Олимпик Лион - Реал Мадрид - 1:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
UNBEATABLE
Контакти:

Re: Олимпик Лион - Реал Мадрид - 1:1 FT

Мнениеот UNBEATABLE » 23 фев 2011 15:07

Ахх, ахх... Играта не беше на кой знае, какво ниво, но ми харесва резултата и то много. Арбелоа, ако ще и още 1000 пъти да центрира топката пак няма да намери свой съотборник :evil: Марсело е къде, къде по-стойностния играч. Имаше си абсолютна дузпа, но то нали на нас съдийте все ни помагат...

Честита победа... :)!

GNRforever, ако мислиш да продължаваш да пишеш такива глупости, ще те помоля изобщо да не си правиш труда, защото почва да ми писва от твоя негативизъм.

Потребителски аватар
cristiano_ronaldo7
Контакти:

Мнениеот cristiano_ronaldo7 » 23 фев 2011 15:21

QniMadrid написа:Колкото и да е странно иска ми се Игуаин да е в игра :(

Не е странно,повярвай ми! ;) :(
Изображение

GNRforever

Мнениеот GNRforever » 23 фев 2011 15:34

Ами гледал съм всички отпадания как да съм оптимист???Тези милионери които минаха през Реал или сега са там ,работата им не е само да взимат милиони а да ни ЗАБАВЛЯВАТ,е това последните години теб ако те забавлява мен НЕ!!!Аз съм реалист ,така се получи последните години да не съм аз виновен :?: :?: :?: Обиждайте ме колкото искате ,след като за вас всичко е цветя и рози и не е позволено да се говори по сдържано,резервирано и негативно за отбора ваша работа,аз си говоря каквото си мисля,нямам основания на фона на последните години да съм оптимист.Дали отборът печели или губи не зависи от мен и моя негативизъм.
[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
velez
Контакти:

Мнениеот velez » 23 фев 2011 15:59

Това което силно ме притеснява е, че Кр.Роналдо няма един силен мач тогава когато е било напечено или срещу наистина силен противник - говоря за ШЛ или за мач срещу Барселона ( В същото време не помня слаб мач на Меси срещу силен отбор). Йозил и Ди Мария се позагубиха вчера - явно им липсва опит, Пепе и С.Рамос са изключително рискови защитници, Карвалъо е вече на годинки, Кедира е доста муден, Адебаъор още не е свикнал с отбора, а така дълго чакания от повечето фенове Игуаин е може би няй яловия нападател в историята на Р.Мадрид с изключение на Оуен или Бензема да речем....въпреки всичко не виждам как Лион би вкарал повече от 1 гол в Мадрид, а съм убеден, че ще получи поне 2-3, но това е за мене е програмата максимун - четвъртфинал.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 23 фев 2011 16:01

GNRforever твое право си е да недоволстваш. Аз лично винаги ще си вярвам в отбора, дори и да отпада 100 години на осминафинал и никой и нищо на света не може да ми махме вярата . Ако феновете на Ливърпул не вярваха в отбора си,щеще ли "Анфийлд" да е пълен всеки мач въпреки,че този велик клуб не е ставал шампион 20 години . Специално снощния мач, пак повтарям със сигурност това не ми беше най-силния мач на Реал Мадрид,който съм гледал през живота си,но въпреки всичко измъкнахме доста добър турнирен резултат,а при малко повечко късмет щяхме и да спечелим. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

GNRforever

Мнениеот GNRforever » 23 фев 2011 16:10

Напълно съм съгласен с теб,аз не че невярвам в отбора просто предпочитам да съм по сдържан ,не да говоря че вече сме на 1/4 финал и Лион нямало как да ни бият след като ние нямаме победа над тях.Аз го написах по напред в коментарите,че ако играта ни тръгне можем да ги бием с 3/4/5 гола,но ако получим гол или се закучи пак мача и се повторят нещата отпреди.......просто си имам едно на ум и съм по умерен в очакванията и хвалебствията
[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 23 фев 2011 16:10

velez написа:Това което силно ме притеснява е, че Кр.Роналдо няма един силен мач тогава когато е било напечено или срещу наистина силен противник - говоря за ШЛ или за мач срещу Барселона ( В същото време не помня слаб мач на Меси срещу силен отбор).

На Меси се сещам на първо четене за няколко слаби(за неговото ниво) мачове срещу СИЛНИ противници и то в изключително важни двубои. Двата мача с Челси през 2009 на полуфинала(напълно обезличен от Босингва), миналата година срещу Интер отново не направи силни мачове и като цяло се запомни с избития зъб на Майкон. За Роналдо не знам,колко мача си му гледал в ШЛ ,но примерно в тазгодишното издание, тимът на Реал Мадрид беше в най-тежката предварителна група и португалеца вкара 4 гола . Миналата година в срещите с Лион, беше най-добрия от тима на Реал,вкара и гол на реванша,но той се оказа недостатъчен. А за срещите срещу Барса съм съгласен,но последните две години,нямам спомен,някой от Реал да е играл силно в тях. Или може би е играл,толкова колкото му е позволил съперника ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 23 фев 2011 16:43

velez написа:Това което силно ме притеснява е, че Кр.Роналдо няма един силен мач тогава когато е било напечено или срещу наистина силен противник - говоря за ШЛ или за мач срещу Барселона ( В същото време не помня слаб мач на Меси срещу силен отбор). Йозил и Ди Мария се позагубиха вчера - явно им липсва опит, Пепе и С.Рамос са изключително рискови защитници, Карвалъо е вече на годинки, Кедира е доста муден, Адебаъор още не е свикнал с отбора, а така дълго чакания от повечето фенове Игуаин е може би няй яловия нападател в историята на Р.Мадрид с изключение на Оуен или Бензема да речем....въпреки всичко не виждам как Лион би вкарал повече от 1 гол в Мадрид, а съм убеден, че ще получи поне 2-3, но това е за мене е програмата максимун - четвъртфинал.

Че ти направо отписа отбора. По твоята логика за всеки играч, от който и да е отбор, може да се каже по нещо негативно и да изкараме дори Барса слабак.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 23 фев 2011 17:38

Очаквах равен, но по-скоро 2:2.Мисля,че нямаше да е незаслужено ако Реал бяха победили.Лион нямаха кой знае какви чисти положения.Хубавото е, че Бастош пропуска реванша.По принцип при този резултат бих казал,че Реал на 95 % е на 1/4 финал, но след тези отпадания на 1/8 финал не съм много убеден.Дано все пак Реал да продължи.

Потребителски аватар
velez
Контакти:

Мнениеот velez » 23 фев 2011 21:36

ZinedineZidane написа:
velez написа:Това което силно ме притеснява е, че Кр.Роналдо няма един силен мач тогава когато е било напечено или срещу наистина силен противник - говоря за ШЛ или за мач срещу Барселона ( В същото време не помня слаб мач на Меси срещу силен отбор). Йозил и Ди Мария се позагубиха вчера - явно им липсва опит, Пепе и С.Рамос са изключително рискови защитници, Карвалъо е вече на годинки, Кедира е доста муден, Адебаъор още не е свикнал с отбора, а така дълго чакания от повечето фенове Игуаин е може би няй яловия нападател в историята на Р.Мадрид с изключение на Оуен или Бензема да речем....въпреки всичко не виждам как Лион би вкарал повече от 1 гол в Мадрид, а съм убеден, че ще получи поне 2-3, но това е за мене е програмата максимун - четвъртфинал.

Че ти направо отписа отбора. По твоята логика за всеки играч, от който и да е отбор, може да се каже по нещо негативно и да изкараме дори Барса слабак.

Фен съм на Р.Мадрид от дете, ходил съм 3-4 пъти до Мадрид само и единствено за да гледам мачове на любимците си....не съм написал коментара за да отписвам някой, а просто гледам реално на нещата !! Кр. Роналдо поне според мен във важните мачове се губи, защитата ни е повече от рискова, Йозил и Ди Мария редуват силен със слаб мач...дори и Касияс взе да бъде несигурен..прави ми впечатление, че отбора далеч от Берабеу е скован и неуверен и за жалост не виждам как при противник на 1/4 финалите като Барселона, Мн.Юн, Байерн или Челси ще продължим напред....

Върни се в “Реал Мадрид”