Дали като пристигат на летището, като се настаняват в хотела, по време на тренировките или пък преди/след мача ще е най-добрият момент, как мислите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
kryvopieca написа:Абе хора, чудя се дали има шанс да се снимаме със Роналдо и другите, че приятелката ми му е луда фенка и искам да й угодя![]()
Дали като пристигат на летището, като се настаняват в хотела, по време на тренировките или пък преди/след мача ще е най-добрият момент, как мислите
trokadero_ написа:Сега се сетих кога може - когат излизат от хотела обикновенно се спират за интервюта и снимки - тогава може
Teo написа:kryvopieca написа:Абе хора, чудя се дали има шанс да се снимаме със Роналдо и другите, че приятелката ми му е луда фенка и искам да й угодя![]()
бате, тоя като ви види и ще си каже... ''бегай от тука бе парцал ще се снимаш с мене''..не че искам да ви обида, но това са реалностите.. отделно според мен рейса като спре за тренировка ден преди мача ще е пълно с куки... тоест никакъв шанс
Шанс има само на летището като кацнат, но ще има яко охрана около тях..
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта