Гуардиола: Моуриньо е най-добрият треньор в света!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Re: Гуардиола: Моуриньо е най-добрият треньор в света!

Мнениеот bojkyy » 26 окт 2010 00:23

За мен най-големите треньори през последното десетилетиеса:
Капело
Моуриньо
Хидинг
Дел Боске
А най-великия Ринус Микелс, което ме навежда на една смешна ситуация. Кройф се е карал жестоко с Микелс, за да дава повече шанс на Ван Бастен, който според Микелс бил непреспективен :lol:
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 26 окт 2010 01:24

Спамери пак ми отворихте работа :mrgreen:

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 26 окт 2010 01:31

MORSKI написа:Спамери пак ми отворихте работа :mrgreen:

Ква работа бе? Пишем за добрите треньори..., т.е. по темата. ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 26 окт 2010 10:45

Уважавам по успехи повече САФ отколкото Моу.Просто ми се струва по симпатично и ценно да си водиш 1 отбор и да печелиш титли и купи с него, а не да обикаляш из грандовете в Европа и да го правиш.Сега друг въпрос е , че ако ходиш от клуб в клуб ти се налага да градиш състав и да се напасваш към стиловете игра.Тука вече се поражда спора кое е по трудно.Да си седиш в един клуб с години и през някакви интервали от време да печелиш купи , или да правиш селекция в грандовете в Европа.Няма спор , че МОУ ще спечели и Титлата в Испания ( за мое съжаление) и ШЛ сигорно.После ще му остава само Германия.Обаче искам да добавя и ,че досега ПЕП няма празно.Първата си година взе 6 купи.После стана шампион...Според мен това не е за подценяване.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 26 окт 2010 16:44

megan fox написа:

Ти сам се беше усетил, че имаше спам ;) Даже го беше написал в едно мнение....

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 26 окт 2010 17:40

MORSKI написа:
megan fox написа:

Ти сам се беше усетил, че имаше спам ;) Даже го беше написал в едно мнение....

Аз друго имах предвид, ама карай.. пак не си разбрал правилно, сефте. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
expensive
Контакти:

Мнениеот expensive » 26 окт 2010 17:52

Има право Пепи да се мазни, 28-ми наближава..
Видях, че сте правили своеобразни класации на харесвани от вас треньори.
Ето официалната класация за новото хилядолетие според Международната Федерация за Футболна История и Статистика (IFFHS):

1. Арсен Венгер — 142 точки.

2. Сър Алекс Фергюсън — 133 точки.

3. Жозе Моуриньо — 115 точки.

4. Гус Хиддинк — 112 точки.

5. Фабио Капело — 106 точки.

6. Луис Фелипе Сколари — 101 тчоки.

7. Рафаел Бенитес — 97 точки.

8. Карло Анчелотти — 92 точки.

9. Марчелло Лппи — 88 точки.

10. Марсело Биелса — 86 точки.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 26 окт 2010 21:34

Даде, ама тази статистика... как да се изразя като гледам в нея има хора, които са треньори от 25-30 години! Нормално е те да са натрупали чудовищен актив от точки и предвид, че тези хора още се занимават с това... как да бъдат настигнати от новото поколение?!

А и какъв е критерия за оценяване? Защото точно Арсен Венгер да е на първо място без нито един спечелен международен трофей е смешно!

Да беше САФ, Моу, Анчелоти, Кройф веднага щях да се съглася с класацията, ама Венгер... дето за целият си престой в Арсенал има 3-4 титли и 7-8 купи... че това е смешно! Пеп от началото на треньорската си кариера (2 години и малко) вече почти го е изравнил! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Едит: След бърза справка в Гугъл ето му ги и успехите: 3 титли с Арсенал, 4 ФА къп, 4 Комюнити шийлд... + 1 титла на Франция с Монако и едина купа на Франция пак с тях..., а е треньор от 1984-а година! Общо 4 титли и 9 купи за 36 години! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
За сравнение:
Моу е старши треньор от 2000-а година и за 10 години има общо 6 титли и 11 купи!!!
Пеп е старши треньор от 2008-а година и за 2 години има общо 2 титли и 6 купи!!!
Е на какво отгоре Венгер води тази класация?! Че франсето е с плачевна статистика и успеваемост! Простата математика показва, че средно на почти 3 години печели 1 трофей!
Последна промяна от megan fox на 26 окт 2010 21:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 26 окт 2010 21:42

megan fox написа:Даде, ама тази статистика... как да се изразя като гледам в нея има хора, които са треньори от 25-30 години! Нормално е те да са натрупали чудовищен актив от точки и предвид, че тези хора още се занимават с това... как да бъдат настигнати от новото поколение?!

А и какъв е критерия за оценяване? Защото точно Арсен Венгер да е на първо място без нито един спечелен международен трофей е смешно!

Да беше САФ, Моу, Анчелоти, Кройф веднага щях да се съглася с класацията, ама Венгер... дето за целият си престой в Арсенал има 3-4 титли и 7-8 купи... че това е смешно! Пеп от началото на треньорската си кариера (2 години и малко) вече почти го е изравнил! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Едит: След бърза справка в Гугъл ето му ги и успехите: 3 титли с Арсенал, 4 ФА къп, 4 Комюнити шийлд... + 1 титла на Франция с Монако и едина купа на Франция пак с тях..., а е треньор от 1984-а година! Общо 4 титли и 9 купи за 36 години! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

То и аз да съм треньор на Барса с тия играчи и пари за харчене и аз ще печеля купи,а благодарение на Венгер Арсенал си построи нов стадион,почти е игнорирал дълговете си и т.н.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 26 окт 2010 21:45

Frankie Lampard написа:[То и аз да съм треньор на Барса с тия играчи и пари за харчене и аз ще печеля купи,а благодарение на Венгер Арсенал си построи нов стадион,почти е игнорирал дълговете си и т.н.

ЛоЛ! То сигурно Венгер сам е строил стадиона, че и той го е финансирал строежа... да ти напомня ли защо стадиона се казва "Емирейтс"? Както и колко е дълга на Арсенал? Над 700 милиона паунда... май Венгер изобщо не е игнорирал дълговете си! Кога за последно Арсенал направи голям трансфер?!

Върни се в “Реал Мадрид”