Мнениеот acmilan » 10 юли 2010 14:44
Абсолютно съм съгласен с автора на темата.Смешно е по всички сайтове без този,който се слага по най-жалък начин начело с онзи смешник Зарков-спортлайн,да няма никакво отразяване на Литекс,който е шампион на България.Мен ме вълнува много повече каква подготовка води шампионът на България,как тече ремонтът на стадиона,отколкото дали Гонзо днес си е купил нова риза от Виена или Павел Дочев кара футболистите си да се държат за ръчички...Гонг е най-сериозната спортна медия в България,заедно с телевизията,предаваща мачовете-Ринг и точно затова не й отива подобно отразяване на глупости,само защото става въпрос за Левски или ЦСКА.Що се отнася до отразяването на другите отбори,прави ми хубаво впечатление,че има много новини за Берое в последно време.Локо Сф,Локо Пд,Славия и Черно море традиционно имат своето леко периферно присъствие в сайта и в радиопредаването по Дарик,но това с Литекс е направо грозна работа,сериозно...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.