Агонията продължава
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Агонията продължава
Агонията в Милан продължава
Днес не можахме да бием Бари
Не можем да вкарваме голове,няма кой да съдава положения,няма кой да ги реализира!Ако продължаваме по същия начин ще пропуснем Шампионската лига,а може би дори и Лига Европа.Кризата набира все повече сила,а светлина в края на тунела не се вижда!Въпреки всичко,Forza Milan докрай

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Re: Агонията продължава
Берлускони=Батков!!!!
Милан=Левски!!!!
Мани майтапа ама си има доста прилики
Милан=Левски!!!!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
SAMP написа:Берлускони=Батков!!!!
Милан=Левски!!!!
![]()
![]()
![]()
Абе в последно време премиера и адвоката си приличат доста
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
много ми е интересно - как говориш за Милан, като на "нашия отбор"; "падаМЕ", "пропускаМЕ", "нямаМЕ" Ако изключа вероятноста да живееш в Италия, то гледаш Милан само по ТВ и то когато ги дават и то когато нямаш работа и то когато няма друго за гледане
Не се заяждам - просто ми е любопитно как фенове като теб чувстват отбор в чужбина като свои?
Не се заяждам - просто ми е любопитно как фенове като теб чувстват отбор в чужбина като свои?
k_oleto написа:много ми е интересно - как говориш за Милан, като на "нашия отбор"; "падаМЕ", "пропускаМЕ", "нямаМЕ" Ако изключа вероятноста да живееш в Италия, то гледаш Милан само по ТВ и то когато ги дават и то когато нямаш работа и то когато няма друго за гледане
Не живея в Италия,майка ми живее близо до Милано,но не съм ходил все още,надявам се скоро да имам тази възможност.Иначе аз съм фен на Милан от 6-7 годишен,сега съм на 20 и животът ми е минал с мачовете на Милан,пък било то и по ТВ.За мен е пълна глупост това,че не мога да говоря в първо лице,множествено число за отбора,след като не съм на Сан Сиро на мачове.Няма никакво значение къде живееш и дали гледаш мачове само по ТВ,ако си истински фен на отбора,ти милееш за него,горд си с победите,срам те е от загубите.Не смятам,че като ходиш да викаш еди какво си за Левски или за ЦСКА по стадионите,си голям истински фен.Това са комплексарски аргументи,не се обиждай.
acmilan написа:k_oleto написа:много ми е интересно - как говориш за Милан, като на "нашия отбор"; "падаМЕ", "пропускаМЕ", "нямаМЕ" Ако изключа вероятноста да живееш в Италия, то гледаш Милан само по ТВ и то когато ги дават и то когато нямаш работа и то когато няма друго за гледане
Не живея в Италия,майка ми живее близо до Милано,но не съм ходил все още,надявам се скоро да имам тази възможност.Иначе аз съм фен на Милан от 6-7 годишен,сега съм на 20 и животът ми е минал с мачовете на Милан,пък било то и по ТВ.За мен е пълна глупост това,че не мога да говоря в първо лице,множествено число за отбора,след като не съм на Сан Сиро на мачове.Няма никакво значение къде живееш и дали гледаш мачове само по
ТВ,ако си истински фен на отбора,ти милееш за него,горд си с победите,срам те е от загубите.Не смятам,че като ходиш да викаш еди какво си за Левски или за ЦСКА по стадионите,си голям истински фен.Това са комплексарски аргументи,не се обиждай.
Нее, не се обиждам - стана ми любопитно просто. Обаче все пак си имаш връзка с Италия
На мен ми е чуждо това чувство. Харесвам Ливърпул, но......не се трогвам толкова много от загубите им - затова те питах
Разбрах,всеки гледа нещата по различен начин
Просто на мен Милан ми е любимият отбор от малък и най-много се вълнувам за него след националния отбор на България,разбира се 
Трябва ни нова селекция,без пари не става!Освобождават се 7-8 старчоци и се взимат 5-6 млади и переспективни мом4ета. Бих искал да видя с екипа на Милан Аерон Ленън от Тотнъм!
vladi4a80 написа:Трябва ни нова селекция,без пари не става!Освобождават се 7-8 старчоци и се взимат 5-6 млади и переспективни мом4ета. Бих искал да видя с екипа на Милан Аерон Ленън от Тотнъм!
По принцип се говори за неговия съотборник Гарет Бейл,че може да дойде през зимата,както и Милош Красич,дано това да стане
на мен лично ми писна с излагацийте.и аз от малък съм фен на милан и просто се дразня като гледам как играем.трандферната ни политика е много кофти и дано бекъм малко промени нещата
Tottenham Hotspur & Forza Milan
[offtopic]нема[/offtopic]
[offtopic]нема[/offtopic]