Реал Мадрид 2:4 Милан

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: REAL MADRID VS. MILAN

Мнениеот daniel875 » 30 дек 2014 21:04

milka написа:
daniel875 написа:Същото може да се каже и за предишната контрола между двата отбора, когато Моуриньо победи с 5:1. Тогава "Милан" нямаше желание да се напъва, а някои се опитваха да си показват комплексите.
Хубавото е, че има отново уважение между двата отбора, а тези "някои" са на Острова, далеч от цивилизована Европа.
Контролите нямат значение, но е хубаво този резултат да даде стимул на "россонерите". Кога ще се изправят на крака? Никой не може да каже.
Анчелоти е способен да вдигне отново купата, но мисля, че ще е малко по - трудно поне през този сезон. Нищо чудно, както всички подценяват "Байерн", именно немският колос да го направи.
Други претенденти няма.

Малко се експонира тоя Анчелоти , навсякъде където е бил са му взимани най-добрите играчи в света ебаси , то и на мен да ми осигуряват едното лято Бейл за 100 млн ,а на следващото Хамес за 70 + Тони Кросс и аз ще съм велик треньор .

Това, което си написал, не е вярно. В "Милан" Анчелоти нямаше най - добрите играчи. Бяха събрани добри футболисти, но почти без пари. Единствено пари се дадоха за Неста, Руи Коща, Пирло, Индзаги и Томасон. Дори сякаш Пирло дойде, без да се плати нищо, защото "Интер" тогава постъпваха много "умно" - подаряваха хубави играчи на "Милан", а в същото време обираха слабаци.
Постигнатите успехи бяха логични, но още по - логични биха били, ако се дадат толкова много пари, както е "Реал" Мадрид, "Барселона", "Челси", "Манчестър Сити", "Манчестър Юнайтед", "Пари Сен Жермен"("Байерн" спечели купата най - вече заради изградените си таланти и изключително прецизна финансова политика).
И все пак Анчелоти беше непрекъснато под стрес в Милано. Неговите постижения в "Милан" са много сериозни, защото почти нямаше ден, в който да не му искат оставката.
Последна промяна от daniel875 на 30 дек 2014 21:07, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

milka

Мнениеот milka » 30 дек 2014 21:07

Е айде , айде Шевченко и Кака също бяха едни от най-добрите дори преди да дойдат в Италия .
В Англия като беше пак получи скъпи звезди , във ПСЖ кой ли не му взеха за да вземе една титла ,а преди това изпусна титлата и тя отиде в Монпелие ,в Реал получава каймака на Европа кой изкочи веднага отива в Реал я за 50 я за 100 млн .

Нали знаеш има ''велики'' има и ''велики''

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 30 дек 2014 21:09

milka написа:Е айде , айде Шевченко и Кака също бяха едни от най-добрите дори преди да дойдат в Италия .
В Англия като беше пак получи скъпи звезди , във ПСЖ кой ли не му взеха за да вземе една титла ,а преди това изпусна титлата и тя отиде в Монпелие ,в Реал получава каймака на Европа кой изкочи веднага отива в Реал я за 50 я за 100 млн .

От края на миналия век "Милан" не дава толкова много пари за трансфери. Кака беше купен за неособено голяма сума, Шевченко влиза в графата "двадесети век".
До 1994-1995 "Милан" наистина беше хегемон, но след това отстъпи сериозно позициите си особено в Италия, а и в Европа. Купите през новия век не бяха постигнати така категорично, както беше възможно преди.
Роси, Панучи, Барези, Малдини, Костакурта, Донадони, Албертини, Савичевич, Масаро, Ван Бастен, Гулит(Бобан). Изключителна единадесеторка, в която само вратарят беше голямата издънка.
Даже съм забравил Десаи и Папен да спомена, а и двамата често бяха титуляри. Тогава в "Милан" играеха ФУТБОЛИСТИ, при това най - добрите, а не лекета, каквито са повечето от днешните състезатели.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 30 дек 2014 21:22

Загуба в приятелска среща на Нова Година и то не от някой анонимник, а Милан, събира повече коментари и оценки от официален мач :?
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
tibidabo
Контакти:

Мнениеот tibidabo » 30 дек 2014 21:40

Madridist написа:Загуба в приятелска среща на Нова Година и то не от някой анонимник, а Милан, събира повече коментари и оценки от официален мач :?

Нормално, ще трябва да свикване с това при загуба да се стичат тълпи от недоброжелатели. Все пак сте най-добрия отбор в света в момента.
Паце, къде ги видяхте хейтърите на Барса не разбрах. Освен на стадиона?
[center]“Never argue with idiots, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

― Mark Twain
[/center]

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 30 дек 2014 21:52

Val3ncia написа:
Los Che написа:4 000 000 euro суха пара.

----------------------------------------------------------------------------
Е, убеден съм че рекордната победна серия скоро ще свърши до дни.

...............................................................................

След Otamendi ван Гаал иска и Sergio Ramos

Амин!

От нашите клавиатури в Божите уши!
-------

Явно дядо Коледа НЕ Е от "Реал" Мадрид.
Но пък е много бръз и изпълнителен. Пожелах си го за Коледа а Той го изпълни за ЧНГ. Явно за Carnaval de Negros y Blancos ни е запазил десерта.

-----
Инак е малко странно , когато фен на отбора с най-красивите и умни фенове им отваря темата за мач.

------
Ние в нашата тема имаме толкова коментари само заради някой финт на André Gomes и/или когато " Вятъра от пустинята " سفيان فيغولي‎ е направил само веднъж за цял мач левия бек на противника смешен.
..........
[rimg]https://lh6.googleusercontent.com/proxy/ldca7_go5j7u9rEE1SRVp4QjC_YVcgP2hF-DZeAo0bYq9vinWg5x_yRyoMYIEUMExrHCGFcMnpzGnSzHVUa-conhC75eygXvaashQtEqQyKErfO2P-1SpmUqxJyQLYnEir7GN4jgYbjktw=w426-h380[/rimg]
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 30 дек 2014 22:00

tibidabo написа:
Madridist написа:Загуба в приятелска среща на Нова Година и то не от някой анонимник, а Милан, събира повече коментари и оценки от официален мач :?

Нормално, ще трябва да свикване с това при загуба да се стичат тълпи от недоброжелатели. Все пак сте най-добрия отбор в света в момента.
Паце, къде ги видяхте хейтърите на Барса не разбрах. Освен на стадиона?

Така е. Аз лично винаги съм мразел слагането под общ знаменател. Това, че някой фен на Барселона на стадиона се е радвал при головете на Милан, не трябва да правим някакви крайни изводи. В реалния живот имам много добри приятели,които са болни фенове на Барселона, и въпреки,че имаме различни гледни точки по темата Мадрид-Барселона, хората са си много интелигентни и не мога дори да си помисля нещо лошо за тях. Черни овци има навсякъде. Весело изкарване на празниците на всички :)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: REAL MADRID 2:4 MILAN

Мнениеот kingofpop » 30 дек 2014 22:10

Къде ги видяхте хейтърите на Барса... :o
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 30 дек 2014 22:24

В момента "Милан" е анонимник на фона на славната историята, която има, така че победата е изненадваща поне за мен, но все пак става дума за приятелски мач, тоест всичко е възможно.
Дано в близко бъдеще нещата се променят, макар че не ми се вярва, не и с Филипо Индзаги като треньор! Дано греша!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: REAL MADRID 2:4 MILAN

Мнениеот paceto » 30 дек 2014 22:26

Достатъчно е да се поровите в коментарите под статиите, за да видите за какво говорим :)
Като коментираме тук подобни неща нямаме предвид само потребители на този форум, а като цяло :)

Върни се в “Реал Мадрид”