Aлкоркон - Реал Мадрид

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Aлкоркон - Реал Мадрид

Мнениеот MORSKI » 28 окт 2009 20:10

mormona написа:Бе айде бее миналата година Real падна като гост с 2 или 3 на 0! После на реванша би с 3-4 май и отпадна ! Real Union накрая набута парче и ги елиминира ! Сега при 4-0 на реванша според мене ще е 4-2 и до там е Real !

Злобееш ли сега не мога да разбера???

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 28 окт 2009 20:14

Madridist написа:
Linky написа: Реал ще продължи , според мен.. обаче това 4:0 ще си остане в историята....

Незнам колко е бюджета на Алкорон , но Реал Похарчиха около 300 милиона , този на Алкорон да е , колкото тези на Левски или на ЦСКА , +- малко или много, да кажем 3 милиона (за трансфери, което даже мисля че им е много) , значи чисто статистически , отборът на Реал е 100 милиона пъти по-добър от този на Алкорон (естествено това не е реално, защото е ясно , че не парите определят, кой е добър и кой не, но все пак , да кажем, че отборът на Реал има 100 милиона пъти повече средстаа за селекция и тези средства трябва да го правят поне 5 пъти по-добър от неговия съперник, а пък ако трябвеа да говорим за самата цена на двата клуба , реал сигурно ще е с милярди по-скъп... :lol: )

И все пак падат!
Така е без Роналдо :lol: !!

Какви Левски,ЦСКА. Ти стадиона видя ли им. Това е отбор от полуаматьори, сигурно на Рилски спортист бюджета е по-голям.

По-малък. Мачът все още не съм го гледал, но доколкото разбрах - домакините не са разполагали със светлинно табло за смените.
Иначе - за черното тото, ако е вярно, това значи, че когато говорите за Песес и Калдерон, пред името на втория трябва да слагате "Сан". :idea: Защото изборните му манипулации са скъп парфюм в сравнение с участието на институцията Реал Мадрид в нелегални залагания.
Споменавах още в контролите преди началото на сезона (не в този сайт,де), че Реал ще станат много зависим от Роналдо отбор. Оказах се прав! И не очаквам подем в играта им в скоро време.
Гледам, че някой претендира, че няма реванш в Копа дел Рей, но има. Във всички фази, като само финалистите определят носителя на трофея в една среща.
Е, заради Реал, може да направят и два реванша, не се знае. :lol: Шегувам се, да запазим добрият тон!

VISCA EL BARCA!!!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 28 окт 2009 20:19

Madridist написа:
Linky написа: Реал ще продължи , според мен.. обаче това 4:0 ще си остане в историята....

Незнам колко е бюджета на Алкорон , но Реал Похарчиха около 300 милиона , този на Алкорон да е , колкото тези на Левски или на ЦСКА , +- малко или много, да кажем 3 милиона (за трансфери, което даже мисля че им е много) , значи чисто статистически , отборът на Реал е 100 милиона пъти по-добър от този на Алкорон (естествено това не е реално, защото е ясно , че не парите определят, кой е добър и кой не, но все пак , да кажем, че отборът на Реал има 100 милиона пъти повече средстаа за селекция и тези средства трябва да го правят поне 5 пъти по-добър от неговия съперник, а пък ако трябвеа да говорим за самата цена на двата клуба , реал сигурно ще е с милярди по-скъп... :lol: )

И все пак падат!
Така е без Роналдо :lol: !!

Какви Левски,ЦСКА. Ти стадиона видя ли им. Това е отбор от полуаматьори, сигурно на Рилски спортист бюджета е по-голям.

По-малък. Мачът все още не съм го гледал, но доколкото разбрах - домакините не са разполагали със светлинно табло за смените.
Иначе - за черното тото, ако е вярно, това значи, че когато говорите за Песес и Калдерон, пред името на втория трябва да слагате "Сан". :idea: Защото изборните му манипулации са скъп парфюм в сравнение с участието на институцията Реал Мадрид в нелегални залагания.
Споменавах още в контролите преди началото на сезона (не в този сайт,де), че Реал ще станат много зависим от Роналдо отбор. Оказах се прав! И не очаквам подем в играта им в скоро време.
Гледам, че някой претендира, че няма реванш в Копа дел Рей, но има. Във всички фази, като само финалистите определят носителя на трофея в една среща.
Е, заради Реал, може да направят и два реванша, не се знае. :lol: Шегувам се, да запазим добрият тон!

VISCA EL BARCA!!!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
denis_93
Контакти:

Мнениеот denis_93 » 30 окт 2009 22:16

Момчета фен съм на реал от както съм пикаел в гащите !!! Това което става в момента в отбора е необяснимо незнам дали е заради тото,букмейкъри и 3-ти 5-ти лица но защо мадрид трябваше да продават Негредо,Робен,Гранеро ??? Обяснете ми защо не продадоха Дренте и Нистелрой а продадоха тези тримата ??? Негредо е нападател защо не го оставиха !!! Мадрид са започнали да водят една малоумна политика и заради тая политика отбора сега е така !!! Кат гледах как върви мача на мултикаст във спортала ми идваше да се фърля от 7-ия етаж с главата надолу !!! Проблема не е във Пелегрини проблема е че Перес дава мн.акъл !!! Как Мадрид ше падат от Алкоркон :oops: :oops: :roll: :roll: :evil: :x :x за пръв път ме е срам да се нарека фен на мадрид толко не ме болеше кат паднахме от барса 2 : 6 ама тфа е вече връхната точка :oops: :?

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 31 окт 2009 00:12

denis_93 написа:Момчета фен съм на реал от както съм пикаел в гащите !!! Това което става в момента в отбора е необяснимо незнам дали е заради тото,букмейкъри и 3-ти 5-ти лица но защо мадрид трябваше да продават Негредо,Робен,Гранеро ??? Обяснете ми защо не продадоха Дренте и Нистелрой а продадоха тези тримата ??? Негредо е нападател защо не го оставиха !!! Мадрид са започнали да водят една малоумна политика и заради тая политика отбора сега е така !!! Кат гледах как върви мача на мултикаст във спортала ми идваше да се фърля от 7-ия етаж с главата надолу !!! Проблема не е във Пелегрини проблема е че Перес дава мн.акъл !!! Как Мадрид ше падат от Алкоркон :oops: :oops: :roll: :roll: :evil: :x :x за пръв път ме е срам да се нарека фен на мадрид толко не ме болеше кат паднахме от барса 2 : 6 ама тфа е вече връхната точка :oops: :?

Съгласен съм с теб,че Перез прекалено много се меси в работата на треньора. Относно продадените играчи-Робен е адски добър играч,за мен лично беше най-добрия в Реал за миналата година,но има един много сериозен недостатък-непрекъснатите контузии,виж и сега в Байерн,че пак е контузен. Негредо е продаден за 12 млн евро,но има специална клауза,че Реал винаги може да си го откупи за 15 млн,като Севиля няма право да иска повече пари или да отказва офертата. По същия начин Негредо беше продаден и после откупен от Алмерия.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
denis_93
Контакти:

Мнениеот denis_93 » 31 окт 2009 07:43

Знам за договора на Негредо обаче беше ли нужно юноша на клуба да бъде продаден при това е адски добър !!! Няма какво да се лъжеме мадрид трябва да си осигури още през януари добри защитници иначе изобщо не е на добре :cry: :| :| :| проблема е че Перес казва на Пелегрини да пуска всеки мач новите играчи и най вече Роналдо шот има приходи от тях .За тия 90 милиона дадени за Кристиано,Дон Перес можеше да купи поне три играча че от който двама защитници да бяха и единия халф ;) виж за Бензема,Кака,Шави Алонсо съм съгласен за закупуването им :roll: обачеее Бензема нещо не е във форма явно мн слабо се представя :evil:

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 31 окт 2009 13:35

Бензема е млад и не може така бързо да се адаптира към новата обстановка. Дайте му малко повече време. При едни играчи процеса на адаптация е само седмица-две, но при други са нужни няколко месеца. Вярно много пари бяха дадени за Карим, но риска с бавната адаптация винаги го има!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
denis_93
Контакти:

Мнениеот denis_93 » 31 окт 2009 14:26

знам ;) но Бенземаа влезе ли във формааа :) :) :) .........

Върни се в “Реал Мадрид”