Реал Мадрид - Малага 7:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Малага 7:0 (FT)

Мнениеот Madridist » 04 мар 2011 17:43

Frankie Lampard написа:Няма да промените мнението на някого, колкото и да се опитвате.

Toва се отнася за всички ;) Аз лично ти уважавам мнението и позицията,друг е въпросът до колко съм съгласен с нея. Също така ми е интересно, на всички които Примера им била скучна и предвидима къде бяхте,когато Реал Мадрид загуби точки от Алмерия, Ла Коруня и Осасуна. И наистина не мога да ви разбера- нещо,което не ви харесва,го гледате и постоянно го коментирате. При малките деца го има този синдром- изядат си храната и накрая кажат- "Не ми хареса яденето". ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 04 мар 2011 17:43

Най-силното е според теб, но фактите казват друго. 4 отбора в топ 6 на Европа. Най-пълни стадиони, най-голяма гледаемост, най-много пари от ТВ права, най-голям коефициент, най-голямо постоянство в ЕКТ. Само съдиите попречиха да има повече КЕШ в полза на Англия.

Както сам виждаш, до момента Англия има най-голям заработен коефициент, както и Челси има от отборите, а не свръхсилната Барселона. Така че и аргументите за предишни години за момента отпадат.

[center]Изображение[/center]

Последна промяна от Frankie Lampard на 04 мар 2011 17:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 04 мар 2011 17:45

Така е, просто обичак споровете, подкрепени с аргументи 8-)

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 04 мар 2011 17:47

Ти не можеш ли да разбереш,че темата се казва - Реал Мадрид - Малага ? Темата не е кое първенство е по-силно ! Тук се пише само за мача ! Това,което ти пишеш не е по-темата ! Недей цитира чл.39, защото и форума си има правила! А едно от тях е да няма спам ! Ти това правило го нарушаваш и подлежиш на наказание (БАН).Все е едно аз да пиша за баскетбол в темата за Формула 1.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 04 мар 2011 17:49

На кого му пука, че е СПАМ ? Като в тая тема след 5 дена никой няма да пише, че дори и по-малко.

Излишно е да разказвам колко пъти сме спамили в темите с Мадридиста, фокса и т.н, дори в темата за класико, беше луд СПАМ.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 04 мар 2011 17:51

Frankie Lampard написа:На кого му пука, че е СПАМ ? Като в тая тема след 5 дена никой няма да пише, че дори и по-малко.

Излишно е да разказвам колко пъти сме спамили в темите с Мадридиста, фокса и т.н, дори в темата за класико, беше луд СПАМ.

Аз казвам как е по правилата на форума,а това,че модераторите не ги изпълняват е друг въпрос.
Последна промяна от LaRgO на 04 мар 2011 17:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 04 мар 2011 17:52

Както и да е. Аз спирам с спора, изказах се :)

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 04 мар 2011 17:55

[offtopic]АРЕ МЛЪКНЕТЕ БЕ! НЕ Е ТУК МЯСТОТО ДА СИ МЕРИТЕ... :evil: :| :lol:[/offtopic]
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 04 мар 2011 17:57

Frankie Lampard написа:Най-силното е според теб, но фактите казват друго. 4 отбора в топ 6 на Европа. Най-пълни стадиони, най-голяма гледаемост, най-много пари от ТВ права, най-голям коефициент, най-голямо постоянство в ЕКТ. Само съдиите попречиха да има повече КЕШ в полза на Англия.

Не, Франки, стадионите ви не са най-пълни! Най-пълни са в Бундеслигата! ФАКТ! Нали обичаш стистиката... е тя не е на твоя страна, нито пък на наша. Според безпристрастната ститистика най-пълните стадиони са в Германия. :) А да твърдиш, че в Англия стадионите са по-пълни, отколкото в Испания е нелепо! Хайде покажи ми един английски отбор, който да събира 98 772-ма зрители на своя стадион! Просто няма такъв! Докато Камп Ноу се пълни толкова, не във всички мачове разбира се, но за някои се пълни! Да, ще кажеш, че в Англия няма толкова голям стадион като Камп Ноу и аз вега ще те контрирам с въпроса: "Защо няма? Защо Арсенал (примерно) не си направиха новият стадион с капацитет 100 000 зрители??!" И отговора е изключително болезнен и неприятен за теб: Защото няма да се напълни! Всеки отбор прави толкова голям стадион, колкото може да напълни! Никой в Англия не може да събере 98000+ зрители, но Барселона го прави! Точка по този въпрос, Франки!

И знаеш ли кое е най-смешното? Това, че с действията си пряко противоречиш на думите си! Обяснявам: Твърдиш, че Примера е слабо, безинтересно, скучно и предвидимо първенство... защо тогава гледаш почти всеки мач на Барса и Реал?! Нали са безинтересни, скучни и предвидими???! Няма логика да ги гледаш тогава! Ето аз не харесвам ВЛ, скучна ми е и затова не я гледам, дори мачове като Челси - МЮ не ги гледам, защото не са ми интересни и са ми грозни и скучни! (Впрочем честита ви победа, така и не ви я честитих. :) ) Та за теб с пълна сила важи поговорката "Кучетата само лаят, но не хапят!" Наистина се получава много нелепо, когато думите си остават голи, без да си покрити с действия! Твоите действия постоянно противоречат на думите ти!
Не знам дали имаш комплекс от Примера и от успехите на испанските отбори в ЕКТ, най-вече сравнени с успехите на твоят любим Челси, сигурно нямаш такъв комплекс, НО ДЕЙСТВИЯТА ти показват, че имаш такъв комплекс! Да си видял фен на Примера да обикаля разделите на английските отбори и след всеки мач на въпросният английски отбор да обяснява колко е слаба, скучна, предвидима и тн ВЛ?! Не, няма такъв! Само ти го правиш! А това показва комплекси! Наистина се замисли над действията ти, че те пряко показват НЕСЪОТВЕТСТВИЕ с думите ти! - както казах няма никаква логика да повтаряш, че Примера е скучна, безинтересна и предвидима, а в същото врема да гледаш почти всеки мач на Барса и Реал! ФАКТ!
Последна промяна от megan fox на 04 мар 2011 18:12, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 04 мар 2011 18:08

Мислех да не пиша, но няма как да ти отговоря.

1.В ВЛ стадионите са най-пълни-96 % факт. Стадионите в Бундеслигата събират най-много зрители, но не са най-пълни. Ако ВЛ имаше по-големи стадиони, щеше да има и по-голяма посещаемост. Логично е.

2.В Англия има стадион с 95 000 места- Уембли. Дори за третостепенен трофейт, какъвто е Карлинг Къп, беше пълен докрай. Имаше 50 000 фена на Бирмингам !!!.

3.Гледам всички мачове на Барса по няколко причини:

3.1.Фен съм на футбола. Не ми се гледат долнопробни филмчета и тъпа чалга, затова гледам дори доста предвидимата Примера. А Барселона ми харесва как играят, въпреки че мачовете им са с предварително ясен изход. Безспорен факт.

3.2.Анализирам конкуренцията.

3.3.Няма нищо друго интересно в този часови пояс.

4.Нямам абсолютно никакъв комплекс от абсолютно никакви успехи. Ако имах такъв щях да съм фен на Реал, замисли се върху това. Успехите не са най-важното нещо на света. Интересно ми е ако Барса и Реал нямат по 10 години титла дали ще им останете фенове. Аз много се съмнявам, така като ви чета коментарите. Когато не сте прави винаги започвате да избивате комплекси, че Челси е малък отбор, без успехи. Безмислен опит да ме затапите. Тези глупости ги чета вече с години. Единствената причина Челси да не е сред големите са Уефа и съдиите. Този отбор е нагло ощетяван още през 50 години, когато не е допуснат до първото издание на ШЛ, по простата причина, че е прекалено силен и ще обезмисли турнира. Така Реал печели първата си ШЛ.

5. Да, гледам всеки мач на Барселона и Реал Мадрид- факт, тука няма как да го отрека.

Върни се в “Реал Мадрид”