Снимки със звездите на Реал, кога ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

kryvopieca
Контакти:

Снимки със звездите на Реал, кога ?

Мнениеот kryvopieca » 23 сеп 2014 18:42

Абе хора, чудя се дали има шанс да се снимаме със Роналдо и другите, че приятелката ми му е луда фенка и искам да й угодя :roll:

Дали като пристигат на летището, като се настаняват в хотела, по време на тренировките или пък преди/след мача ще е най-добрият момент, как мислите :!:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Снимки със звездите на Реал, кога ?

Мнениеот Teo » 23 сеп 2014 18:45

kryvopieca написа:Абе хора, чудя се дали има шанс да се снимаме със Роналдо и другите, че приятелката ми му е луда фенка и искам да й угодя :roll:

Дали като пристигат на летището, като се настаняват в хотела, по време на тренировките или пък преди/след мача ще е най-добрият момент, как мислите :!:

бате, тоя като ви види и ще си каже... ''бегай от тука бе парцал ще се снимаш с мене''.. :lol: не че искам да ви обида, но това са реалностите.. отделно според мен рейса като спре за тренировка ден преди мача ще е пълно с куки... тоест никакъв шанс

Шанс има само на летището като кацнат, но ще има яко охрана около тях.. :idea:

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 23 сеп 2014 18:46

Ще са под голяма охрана . Според мен единствената възможност е на стадиона , ама пък там ще пазят много . Бахти човек не може да се снима :?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 сеп 2014 18:48

Те ще дойдат ден преди мача ще правят тренировка вечерта и на другия ден още една тренировка, която не се знае къде ще бъде, но най-вероятно на Васил Левски и според мен там също е мястото което може се пробва :idea:
Точно преди самия мач е абсурдно... тоест никакъв шанс!

Потребителски аватар
Red_Teror
Контакти:

Мнениеот Red_Teror » 23 сеп 2014 18:49

Е шанса е на стадиона правиш един спринт с приятелката .... и на терена :) :lol:
Друг шанс няма или пред хотела им ... :roll:
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 23 сеп 2014 18:51

Сега се сетих кога може - когат излизат от хотела обикновенно се спират за интервюта и снимки - тогава може ;)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 сеп 2014 18:52

trokadero_ написа:Сега се сетих кога може - когат излизат от хотела обикновенно се спират за интервюта и снимки - тогава може ;)

Когато излизат от хотела за вечерната тренировка или тренировката в деня на мача?

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 23 сеп 2014 18:53

Ще има доста охрана, а и те попринцип не се спират за подобни фотографии, поне от това което са давали като видео хроника от гостуванията им.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 23 сеп 2014 18:54

Teo написа:
kryvopieca написа:Абе хора, чудя се дали има шанс да се снимаме със Роналдо и другите, че приятелката ми му е луда фенка и искам да й угодя :roll:

бате, тоя като ви види и ще си каже... ''бегай от тука бе парцал ще се снимаш с мене''.. :lol: не че искам да ви обида, но това са реалностите.. отделно според мен рейса като спре за тренировка ден преди мача ще е пълно с куки... тоест никакъв шанс

Шанс има само на летището като кацнат, но ще има яко охрана около тях.. :idea:

Точно пък Роналдо много пъти е доказвал, че обича феновете си и самият той иска да се снима с тях, за да им изпълни желанието, няма шанс той да откаже снимки....въпросър е, че ще има много желаещи фенки и ще е много трудно всички да успеят...иначе на излизане от хотела според мен е най-добрият вариант, но как може да се разбере точно в колко часа и кога ще излизат :?
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 сеп 2014 18:54

Аз ще се пробвам да си взема снимка и мисля, че ще успея с Коентрао... за другите не ме интересува 8-)

Върни се в “Реал Мадрид”