Реал Мадрид-Милан(19.10,21:45)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Реал Мадрид-Милан(19.10,21:45)

Мнениеот Madridist » 20 окт 2010 01:03

Ето и интервюто на португалеца след мача:

[center]Жозе Моуриньо:'' Играта днес беше фантастична''[/center]
Треньорът оцени нивото и старанието на отбора си, само два дни след победата над Малага, и е сигурен, че класирането в групата вече е решено. Според него, ако Реал Мадрид победи и в Милано всичко вече ще е кристално ясно.''
Португалския треньор на Реал Мадрид Жозе Моуриньо бе изключително доволен от победата над Милан и изключителната игра на отбора му, само два дни след категоричния успех над Малага.

''Изиграхме фантастичен мач на Бернабеу, и то само два дни след срещата с Малага. Моите момчета показаха, че знаят как да съхранят сили, наистина съм много доволен от показаното на терена. Единадестте, които пуснах днес свършиха страхотна работа, но и останалите момчета от групата имаха какво да покажат в тази среща.''

Моуриньо не крие, че според него ситуацията в групата на неговия тим е почти решена.

''Предстоят още няколко мача преди затварянето на груповата фаза. Това, което искам е да излезем от групата без загуба. С десет точки съм сигурен, че сме се класирали на 100%. Победим ли в Милано интригата умира.''

Що се отнася до съперника обаче Моуриньо не смята, че нещата са изглеждали чак толкова лесни.

''Знаехме как трябва да играем срещу Милан, и затова нещата се получиха. Ние ги бяхме разучили, и бяхме готови да играе срещу тях. Не ми пука какво ще говорят медии и критици, моят отбор бе категорично по-добър.''
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 20 окт 2010 01:09

Madridist написа:Днес ми направи много добро впечатление публиката. Подкрепяха отбора през всичките 90 минути, посрещнаха подобаващо "продавачът на тортички", дори му изпяха и песничка :lol: А и още нещо, да допълня- видяхте ли, какво направи Моуриньо , след като Роналдиньо напусна Изображение

Каква публика, Вик? Та аз такива семкари като феновете на Реал не съм виждал...

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 20 окт 2010 01:24

MORSKI написа:
Madridist написа:Днес ми направи много добро впечатление публиката. Подкрепяха отбора през всичките 90 минути, посрещнаха подобаващо "продавачът на тортички", дори му изпяха и песничка :lol: А и още нещо, да допълня- видяхте ли, какво направи Моуриньо , след като Роналдиньо напусна Изображение

Каква публика, Вик? Та аз такива семкари като феновете на Реал не съм виждал...

Ами Саше, това е манталитет на испанските фенове- отиват на мач,все едно са на театър. Искам да отбележа,че голяма част от хората,които създават атмосферата по трибуните, са със забрана да стъпват на стадиона- не само в Реал Мадрид, но и при други отбори("Боихос Ноис" при каталунците и те са вече няколко години със забрана да ходят на "Ноу Камп" и присъстват само и единствено на гостуванията). Това също оказва влияние. Трудно ще се върнат нещата от 90-те години, когато нещата бяха доста по-либерални на "Бернабеу"- имаше правостоящи места,вкарваха се всякакви пиротехнически предмети и при гол на отбора, по "южноамерикански модел", всички от агитката слизаха към оградата да се радват. От тогава,много неща се промениха ;) Днес, на мен ми хареса атмосферата по трибуните и затова го отбелязах :)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 20 окт 2010 01:32

Честита победа на всички, ето видя се, че и срещу големи отбори играем страхотно. Йозил и Роналдо играха страхотно, имахме доста късмет при втория гол, но понякога ако късмета не ти помогне, нищо не ти помага
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 20 окт 2010 01:40

Касийяс подобри рекорд на Оливер Кан

Стражът на Реал (Мадрид) Икер Касийяс имаше двоен повод за радост след двубоя срещу Милан. Освен че "лос меренгес" победиха с 2:0, Касийяс подобри рекорда за вратар с най-много мачове в Шампионската лига. На "Бернабеу" испанският национал изигра своя мач номер 104 в турнира и задмина постижението на легендата на Байерн (Мюнхен) Оливер Кан.

Рекорда за най-много мачове сред всички футболисти пък държи доскорошният съотборник на Касийяс - Раул. 33-годишният нападател има 132 мача в Шампионската лига и ще може да увеличи актива си още утре, когато неговият Шалке 04 приема Апоел (Тел Авив).

Капитана ни е велик, нищо чудно след няколко години да стане играча с най-много
Последна промяна от bojkyy на 20 окт 2010 01:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 20 окт 2010 01:42

Моуриньо: Бяхме прекалено бързи за Милан
Жозе Моуриньо се наслади на поредния силен мач на Реал (Мадрид) под негово ръководство. Испанският гранд се наложи с 2:0 над Милан на "Сантиаго Бернабеу" и затвърди лидерската си позиция в група "G" на Шампионската лига, а Специалния отново имаше повод да демонстрира високото си самочувствие.

"Очаквахме труден мач, но започнахме по фантастичен начин и вкарахме два ранни гола, дори можехме да отбележим и трети. Бяхме прекалено бързи за Милан", сподели Моуриньо, който определи двубоя като тест за интелигентност за своите футболисти.

"Трите точки са изключително ценни, защото ги спечелихме срещу опитен отбор, какъвто е Милан. Влагаме много труд и ставаме все по-добри. В психологически план Реал има огромен напредък в сравнение с миналия сезон", каза още португалецът.

Моуриньо се върна към престоя си в Интер и не пропусна да се заяде с италианските журналисти.

"Винаги съм бил в добри отношения с играчите и ръководителите на Милан. Между нас има уважение. Не мога да кажа, че дншеният мач е бил дерби. В предишните години феновете на Интер се радваха, когато "росонерите" губят в европа, но сега е различно. Интер спечели Шампионската лига и вече е на друго ниво. Дали ми липсва Италия? Гледам мачовете от Серия "А", но колкото до работата... Сега не давам толкова интервюта - пресконференциите са от по 5 минути и след това се прибирам у дома. Със сигурност така ми харесва повече", заяви Моуриньо.

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 20 окт 2010 09:19

"Наставникът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо остана доволен след победата с 3:2 над Милан в мача от груповата фаза на Шампионската лига..." пише в гонг... май нещо са объркали... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 20 окт 2010 09:46

Както каза един потребител, това, което стана миналата година, беше уникален резил на "Реал". Не толкова загубата от "Милан", колкото отпадането на осминафинала. Макар че някои казаха, че загубата била сензационна. Пълни глупости. Това да не е "Заря" Крушари;
Че и тази година коефициента за 1 беше обидно малък, а не се знаеше как ще свърши мача ако Зеедорф си беше вкарал положението. Всички очакваха испанците да размажат италианците. Така беше и миналата година. Този път се получи. Но можеше и да не стане. Както казах, най - големият жокер за "Реал" се оказа приказливецът Пато. Извърши ненужен фаул. Вярно, грешката е поправима. Но от тази ситуация голът е 90% сигурен(Съдията няма смисъл да се коментира повече, каквото трябваше да кажа, го казах).
Глупак! И това ако ми е футболист? Прочетох, че някои го оправдават заради младостта му. Няма никакво оправдание това леке. Имаше и други играчи, които играха на най - добро ниво, но като цяло не мога да съм недоволен от тях. Имаше желание, стръв. Много хора казват бавни били. Може и така да е, но не винаги бързината определя точността на паса. Ако положенията бяха вкарани, както миналата година общо взето беше, друго щеше да се приказва във форума, а и по телевизията.
Явно е, че още доста трябва да се работи, но липсата на Тиаго си каза думата. Испанците бяха късметлии. И все пак би било добре това да е първият и последен случай, когато съдия и треньор от даден тим са от една страна, защото това е меко казано скандално. Миналата година ШЛ беше най - скандалната си в цялата история - купища грешки, че даже и на финала(Може би говоря така и защото за първи път се даваха повече мачове по телевизията и скритото досега лъсна с пълна сила).
Послепис: От доста години специалистите чакат "Реал" Мадрид да спечели КЕШ, но при по - сериозна съпротива дори и треньорът да е Мауриньо, няма да спаси "Белия балет" от поражението. "Милан в момента все още търси нещо и скоро би трябвало да го намери. И все пак Алегри трябва много да внимава, защото неговите експерименти доведоха доста беди на тима през настоящия сезон.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 20 окт 2010 10:15

megan fox написа:Много, много, МНОГО слаб Милан!!! Кога ще проумеят в клуба на пенсионера, че само с дъртаци не става?! Около тях трябва да има и млади момчета, които да бягат и да се раздават! До преди няколко години Милан се славеха със желязна защита, а сега в защита са меко казано трагични! Да не говорим колко са тромави играчите на росонерите. До момента от състава на Милан мога да отлича само двама: Роналдиньо и Дзамброта! Донакъде и вратаря впечатлява, предвид, че му е първи официален мач за Милан! Останалите са пълна скръб:
Зеедорф - трагичен! Една топка не може да поеме както трябва, да не говорим да даде точен пас или да избяга 10 метра, а за пропуска му в 34-тата минута просто нямам думи! Роналдиньо му даде пас мечта, като го изведе сам срещу Касияс, а холандеца дори не успя да уцели вратата!!! :o :shock: Отделно точно той отвори пролука в стената на Милан и така стана гола на CR.
Пирло - също бледа сянка на онзи голям играч! Удари една греда и до там. После беше неузнаваемо слаб!
Гатузо - няма нищо общо с онзи борбен разбивач, когото всички знаем! Прави детински грешки да не говорим колко му е трудно да тича!
Неста - също доста слаб и не може да координира действията на защитата.
Ибра си е дърво, получи няколко чудесни паса от Рони, но не знаеше какво да прави с топката.
Пато... тоя беше ли на терена изобщо?! Предвид, че е кинта и 20 с вдигнати ръце защо по дяволите го търсят с високи топки?! Как по-точно треньора на Милан очаква бразилеца да се справи с бранителите на Реал във въздуха?!
Антонини още е млад, но поне тича и се бори за топките.
Вторият централен защитник на Милан не му помня името също е много слаб!

С оглед на всичко това.. Милан да се радват, че на полувремето губят само с 2:0. Както почна мача...очаквах да се получи разгром още до края на полувремето!
От състава на Реал само двама не ми харесаха как играят: Игуаната разбира се и Анхел ди Мария?! Ди Мария също е много слаб и не е на нивото на останалите си съотборници! Хеле това дето се излакоми в края на полувремето нямам думи...
И не стигат всичките проблеми на Милан, но и Реал имаха голям късмет при гола на Йозил, който според мен не трябва да бъде записван на негово име, а като автогол... ако не беше този контакт... топката изобщо нямаше ад влезе във вратата!

Леле,съфорумници,Алекс Фъргюсън пише в нашия форум.Голям анализатор голямо нещо си ти бе,еееей.Ми като го знаеш това,защо даде прогноза 2-2 бе разбирач.Честно ти казвам за мен ти си най-селската пръчка в тоя форум.Адски прост човек си.
По темата-всички говорите за Реал,за Марсело,Роналдо,Йозил,Мариа,но никой не говори за Шаби Алонсо.Този сезон той е невероятен,просто такъв халф няма никъде в Европа.Страхотен е.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 20 окт 2010 10:52

Всеки с мнението си, последователят на Фъргюсън какво да го правим? Все пак да си анализатор не е лесна работа. Само, че има едно такова нещо, че защитата на "Милан" в последните години, дори и когато имаше успехи в КЕШ, не може да се сравнява с онази желязната на Капело и Саки. Потребителят помни ли колко гола допускаха навремето италианските отбори и колко сега? И колко италианци играеха тогава и сега? Това не мисля, че е маловажно. Такива определения от рода на желязна защита чак, не са много верни. Неста и Малдини бяха доста сериозна двойка централни бранители, но нерядко правеха такива смешни грешки, че човек се замисля дали това е нормално. Така, че тези коментари са глупави. А аз много добре го казах няколко пъти. Тиаго, та Тиаго.
Ако беше играл той с Неста, грешки пак правят и двамата, но нещата щяха да по - прецизни отзад. Най - малкото бразилецът е по - подвижен от Бонера, на когото пък поста централен бранител хич не му е характерен.
"Реал" Мадрид в момента има футболисти за два, че даже три отбора. Те обаче имат толкова много дългове, но никой няма да се хване да се занимава с тях, защото са кралски клуб. Това се знае. Ако другите отбори по света имаха възможностите да харчат както "Реал", не знам до какво щеше да се стигне. Но това момче Сократис има хляб в него, трябва повече да го пробват, да го обиграват. Не е слаб играч. Направи един доста посредствен мач срещу "Чезена", но тогава ако бяха признати головете на Пато, мача отиваше в друга насока.
Не се заблуждавайте, след това, което навремето правиха Италия и Германия в защита, днес няма истинска желязна защита. Това са журналистически измислици. Прецизните бранители останаха в миналото.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “Реал Мадрид”