Треньорският щаб на Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Parmalat

Re: Треньорският щаб на Литекс

Мнениеот Parmalat » 23 ное 2009 19:09

Незнам за треньорският щаб, но Литекс варви доста добре бие ли Левски според мен 80 % са шампиони с оглед грешките които допускат преките конкуренти
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 23 ное 2009 19:14

dodo7271, не, нямам нищо общо със сайта, както и никога не съм имал, също така не съм и от Ловеч, а за да вписва човек в официалният сайт на отбора то той трябва да е близко до него за да има информация, която да е вярна и актуална.

Връщам се на основната тема.
За тези, които не са прочели същото ще го цитирам, анализът е след мача Левски - Литекс от пролетта на тази година

***** написа:Докато се ровех в темата на Мъри, че търсех нещо там попаднах на едно доста интересно изказване на сегашният ни треньор за Мъри от месец април тази година :D

Пуснато на: Вто Апр 21, 2009 11:08 am Заглавие:

Бившият треньор на Хартс: Мъри се провали в Ловеч

Бившият наставник на шотландския Хартс Ангел Червенков разкритикува треньорът на Литекс Станимир Стоилов за поведението му на мача срещу Левски.
"За мен буди недоумение факта, че Стоилов излезе с два бивши бека - Ивайло Петков и Кишишев, като опорни халфове. Това означаваше, че "оранжевите" се притесняват от съперника, залагайки на дефанзивни футболисти в средата. В същото време Сандриньо се разкъсваше между центъра и атаката, където трябваше да действа като втори нападател. Така се оказа, че няма кой да връзва играта на Литекс. Аз лично очаквах с оглед вида на централната двойка защитници на Левски - Генев и Милиев, Литекс да заложи на още един нападател в лицето на Бибишков. С двама тарани ловчанлии щяха да притеснят сериозно съперниците си, които се виждаше, че са несигурни в центъра. Вместо това Стоилов остави сам Нифлор, чиито сили издържаха докъм 60-ата минута", заяви Червенков в студиото на "Ринг".

Явно човека си го е нарочил отдавна и дали това изказване не е дало още по голям плюс на Гришата да го вземе на работа при нас.
Естествено ако някой се е сетил за това негово изказване :)
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 ное 2009 20:23

PFC Litex написа:dodo7271, не, нямам нищо общо със сайта, както и никога не съм имал, също така не съм и от Ловеч, а за да вписва човек в официалният сайт на отбора то той трябва да е близко до него за да има информация, която да е вярна и актуална.

Връщам се на основната тема.
За тези, които не са прочели същото ще го цитирам, анализът е след мача Левски - Литекс от пролетта на тази година

***** написа:Докато се ровех в темата на Мъри, че търсех нещо там попаднах на едно доста интересно изказване на сегашният ни треньор за Мъри от месец април тази година :D

Пуснато на: Вто Апр 21, 2009 11:08 am Заглавие:

Бившият треньор на Хартс: Мъри се провали в Ловеч

Бившият наставник на шотландския Хартс Ангел Червенков разкритикува треньорът на Литекс Станимир Стоилов за поведението му на мача срещу Левски.
"За мен буди недоумение факта, че Стоилов излезе с два бивши бека - Ивайло Петков и Кишишев, като опорни халфове. Това означаваше, че "оранжевите" се притесняват от съперника, залагайки на дефанзивни футболисти в средата. В същото време Сандриньо се разкъсваше между центъра и атаката, където трябваше да действа като втори нападател. Така се оказа, че няма кой да връзва играта на Литекс. Аз лично очаквах с оглед вида на централната двойка защитници на Левски - Генев и Милиев, Литекс да заложи на още един нападател в лицето на Бибишков. С двама тарани ловчанлии щяха да притеснят сериозно съперниците си, които се виждаше, че са несигурни в центъра. Вместо това Стоилов остави сам Нифлор, чиито сили издържаха докъм 60-ата минута", заяви Червенков в студиото на "Ринг".

Явно човека си го е нарочил отдавна и дали това изказване не е дало още по голям плюс на Гришата да го вземе на работа при нас.
Естествено ако някой се е сетил за това негово изказване :)

На мен лично, много ще ми е интересно, как ще излезе Червенков срещу Левски в Сряда ? !
Критикува Стоилов за "защитна" тактика срещу Сините.....ама то срещу Левски така се играе по принцип в България......останалото си е самоубииство !
Почти съм сигурен, че Литекс ще заложи на 4-5-1 за мача на Герена.....нека после Ангел говори каквото си иска.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 23 ное 2009 20:39

Аз мога да ти кажа състава още сега, пък ти си ги реди, както искаш :)

Голубович, Кишишев, Барт, Николов, Венков, Том, Сандриньо, Йеленкович, Дока, Нифлор, Янев.

Като редовни смени, стига да не са преждевременни ще се появят Ивелин Попов, Георги Миланов и Муши.
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 23 ное 2009 21:30

PFC Litex написа:Аз мога да ти кажа състава още сега, пък ти си ги реди, както искаш :)

Голубович, Кишишев, Барт, Николов, Венков, Том, Сандриньо, Йеленкович, Дока, Нифлор, Янев.

Като редовни смени, стига да не са преждевременни ще се появят Ивелин Попов, Георги Миланов и Муши.

Ами 4-5-1 отвсякъде.... ;)
В досегашните ви мачове, Янев играеше като лек нападател около Нифлор......сега ще е халф.....сигурно малко по изтеглен напред но......в общи линии, схемата ще е доста защитна.......
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 24 ное 2009 14:22

THE G.A.M.E написа:Ами 4-5-1 отвсякъде.... ;)
В досегашните ви мачове, Янев играеше като лек нападател около Нифлор......сега ще е халф.....сигурно малко по изтеглен напред но......в общи линии, схемата ще е доста защитна.......

Та ние с тази схема играем вече 6-7 мача.
Изображение

Върни се в “Литекс”