Вчера като цяло имах лош ден и малко подцених усилията на играчите, та да си изкажа мнението на свежа глава.
Изгледах срещата още веднъж и забелязах изключителното присъствие на халфовете. По такъв начин да контролираме мач аз не съм виждал. Защитата също - излизаха отлично и винаги навреме, когато се налагаше. Данило след първите слаби минути влезе в час и започна да прави това, което се иска от него. Не забравяйте, че все пак не е Карвахал. Марсело не оголваше зоната и хвърляше сили в двете фази, нещото което така искаме всички фенове на отбора. Навас бе брилянтен в малкото пъти, когато му се наложи да го показва. Излиза много уверено при дългите топки, не се притеснява да се кара на съотборници, спаси и силен удар през първото полувреме, при само гол преднина от наша страна. Роналдо и той бе на ниво. Направи 2-3 добри пробива по крилото, един от които доведе до голът на Бензема. Нямаше късмет да вкара португалецът, но това вчера както и резултатът показва не бе важно. Карим за пореден път демонстрира невероятното си качество да участва при всички голове. Изглежда ти тромав, незаинтересован от мача, обаче като видиш статистиката и осъзнаваш, че всичко се върти около него. Голмайстор при първия гол, асистент на втория и с отлично извеждащо подаване към Данило за третия. Васкес с кажи речи блед мач за неговите качества, но пък вкара, което смятам е достатъчно.
Хареса ми, че бихме без особено тичане и че контролирахме срещата от първата до последната минута. Рядко можеш да видиш силен отбор като Виляреал да не създава положения срещу нас. Обикновено изпадащите идват и още до полувремето вече имат няколко разбърквания срещу палавата ни защита.
Играч на мача твърдо Кроос. Уникално развитие показва немецът и дано продължава в същия дух, ще ни е от полза.

Сега следва Райо. Дано и там имаме късметът да бием на ходом, макар като ги знам комшиите, очаквам да дадат бая отпор. Ранен гол ще свърши работа де.

[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]