rhaegar написа:Щях да ви предложа един Фабрегас за продаване, ама ще изчакам единадесеторките.
Няма място на пейката.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
rhaegar написа:Щях да ви предложа един Фабрегас за продаване, ама ще изчакам единадесеторките.
sapio0o написа:А, на мен ми трябват 3 минути.

Thsmith написа:Furious_Monk написа:Този Матуиди е ужасно неадекватен футболист. Няма нито техника, нито мисъл, едното тичане и физика. Прилича на някаква окастрена версия на Ласана. Не знам какво му харесваш, но Кова е 100 пъти повече футболист от него.
Каква техника? Той е вътрешен халф... няма да прескача топката и да си играе на "тука има тука няма" я![]()
Трябва да притича по най-бързия начин и да пресече паса, да вземе топката и след това да я раздаде на тъча и бързо или да покрие зоната на включилия се ляв бек или да тича близо до топчето за да помогне.
Отделно, че той доста често се включва след двойно и по тъча за да хвърли топката към наказателното.
Е, няма да даде 70 метров пас тип Скоулс, но...Има и мн добър удар с левия крак, с десния е вързан ама...
Нищо общо с канте. Оня и двата крака са му като десния на блес![]()
Аз от ковачич не съм видял нищо полезно. Отделно, че го доведе сервитьора и трябва да се отървем от него само заради това
---
Интересно ми е какъв отбор(топ) би сформирал от играещите в момента играчи. Имам предвид отбор, а не да наредиш роналдо, гнома и още 5 звезди.
sapio0o написа:^^Що си сложил толко малко от нашите, бре?Бековете нещо не ме кефят, Варан отдавна не е във форма. Халфовете са ок, макар тоя до Кроос да не го знам кой е, а Яя си мина прайма отдавна. Мюлер е страшно надценен, а и не знам да е крило. Ди Мария го бива, ако гониш типичен за тъча играч. Ибра няма място в такива класации. Иначе липсват т.н медийни звезди и като нищо тази 11-ка може да пребие всички отбори.
![]()
Аз ще драскам тук:
[center]Навас
Карвахал, Годин, Бонучи, Марсело
Кроос, Каземиро, Модрич
Меси, Суарес, Бейл[/center]
[center]Лорис
Алвеш, Хименес, Хумелс, Алба
Коке, Видал/Верати, Иниеста, Силва
Лева, Гризман[/center]
С много зор вкарах двама от ЕПЛ. Силва даже не знам дали би свършил работа на подобна позиция, но пък нали е испанец.Тези 11-ки ми се виждат като най-класни.
Ето една, сформирана от топ първенствата.
[center]Нойер
Карвахал, Боатенг, Киелини, Алаба
Алонсо/Маркизио, Кроос
Вилиан, Йозил, Коста
Диего Коста[/center]
Иначе нашия отбор като изключим Роналдо (настояща форма) и Бензема (непостоянство/контузии) е приказка.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта