Цирка продължава! Зидан да си взима Дюпон или какъвто е там и да се махат!
Ла Лига: Валенсия - Реал Мадрид - 4:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
1914.1902 написа:Цирка продължава! Зидан да си взима Дюпон или какъвто е там и да се махат!
Real написа:и к'во, да излезем другия път с Одри, Начо, Милитао и Менди, за да ви угоди Зидан?
Bernaleo написа:Real написа:Иско, да, не е във форма.
В Барса щеше да ни върши доста повече работа,отколкото при вас резерва.
волфи написа:
Аз бих бил много доволен от защита Начо отляво и Одри отдясно вместо Марсело и Васкез + титулярите си Рамос и Варан.
zzrulzzz написа:Ибаси, дай да съберем пари и да ви пратим вас да ги развивате тия играчи, че като ги гледам напоследък само се разхождат - тия, дето искате да играят са кръгла нула, тия, дето хулите по принцип, щото така сте свикнали, поне се опитват и правят нещо, а за другите си е ясно, че са meh... Това треньорско решение ли е? „Давайте, момчета, поразходете се за здраве, пък каквото стане.“
И накрая при 3 дузпи и автогол да ми обяснявате, че Зидан е виновен... Като не пусне някой „УУУ, тоя тъпанар Зидан не пуска еди-кой-си, той е велик, ебати формата има (във Фифа)“. Зидан пуска въпросния играч, който си бара та****те - „УУУ, тоя дебил Зидан за кво го пуска тоя, той за нищо не става, цял мач нищо не играе“. И така нататък, и така нататък.
Най-любимо ми е на полувремето да се пита защо треньорът не си е подал оставка. Направо ми се изприщва гъза от подобна тъпотия, която се пише нон-стоп. В челната 3-ка е как при победа темите са с около 2-3 страници мнения, като първите 2 са състав, прогнози (естествено, разни субекти, дето си нямат отбор не пропускат), но след това постно, едно такова. Ако нещо не върви обачи - О, МАЙКО! 10 страници „МА ЗИДАН ОЩЕ ЛИ Е ТРЕНьОР. УЕ?! А няма въпроси от сорта на: Защо, по дяволите, играчите се разхождат всеки мач и играят около полувреме, в най-дорбия случай. Защо Винисиус след 2 години още не може да даде 2 паса като хората, камо ли да уцели вратата? Защо това, защо онова... И, най-вече, излизайки от онова „Зидан е виновен за всичко, щото е най-лесно“, наистина ли той е виновен?
Защитата била разграден двор. А миналата година дядо му на Зидан ли беше треньор като главно заради защитата и Куртоа направихме нещо?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта