Teo написа:Това долу на терена са едни артисти облечени в екипи. Ще ти кажа, защо мисля, че Милиев е играл умишлено, еми при 10 човека да ти вкарат гол по такъв нелеп начин, мача няма ли просто вече да вземе да ескалира както се казва? Ако съдията( да предположим, че не играл в нареден сценарии) както го вдигна жълтия на Минев, след това вдига жълт и на Йонсен.. мача къде отиваше в каква посока? Съвсем нормална... дерби мач. Но при положение, че за две идентични ситуации ти показваш различно решение, еми сори, ама повлияваш на мача. Големия съдия вади ЧК-ЧК, ЖК-ЖК за идентични ситуации и мача си продължава... искаш ли да развалиш мача правиш го като тоя оня ден. Това е прецедент във футбола, да се дава дузпа при спряла игра

, нз колко си гледал, ама гледай пак повторението при втория ЧК. Ти какво си мислиш, че скритите лица дето управляват Левски не искат същия сценарии ли? Нали знаеш, че това е като нож с две остриета за нашия клуб? Дали не цели провокация в самите нас, защото те искат да ни разделят? Не успяха да ни вкарат в гроба боклуджарите и сега елита от мутро-олигархията се опитва да победи най-голямата сила на червения клуб, а именно разбиване на феновете и самоизяждане. Да, аз съм против прекръстване, против лиценза на литекс, както и на всеки друг отбор, но има и такива които не са. Ето ти и другата причина от какво печели Левски, да няма ЦСКА, да няма конкуренция, само те да са властелина на футбола в България.
Мачовете в българското, европейските и световни първенства, включително на ниво национални отбори, в които съдия е показвал, умишлено или не, различен критерии в две сходни ситуации, вероятно не могат да се обхванат от числовата система на математиката. Това е просто поредния мач не в първенството, а дори в месеца, когато съдия прави грешка във вреда на някой отбор. Ако приемем, че показването само на жълт, вместо червен картон, на Минев е провокация с цел мачът да ескалира, то отмененият гол четири дена по-рано трябва да е призив за геноцид.
Отсъждане на дузпа при спряна игра наистина би било сериозен прецедент, само дето до задушаващото тръшване на Перес играта не беше спряна. Топката се намираше в ръцете на Баривиера, но се водеше в игра. Дали е имало нарушение на Бедоя срещу вратаря или не, е друг спорен момент, но така или иначе играта не беше спряна.
ЦСКА в момента има толкова много задължения, че всякакви завери и конспирации, описани от теб, са напълно излишни и вредни, защото само насочват вниманието към вашия клуб. А не знам фен на ЦСКА в този форум, който да има намерение да спре да ги подкрепя, независимо от обединявания, заличавания, погасявания и каквото и да било още. Доводът с разделението на привържениците не се връзва по никакъв начин с изхвърлянето на "Литекс" от А група. Напротив! Както ясно се вижда в последните дни, ситуацията по-скоро обединява "червените" привърженици на база омразата им към "вечния" съперник. Дано това да е страничен, а не умишлено търсен ефект.
В заключение: Резултатът от драмата с изхвърлянето на "Литекс" от А група
дава преднина от 5 т. на "Лудогорец" пред "Левски",
елиминира най-сериозния и неприятен опонент на разградчани в директните сблъсъци в челото и
обединява феновете на ЦСКА.
Кое от последното изречение можеш да обориш?
Изводите от него всеки разумен и здравомислещ човек да си ги направи сам!
Аз си лягам. Лека нощ!