Лимонадения Джо написа:MoNteSo написа:Изгубили са дръжки. От тук нататък Реал има много лесна програма в първенството. Единствения минус за тях е, че не държат напълно съдбата в ръцете си, и ако Атлетико не направи грешка няма как да ги изпреварят тъй като нямат повече директни двубои. Но това ще бъде много трудно да стане като се има предвид по-тежката програма на Атлетико. Барселона не ги коментирам, тия са енигма за мене. Ето и мачовете, които остават на трите претендента в първенството:
Реал М - Райо Валекано ; Реал Сосиедад - Реал М ; Реал М - Алмерия ; Валядолид - Реал М ; Реал М - Осасуна ; Реал М - Валенсия
Атлетико М – Гранада ; Атлетик Билбао - Атлетико М ; Атлетико М - Виляреал ; Хетафе - Атлетико М ; Атлетико М - Елче ; Валенсия - Атлетико М ; Леванте - Атлетико М ; Атлетико М - Малага
Еспаньол - Барселона ; Барселона - Бетис ; Гранада - Барселона ; Барселона - Атлетик Билбао ; Виляреал - Барселона ; Барселона - Хетафе ; Елче - Барселона
Реал има много тежък мач на Аноета, който според мен няма да бъде спечелен. Няма да е леко и с Валядолид, който преди три седмици би Барселона. Мисля, че Барселона има предимство в програмата и трудно би загубил мач. Атлетико има най-тежката програма, но е много силен гост и няма да е толкова чудно, ако победят и в Билбао, и двата мача във Валенсия. Вчерашният мач на Реал беше за мен последен шанс за титла, но загубен както всички решаващи мачове през този сезон в Ла Лига.
Вие пък не знам защо забравихте Барселона - Атлетико? Като се сетя как се осrахме с Валенсия вкъщи, един Х ви прави шампиони. Валдес дето ни изкара сума мачове е аут. Дядо Пинто снощи за малко и той да се контузи. И аз като гледам програмата, титлата ни е почти вързана, ама не съм тръгнал да се радвам особено много.