Що за простотия е това което тече по спортно шоу Гонг?

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

solaris
Контакти:

Re: Що за простотия е това което тече по спортно шоу Гонг?

Мнениеот solaris » 17 ное 2009 17:47

maximalniq написа:БРАВО на Гонг !!! Страхотна идея ! Настръхвам когато слушам...

Де да беше истина Томе... Де да беше иистина...

И аз те подкрепям...Въпреки че ме изнасилват с чалга в момента... и мойта не лесна... :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 17 ное 2009 17:49

не е простотия,
интересен начин да си спомним за героите от Парк дьо Пренс +
контрапункт на днешните пишман звезди, обилно намазани с гел, татуирани, стайлинг на 6 и така.

Браво на Томислав за смелия експеримент, интелигентната част от България хвана замисъла ;)
Последна промяна от Pro-European на 17 ное 2009 18:40, променено общо 1 път.
Авторът на темата: Ще спре ли..

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 17 ное 2009 17:57

Pro-European написа:не е простотия,
интересен начин да си спомним за героите от Парк дьо Пренс +
окарикатуряване на днешните пишман звезди, обилно намазани с гел, татуирани, стайлинг на 6 и така.

Браво на Томислав за смелия експеримент, интелигентната част от България хвана замисъла ;)

Интелигентната част от България- търпи чуждо мнение причтелю...
Аз приемам твоето като не те наричам с обидни класификации въпреки, че е безумно да ти харесва това което върви по Гонга....
Ако си интелигентен и ти би приел моето мнение...
Аз отлично знам защо го правят това предаване, но за мен това не е нито начина, нито е момента.....
Било, каквото било, д абяха пуснали запис от 1993 с половинминутово гооооллл ,щях да го приема, ама тая глупост цял час- не мерси...

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 17 ное 2009 17:57

Не са си пили хапчетата. А иначе толкова се борят срещу дрогата...
На днешната дата е тъжно и е гавра с тези от преди 16 години
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Gunners
Контакти:

Мнениеот Gunners » 17 ное 2009 18:00

Беше ясно, че някои ще го харесат това други не.

На мен лично не ми хареса, какъв е смисъла от подобно нещо, на всички ни се иска да е истина, но реалността е друга, нямя да играем с Франция бараж за СП а ще играем friendly с Малта....

По-добре да бяха пуснали просто коментара от тогава и да се поканят останалите от екипа на Гонг и всички да си спомнят за този ден каква радост са изпитали и да разкажат как са празнували след това примерно... но тия фантастики не ми харесаха...
Изображение

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 17 ное 2009 18:17

Gunners написа:По-добре да бяха пуснали просто коментара от тогава и да се поканят останалите от екипа на Гонг и всички да си спомнят за този ден каква радост са изпитали и да разкажат как са празнували след това примерно... но тия фантастики не ми харесаха...

Добре ама колко рутинно, колко досадно и фалшиво сантиментално щеше да е това
Ако Томислав беше работил по този начин, нямаше да го слушаме толкова дълго време и щеше отдавна да се е изчерпал ама...човека го може тоя занаят.

Морски;) аз не отричам правото на всеки да има мнение, напротив...само ми се струва че понякога е полезно, особено ако човек е под 17 години или дори повече,
малко да помисли преди да ползва крайни мнения и оценки като "простотия" и други за неща, които не е съумял да разбере.
Как автора се е аргументирал - 2 изречения, 1 квалификация и хоп - наздраве за новата тема!

Тези, които бъркат оригиналният подход и заслужената ирония с "простотия" ще пораснат, ще почетат малко повече книги и постепенно ще започнат да разбират по-лесно някои неща, които преди са оставали скрити за тях!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 17 ное 2009 18:28

Pro-European написа:
Gunners написа:По-добре да бяха пуснали просто коментара от тогава и да се поканят останалите от екипа на Гонг и всички да си спомнят за този ден каква радост са изпитали и да разкажат как са празнували след това примерно... но тия фантастики не ми харесаха...

Добре ама колко рутинно, колко досадно и фалшиво сантиментално щеше да е това
Ако Томислав беше работил по този начин, нямаше да го слушаме толкова дълго време и щеше отдавна да се е изчерпал ама...човека го може тоя занаят.

Морски;) аз не отричам правото на всеки да има мнение, напротив...само ми се струва че понякога е полезно, особено ако човек е под 17 години или дори повече,
малко да помисли преди да ползва крайни мнения и оценки като "простотия" и други за неща, които не е съумял да разбере.
Как автора се е аргументирал - 2 изречения, 1 квалификация и хоп - наздраве за новата тема!

Тези, които бъркат оригиналният подход и заслужената ирония с "простотия" ще пораснат, ще почетат малко повече книги и постепенно ще започнат да разбират по-лесно някои неща, които преди са оставали скрити за тях!

Пич за мен ли говориш???
Аз знам какво е простотия- не казвам, че това е такова...Нйа-малкото това е труда на група от хора...
Но на мен не ми харесва и това е...Не смятам, че това е оригиналния начин да го направят...На мен не ми въздейства, напротив отврати ме...Не знам така го почуствах, ако искаш ме съди все ми е тая....

Потребителски аватар
Pro-European
Контакти:

Мнениеот Pro-European » 17 ное 2009 18:34

Морски, нали се разбрахме - всеки си има право на мнение ;)

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”