п.п Този Алексис Санчес ми направи ужасно впечатление. През целия мач изобщо не спря да спори със съдията. Ама какво от това.. спечелиха си мача.
Все пак вярвам, че титлата тази година ще е за РЕАЛ.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Tribune East 1912 написа: перфетно се справи реферчето, въпреки че много съдии МОЖЕ БИ щяха да дадат червен на Меси, но с оглед ранната минута и изнервеният мач, решението на съдията изглежда по-скоро правилно. Честито на всички фенове на Барса, а за Реал остават само анализите.
hrclspr12 написа:Прави впечатление, че "Барселона" често изпозват ръцете в атака. Това ако е нормално![]()
![]()
Лошо им се пише. 4:0 е мача за домакина.
bobi_getov написа:Фен Съм на Барса от времето на Стоичков тогава да съм бил на 10 годинки сега съм на 32-и вчера играх в бетата победа за Реал на 2.6 със 100 лв и сложих 30лв за червен картон в мача-все пак има логика за червения картони си умрях на мъка
![]()
На вас проблема ви се казва ГОЛЕМИЯ МОУ-Неможе да излезеш с мисълта да спираш барса трябва да е надиграваш-виждасе в оделни мачове и със Милан и за купата на краля и още 1 2 мача пресирали се барса ама постоянно и яко те бъркат и немогат да си играят играта-Вчера като поведохте 1-0 и си викам айде ще почерпим тея ще ги смажат за всичките тея години катето ядоха лабут с по 5 гола и то кво стана.Извинявайте но барса в момента дефакто е без защитата имаме 1 пуьол който е постоянно със контузий,1 Пике който според мен е един от най-слабите защитници от големите отбори но играе със сърце и всичко друго е брак от към защитници-Реал с тези футболисти трябваше да ги развинти,а то какво Големия Моу на вас ви иба майката-за това ще ви кажа дано земете шашпионата че и него съм го играл в началото на сезона за шампион Реал наистина ви го пожелавам-фен съм на Барса но парите са си пари-ако го вземемто винаги ще се намерят фенове и от преса да злоратсват "да ви е сте шампиони но мачовете с барса-Да сте шамипиони,колко да сте шампиони-ще бъде умаловажена което е жалко
Лек ден на всички и до другото класицо на Камп Ноу и пак ще играем за червен в мача добър коефицент пък и играчите имат навика да се гледат на криво
![]()
![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 33 госта