А ся цинкяйте!
Гонг или "Часът на Левски"
Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Гонг или "Часът на Левски"
За да ви е гадно и да имате за какво да цинкяте. Е затва се говори само за Левски.
А ся цинкяйте!

А ся цинкяйте!
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Ралица не е ли от ЦСКА, защо пише-НЯМА ?Инес Павлова- Миньор и Барселона, е такъв ярък контраст няма
![]()
![]()
Браво на Стефан Глухаров за избора.
Не зная Ралица от кой отбор е,но съдейки по коментарите и тя май наистина е неутрална.Преди време ми попадна една публикация е вдин вестник на темата за футболните пристрастия на журналистите в разни медии,и си я пеистнах за да ми служи за такива случаи.Все пак човек когато твърди нещо не трябва да е голословен
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- bigbonusprize
- Контакти:
Old_death написа:Я като преглеждаш сега мненията цъкни на "иди на" и виж кой форум е на първо място...
Чак пък само за Левски да говорят... Да не забравяме и Ники Александров!
Пък предаването започва с Левски, защото има повече фенове в България... Все пак за аудиторията мислят
Хайде престанете с това голословие!Сега ти цъкни на форумите на Гонг и виж горе в ляво форумът на кой отбор е изтипосан на първо място!И ми кажи по принципа на шампионска титла или водач във временото класиране,форумът на Левски е първи!!!Съвсем нормално е след като пишеш във форумът на някой клуб и цъкнеш на "отиди на" да те прати първо в тоя форум.
Не. Влез във форума на Левски и цъкни на отиди на и виж кой форум е на първо място...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Трябва да отворят рубрика "Часът на плачковците". Интересно ми е кой ще е най-активен
?
Във времена на стрес от "с.в.и.н.с.к.и грип" всеки се страхува да пропагандира отбора-символ на тези животни. Страх ги е хората, че само с произнасянето на думите свързани с това отборче могат се заразят

Не. Влез във форума на Левски и цъкни на отиди на и виж кой форум е на първо място...И пак ще си говорим...
Ха!Тука се оказа прав
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- bigbonusprize
- Контакти:
Old_death написа:Не. Влез във форума на Левски и цъкни на отиди на и виж кой форум е на първо място...И пак ще си говорим...
Ха!Тука се оказа правНикога не съм използвал тоя начин за влизане във форумът.За мен е по нормално влизането по начинът,който ти казах че ползвам.И все пак не можах да разбера по каква логика вашият форум е първи,влизайки през форумите на Гонг!Не че има някакво значение,но все пак прави впечатление.Ако бяхте действащи шампиони,въобще нямаше да обеля дума за това,иначе.....
Е как не разбра! Заради многобройната синя аудитория.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Old_death написа:Не. Влез във форума на Левски и цъкни на отиди на и виж кой форум е на първо място...И пак ще си говорим...
Ха!Тука се оказа правНикога не съм използвал тоя начин за влизане във форумът.За мен е по нормално влизането по начинът,който ти казах че ползвам.И все пак не можах да разбера по каква логика вашият форум е първи,влизайки през форумите на Гонг!Не че има някакво значение,но все пак прави впечатление.Ако бяхте действащи шампиони,въобще нямаше да обеля дума за това,иначе.....
Нека не ставаме дребнави- какво значение има това кой форум къде е
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
-
john_shepard
- Контакти:
Доста комлекси какво значение има с кой почват и кой е на първо място извън терена стига глупости бе стегнете се каква е тая тъпотия!!!!!!
Е как не разбра! Заради многобройната синя аудитория.
Е тук ме закопа
Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”