Серия А: Лече - Милан

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Серия А: Лече - Милан

Мнениеот blue avalanche » 23 окт 2011 16:06

SANSIRO7 написа:Да уточним: обръщалки навсякъде по света са нещо нормално, а в Италия миришат, така ли?

Ами,Лече цяло полувреме да ритат топката по трибуните,пак 4 гола не могат да им вкарат!Хеле пък,"машината" Боатенг! :roll:

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 23 окт 2011 16:11

[quote="phoenix"]Тук сте толкова заслепени, че просто нямам думи. Някой би ли ми споменал къде и какво съм казал в тази тема за английски или каквито и да е клубове? Какво намесвате други първенства? Или се получава нещо като Гузен негонен бяга? Въпросния мач го гледах. Театъра беше уникален. Не знам каква беше причината, но през второто полувреме Лече просто спря да играе. И би ми било изключително интересно дали някой азиатски букмейкър няма да пропищи на умряло? :mrgreen:

SANSIRO7, изобщо гледа ли мача?[/quote
Гледах го разбира се! Милан всеки мач в който играе с някой от пенсионерите /Кларънс или Амбро/ страда,а когато играе с 3 дефанзивни нещата са трагични /1 полувреме/ второто влезна сърцето на отбора /Принца/ и заедно с още един офанзивен халф /Аку/ с повече тичане е напълно нормално да вкарат голове, можеше и повече. А Лече се върнаха да пазят резултата с надеждата , че Милан ще играят все така вяло. Впрочем Милан-Ливърпул 3:3 в Истанбул беше ли нареден или ?
Последна промяна от SANSIRO7 на 23 окт 2011 16:13, променено общо 1 път.

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 23 окт 2011 16:13

blue avalanche написа:
SANSIRO7 написа:Да уточним: обръщалки навсякъде по света са нещо нормално, а в Италия миришат, така ли?

Ами,Лече цяло полувреме да ритат топката по трибуните,пак 4 гола не могат да им вкарат!Хеле пък,"машината" Боатенг! :roll:

Тоест имало е уговорка и с топката да влиза след ударите на Боатенг защото той е дърво?

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 23 окт 2011 16:14

BLUE CHAMPIONS написа:

НЕ!, след 3-0 за първото полувреме, това е най-немиришещата обръщалка в света :idea:

Обратите на "Юнайтед" със сателитите от "Тотнъм", "Евертън" и "Арсенал", защото не ги знаем. Хайде, не ставайте смешни!
Ако английското първенство се играеше нормално, нямаше всяка година шампионът да е един и същ. 12 титли какво означават? И не приказвай, че гузен негонен бяга! Най - корумпираното първенство е АНГЛИЙСКОТО. Доказано е.
Ако днес "Сити" играят както могат, а не както им бъде наредено от големия брат от Манчестър, няма начин да загубят.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 23 окт 2011 16:17

А лятото Сити - Ютд от 2-0 до 2-3 миришеше ли? Не ми се рови в статистиката, за да търся обрати в другите първенства и в ЕКТ. Всеки може да си мисли каквото си иска.
Милан - Лацио 0т 0-2 до 2-2 в първия кръг честен ли беше? Кажете, образовайте ни малко.
Последна промяна от milan199440barca на 23 окт 2011 16:19, променено общо 1 път.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 23 окт 2011 16:17

SANSIRO7 написа:
phoenix написа:Тук сте толкова заслепени, че просто нямам думи. Някой би ли ми споменал къде и какво съм казал в тази тема за английски или каквито и да е клубове? Какво намесвате други първенства? Или се получава нещо като Гузен негонен бяга? Въпросния мач го гледах. Театъра беше уникален. Не знам каква беше причината, но през второто полувреме Лече просто спря да играе. И би ми било изключително интересно дали някой азиатски букмейкър няма да пропищи на умряло? :mrgreen:

SANSIRO7, изобщо гледа ли мача?[/quote
Гледах го разбира се! Милан всеки мач в който играе с някой от пенсионерите /Кларънс или Амбро/ страда,а когато играе с 3 дефанзивни нещата са трагични /1 полувреме/ второто влезна сърцето на отбора /Принца/ и заедно с още един офанзивен халф /Аку/ с повече тичане е напълно нормално да вкарат голове, можеше и повече. А Лече се върнаха да пазят резултата с надеждата , че Милан ще играят все така вяло. Впрочем Милан-Ливърпул 3:3 в Истанбул беше ли нареден или ?

Не мисля, че "Милан" участваше в онази манипулация, но съдията Гонзалес определено. Мехуто Гонзален второто полувреме подари два гола на английските ми любимци и с това мача стана съвсем друг.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 23 окт 2011 16:18

daniel875 написа:
BLUE CHAMPIONS написа:

НЕ!, след 3-0 за първото полувреме, това е най-немиришещата обръщалка в света :idea:

Обратите на "Юнайтед" със сателитите от "Тотнъм", "Евертън" и "Арсенал", защото не ги знаем. Хайде, не ставайте смешни!
Ако английското първенство се играеше нормално, нямаше всяка година шампионът да е един и същ. 12 титли какво означават? И не приказвай, че гузен негонен бяга! Най - корумпираното първенство е АНГЛИЙСКОТО. Доказано е.
Ако днес "Сити" играят както могат, а не както им бъде наредено от големия брат от Манчестър, няма начин да загубят.

Дай си сам сметка кой е такъв дето съм ти го уголемил горе. След като ТИ единствен в тази тема ни пишеш и обсъждаш английски отбори. А аз си мслех, че сме в секцията на Милан :roll:
Последна промяна от BLUE CHAMPIONS на 23 окт 2011 16:20, променено общо 1 път.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 23 окт 2011 16:19

milan199440barca написа:А лятото Сити - Ютд от 2-0 до 2-3 миришеше ли? Не ми се рови в статистиката, за да търся обрати в другите първенства и в ЕКТ. Всеки може да си мисли каквото си иска.

Сити навремето бяха отбор антиЮнайтед. Вече обаче не са точно така. Удържат ли победата, ще е страхотно. Всичко зависи само от тях. Те са категорично по - силният от двата отбора.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 23 окт 2011 16:22

Дай си сам сметка кой е такъв дето съм ти го уголемил горе. След като ТИ единствен в тази тема ни пишеш и обсъждаш английски отбори. А аз си мслех, че сме в секцията за Милан :roll:

Малкият, понеже не вдяваш отраз, кажи ми колко купи имат английските отбори, кажи ми колко пари се наливат там, кажи какви са тези обрати в Англия, а в Европа всеки голям съперник да побеждава големия шампион от Манчестър. Ето от това по - голяма манипулация няма. Който си е заблуден, такъв да си бъде. Този мач в Лече не беше уговорен, но съдията определено повлия. Това е.
Много сте смели симпатизантите на английския футбол, а всъщност той е твърде комерсиален и корумпиран.
Последна промяна от daniel875 на 23 окт 2011 16:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 окт 2011 16:23

SANSIRO7 написа:
blue avalanche написа:

Тоест имало е уговорка и с топката да влиза след ударите на Боатенг защото той е дърво?

Тоест,когато един отбор излезе със "свалени гащи" за второто полувреме и Абиати може да вкара хеттрик!Как стана така,че Боатенг с 2 гола дотук от началото на сезона,"възкръсна от пепелта" с 3 гола срещу Лече?

Върни се в “Милан”