужда държава.Нищо не ти е ясно и няма и да ти стане и няма да ти обеснявам повече, защото си толкова тъп, че чак си вдлъбнат.Както казваше един познат "Да беше *** да ти го набия да разбереш, ама акъл няма как да ти вкарам".Така че спирам да ти пиша повече, седи си с твойте тъпи разсъждения и гледай как хората си живеят, защото "Кучетата си лаят а кервана си върви".Ония къде управляват държавата си правят кефа а ти колкото искаш се ядосвай, боли ги тях оназ работа :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 07 яну 2009 10:52

Един въпрос.Да обичаш родината си,означава да висиш по улиците и да трошиш ли?
Не ми казвайте,че това ще бъде "мирен протест".

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 07 яну 2009 10:55

ZYKLON написа:Един въпрос.Да обичаш родината си,означава да висиш по улиците и да трошиш ли?
Не ми казвайте,че това ще бъде "мирен протест".

Ми няма причини да не е мирен протест! Освен ако няма провокатори на власта, което е доста вероятно!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 07 яну 2009 11:00

Стига глупости.Всички знаем,как протичат протести от този тип.А и тук става въпрос и за голям брой футболни запалянковци,които надали протеста срещу власта ще им е в главата.

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 07 яну 2009 11:19

Аз ще отида като БЪЛГАРИН, а не като фен!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

ZYKLON

Мнениеот ZYKLON » 07 яну 2009 11:28

Ти да,а останалите 15-16 годишни,с които ще е пълно.Те да не би да отидат с ясна позиция в главата.Ще видиш по предаванията,които отразяват протеста,на въпроса "Вие защо сте тук?",колко смислени отговора ще бъдат дадени.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 07 яну 2009 11:47

zilkon абе не са само 16 годишни лапета. Има нещо сериозно. И не вярвам да не е мирен протеста. Пък и да не е мирен, ние не сме гърците. Най-много пак да има някой тъп скин, или някоя барета да провокира нещо - и какво, някой счупен прозорец или врата, толкова. Не сме гърците.

И от протеста има смисъл. Комунистите ги е страх най-много от събудили се граждани. Насират се. Видях го веднъж преди 10 години, искам да го видя пак.

ПП Сънуей, ти четеш ли какво ти се пише? Ти си си постигнал всичко? Как бе, как? Тая култура, която има страната, професионалния опит на фирма, в която работиш, инфраструктурата, социалните им системи, които ползваш, без да си допринесъл капчица за тях? Той бил постигнал, кърлеж тъп. И кво, как може да живееш без да виждаш майка си бе, търтей? Един ден жената ще си отиде, а ти няма и да разбереш, не те ли притеснява това бе, заслужава ли си за повече пари това? И какво, не можеш да ги изкарваш тук ли? С две висшета нема начин да не можеш, ако имат поне мъничко покритие!

Фундаментална грешка е изказването, че там не било лесно. Ами не, не е. С тая разлика, че имаш възможността. Работодателя, мениджъра, администрацията са се погрижили за всичко, за да можеш ти да дадеш най-доброто от себе си. Е, всъщност май е по-лесно, а? Иначе нямаше да си там. А що е по-лесно? Щото когато е било трудно хората са останали, работили са здраво и са си го направили. А мишките бягат.

ПП Европа беше предположение, не твърдение. Бил съм на 4 континента. И Европа е единствения нормален, където живеят хора. Затова и не мога да си представя, че българин може да отиде в някой друг, пък и да му харесва. Далече е. Като разстояние, като култура, като ценности. А това е гадно. И майка ти е далече. Верно си тъп, някои неща не се купуват.

Потребителски аватар
Sunway
Контакти:

Мнениеот Sunway » 08 яну 2009 23:47

tprodanov написа:

ПП Сънуей, ти четеш ли какво ти се пише? Ти си си постигнал всичко? Как бе, как? Тая култура, която има страната, професионалния опит на фирма, в която работиш, инфраструктурата, социалните им системи, които ползваш, без да си допринесъл капчица за тях? Той бил постигнал, кърлеж тъп. И кво, как може да живееш без да виждаш майка си бе, търтей? Един ден жената ще си отиде, а ти няма и да разбереш, не те ли притеснява това бе, заслужава ли си за повече пари това? И какво, не можеш да ги изкарваш тук ли? С две висшета нема начин да не можеш, ако имат поне мъничко покритие!

Не мисля, че съм постигнал всичко.Това е много силно казано.Аз си идвам в България всяка година даже, но ти това няма как да знаеш.Донякъде си прав, че хората тук са създали условия а в България поне 1/3 от тези условия да бяха направили пак щеше да е добре.Въпроса не е в парите, въпроса е в разбирането.Хората спазват закона тук или да кажем 85% примерно, полицията има уважение към гражданите и те към нея.Сега за парите в България е много трудно да се каже човек колко може да изкарва.Зависи какво работи и т.н.Идеята ми е след време да се прибера в България и да съм направил бизнес иначе само за една заплатка няма смисъл.Затова от тук още си ги подготвям нещата и работа в тази насока.Иначе спор няма за това, че в Европа хората живеят най-нормално според моите разбирания.Иска ми се поне мъничко България да дръпне, а то като гледам все по-зле става ето онзи ден и ГАЗ нямаме.Еми всеки ден някакви простотии чета и виждам.Е кажи ми тогава нормалните хора как ще искат да се върнат.Проблема е много сериозен в България и аз лично не виждам страна в ЕС по-зле от нас, а и като цяло в Европа може би няколко са само след нас.Апатията и безразличието на народа се породи от това, че вече 18 години никаква промяна.Изредиха се толкова много правителства и какви ли не партии.То бяха протести навремето то беше 97-ма година, но сега много трудно пак ще станат тези работи.Трябва явно ножа да опре здраво в кокъла за да се събуди май народа.А той почти е опрял и който не го осъзнава значи е доста зле.Това са моите виждания по въпроса.Може да коментираш вече нормално, защото чак в последният ти пост ВИДЯХ ЧАСТ ОТ НОРМАЛНИ РАЗСЪЖДЕНИЯ.

Фундаментална грешка е изказването, че там не било лесно. Ами не, не е. С тая разлика, че имаш възможността. Работодателя, мениджъра, администрацията са се погрижили за всичко, за да можеш ти да дадеш най-доброто от себе си. Е, всъщност май е по-лесно, а? Иначе нямаше да си там. А що е по-лесно? Щото когато е било трудно хората са останали, работили са здраво и са си го направили. А мишките бягат.

ПП Европа беше предположение, не твърдение. Бил съм на 4 континента. И Европа е единствения нормален, където живеят хора. Затова и не мога да си представя, че българин може да отиде в някой друг, пък и да му харесва. Далече е. Като разстояние, като култура, като ценности. А това е гадно. И майка ти е далече. Верно си тъп, някои неща не се купуват.
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this

"Coz the Best Things in Life Are FREE"

Върни се в “Футбол - България”