Суперкупа на Европа | Реал Мадрид - Севиля - 2:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
frente atleti
Контакти:

Re: Суперкупа на Европа | Реал Мадрид - Севиля - 2:0 FT

Мнениеот frente atleti » 16 авг 2014 12:35

paceto написа:
Севиля са си мургавелки да не кажа друга дума. Винаги са ме дразнели как играят по принцип, а то в доста случаи е много грубо.

На теб е нужно да се показват небивалиците който пишеш :lol: Въпроса ми е откъде взехте Рамос :?: и за него отнася ли се написаното от теб след като той е юноша на този отбор и е изграден там като футболист :mrgreen: :?:
[rimg]http://media1.picsearch.com/is?6SVCU99mS6V6Q-NFf8bWOP_UkrS1uCwwqwJUZX6ANGE&height=185[/rimg]100% - Antimadridistas

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 16 авг 2014 13:29

frente atleti написа:
paceto написа:
Севиля са си мургавелки да не кажа друга дума. Винаги са ме дразнели как играят по принцип, а то в доста случаи е много грубо.

На теб е нужно да се показват небивалиците който пишеш :lol: Въпроса ми е откъде взехте Рамос :?: и за него отнася ли се написаното от теб след като той е юноша на този отбор и е изграден там като футболист :mrgreen: :?:

Какво общо има това, че сме взели Рамос от Севиля, с това, че никой от нас не харесва като цяло отбора на Севиля, какво аз сега като не харесвам примерно Байерн и дай затова да не харесвам и Кроос. Супер неадекватен си, по-голям заядливец и завистник от теб не съм виждал, ама понеже все пари са ти в устата що не коментираш парите, които вие харчите за селекция бе, смешко.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
frente atleti
Контакти:

Мнениеот frente atleti » 16 авг 2014 14:43

j0rka7aa написа:
Какво общо има това, че сме взели Рамос от Севиля, с това, че никой от нас не харесва като цяло отбора на Севиля, какво аз сега като не харесвам примерно Байерн и дай затова да не харесвам и Кроос. Супер неадекватен си, по-голям заядливец и завистник от теб не съм виждал, ама понеже все пари са ти в устата що не коментираш парите, които вие харчите за селекция бе, смешко.

Ти първо научи на кой отбор е юноша Тони Кроос , че се излагаш както винаги :lol: ! После си направих труда да прочета във форума на Байерн твоите коментари и никъде не видях да ги наричаш" мургавелки "и "играещи много грубо "въпреки , че не ги харесваш така , че твоята намеса в нашия спор е нежелателна и лакейска !
[rimg]http://media1.picsearch.com/is?6SVCU99mS6V6Q-NFf8bWOP_UkrS1uCwwqwJUZX6ANGE&height=185[/rimg]100% - Antimadridistas

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 16 авг 2014 18:19

frente atleti написа:
paceto написа:

Аз ли пиша небивалици я се виж ти какво си написал :lol: Какво като Рамос е техен юноша и какво е общото с това, че Севиля играе грубо? Това за мургавелките го казах по-простата причина, че въртят номерата като роми, а не че са такива всичките им играчи :lol: Той и Рамос не се слави с добро държане и редовно му показват червен картон, така че спри да пишеш такива провокативни коментари.

Една малка справка.
Ти нямаш мнение в темата на Атлетико от 11 август до днес малко преди 19 часа, но за сметка на това имаш цели 7 в раздела на Реал и в тема, която не би трябвало да вълнува фен на Атлетико. После се чуди защо всички те посрещат на нож тук и те смятат за провокатор, какъвто всъщност си.

Потребителски аватар
Iavor
Контакти:

Мнениеот Iavor » 16 авг 2014 19:44

Имало едно време един червено-бял раиран клоун. Въпреки, че пораснал на години, на ум - не можал. Живеел при майка си и мечтаел, да си намери гадже, дори и от женски пол. Не можал.
Тогава решил, да се представя за такъв, какъвто не е. Искал да е готин. Не му се удавало, но се чувствал много добре, когато пишел коментари в различни форуми. Никой нямало да разбере, какъв комплексар бил. Любимото му било да пише в един от форумите на Реал Мадрид. Там само трябвало да пусне някаква въдица, да се изкаже неподготвен, и все се намирал някой да се хване, и да се занимава с него повече, отколкото с конкретната тема във форума.
Така и никой не се досети, че той имаше просто нужда от малко нежност, от внимание и обич.
А, мама го вика за вечеря! После, ще се бъзика пак с тези глупаци от форума. :lol:

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 16 авг 2014 20:27

Мач на една врата. Севиля трябва да се радват, че паднаха само с толкова.

Потребителски аватар
realmadrid_fan
Контакти:

Мнениеот realmadrid_fan » 16 авг 2014 21:11

Iavor написа:Имало едно време един червено-бял раиран клоун. Въпреки, че пораснал на години, на ум - не можал. Живеел при майка си и мечтаел, да си намери гадже, дори и от женски пол. Не можал.
Тогава решил, да се представя за такъв, какъвто не е. Искал да е готин. Не му се удавало, но се чувствал много добре, когато пишел коментари в различни форуми. Никой нямало да разбере, какъв комплексар бил. Любимото му било да пише в един от форумите на Реал Мадрид. Там само трябвало да пусне някаква въдица, да се изкаже неподготвен, и все се намирал някой да се хване, и да се занимава с него повече, отколкото с конкретната тема във форума.
Така и никой не се досети, че той имаше просто нужда от малко нежност, от внимание и обич.
А, мама го вика за вечеря! После, ще се бъзика пак с тези глупаци от форума. :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение Изображение
HALLA MADRID

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 17 авг 2014 12:40

frente atleti написа:
j0rka7aa написа:

Ти първо научи на кой отбор е юноша Тони Кроос , че се излагаш както винаги :lol: ! После си направих труда да прочета във форума на Байерн твоите коментари и никъде не видях да ги наричаш" мургавелки "и "играещи много грубо "въпреки , че не ги харесваш така , че твоята намеса в нашия спор е нежелателна и лакейска !

Ти ли точно ще ми казваш къде да се меся келеш? Кроос може да е юноша и на Марек, но в случая след като сме го взели от Байерн аз давам примера с този отбор, а и аз не съм такъв паразит като теб да ходя по чуждите форуми и да изразявам, това че не харесвам даден отбор. Омразата ти е безгранична, честно ти казвам, че не познавам по-голям идиот от теб в тоя форум. Ей заради такива мишки като теб, завиждащи на Реал Мадрид започва да ми става неприятен отбора на Атлетико и неговите фенове, добре се учите от един друг отбор. Как пък за тая 1 година все вие сте "света вода ненапита", И ПАК ЩЕ ТЕ ПИТАМ КЕЛЕШЧЕ ГНУСНО ЩО НЕ КОМЕНТИРАШ ПАРИТЕ, КОЕТО ОТБОРЧЕТО ТИ ХАРЧИ ЗА ТРАНСФЕРИ ТОВА ЛЯТО, ПОНЕЖЕ САМО ПАРИ СА ТИ В МАЗНАТА УСТИЧКА????
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
OrangePower
Контакти:

Мнениеот OrangePower » 17 авг 2014 17:06

Видях едно негово мнение в темата им за отбора на Атлетико и просто ме изби на смях какво пише. Не знам кой има фетиш към бюджети, ама това не са феновете на Реал, а именно фена на Атлетико който постоянно го пише това тук в този раздел :)

frente atleti написа:Момчета предлагам да си направим тема в темата ни за Супер купата на Испания тук и пълен игнор на темата в раздела на Реал М , че кой са те да ми се чувстват домакини в темите и да се съобразяваме какво да им пишем ! Отделно ми омръзна да споря с хора интересуващи се само от купи и бюджети така , че ако има някой желание може да е направи бих е направил ама има по-спецове от мен ;) !

Пълен смях е този пич :)

frente atleti написа:
paceto написа:Като каза Арда пича пак с контузия и пропуска първият мач срещу Реал за Суперкупата или поне такива са новините за момента. Трябвало му поне 10 дни почивка, за да излекува травмата или болежката, която е получил на тренировката вчера.

С Арда и без него пак ще се опитаме да ви победим на Бернабеу така , че не ни мисли нас ! Чоло знае какво да ви сипе да ядете :mrgreen: !

frente atleti написа:
paceto написа:Мерси, че ме осведоми, че се бях притеснил и не можех да спя.

Това е само началото след мача ще си още по-зле ама споко нали имате вече купа тази ви стига за този сезон ;)

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 17 авг 2014 20:11

Само за сведение на броячите на пари на собственици на ФК
Florentino Perez е на 854 място в световната класация на Форбс със собственост от $2,1 В
собственика на Villarreal CF - Fernando Roig е на 1508 място в Света със собственост от$1,1 В
собственика на 70% от акциите на Valencia Club de Futbol - Peter Lim е на 754 място с $ 2,4 B
Хафиз Меджид оглу Мамедов е собственик на ФК"Баку" , RC Lens Франция , собственик в сянка на "Атлетико" Мадрид и Sheffield Wednesday на Острова притежава $1.3 В.
61 год. Sheikh Tamim bin Hamad bin Khalifa Al Thani емира на Катар който е фактически собственик на PSG и Варса е №9 по богатство монарх с £ 7 B

за сравнение собственика на "Челси" Roman Abramovich е на 134 място с $9,5 B
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Върни се в “Реал Мадрид”