Киево - Милан,20 февруари(неделя) 16:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Киево - Милан,20 февруари(неделя) 16:00

Мнениеот daniel875 » 20 фев 2011 18:44

Santiago Munezz написа:
Жоржиньо написа:Ебати късметлиите :evil:

А снощния ви късметлийски гол. :twisted:

Сантяго, много си предпазлив. Милан в момента може да няма мощта отпреди време, когато в Европа всички се страхуваха от тима. В Италия обаче Милан е най - силният отбор като потенциал. Както няколко пъти казах, с този отбор Алегри трябва да спечели титлата. Най - малко титлата. Ако ти си си мислил, че мача във Верона ще е лесен, аз изобщо не съм предполагал. Дори изравняването някак си го предчувствах, но също така вярвах, че Пато ще вкара. Той винаги вкарва в такива завързани мачове. Отделен въпрос е, че още много има да прави за Милан, защото ако не беше попадението, оценката му клонеше към нула. Много слаба ефективност от негова страна.
В следващите кръгове Милан има доста трудни мачове, но хубавото е, че част от контузените се върнаха и ще се завръщат.
Колкото до гола с ръка, не знам. Може би има, защото дългото рамо се брои за ръка, но в последните години толкова пъти отборът беше порязван, че просто не ми се говори. По принцип Киево през годините винаги са се радвали на необичайно голяма подкрепа срещу Милан, така че грешката в полза на росонерите е направо случайност.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 20 фев 2011 18:46

Пато е супер 8-) Естествено,че мястото му е на терена,но бившият наставник на Каляри явно още не го е разбрал...Хубавото е,че продължаваме да водим,а кръговете намаляват ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 20 фев 2011 18:48

acmilan написа:Пато е супер 8-) Естествено,че мястото му е на терена,но бившият наставник на Каляри явно още не го е разбрал...Хубавото е,че продължаваме да водим,а кръговете намаляват ;)

10 гола за 960 минути игра и е резерва :roll: :?

Сега да ви беше Раниери треньор разбирам, той си е идиот ама.... :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 20 фев 2011 18:48

Не съм мислил,че мача срещу Киево ще е лесен,но прсото ако и тук мача се бе развил както и срещу Дженоа и Лече щеше да дойдат в множко нелепо изгубените точки. ;)
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 20 фев 2011 18:53

maldin1 написа:
Жоржиньо написа:Ебати късметлиите :evil:
Късметлии ? Имате 5 гола с рикушети в последните 3 мача е,късметлии вика......И снощи гола ви не беше редовен. :evil: :evil:

Правилно, че не беше редовен. Не мога да разбера с какви очи интеристите протестират при положение, че спечелиха пет служебни титли, подариха им КЕШ и още колко купи. Това, което Интер направи, не е правил никой друг отбор в историята на футбола толкова нагло. Преобърна се историята. Както казах, чакам Калчополи 2 и изхвърлянето на Интер от елита. Просто е безобразие, че привържениците на този отбор протестират. Никой не им пречеше на Интер срещу Хелзингборг, срещу Милан в онзи полуфинален сблъсък, в четвъртфинала с Виляреал. Никой не им пречеше да спечелят КЕШ чак толкова, че да не могат да го направят половин век. Съжалявам, но това се нарича смешен плач.
Реал нямаха КЕШ 32 години, но си я спечелиха без подпирания през 1998, Манчестър Юнайтед нямаха спечелена КЕШ 31 години, но си я спечелиха година по - късно. И двата трофея си бяха заслужени. Напълно заслужени. Ливърпул спечели малко скандална КЕШ през 2005, но в групите бяха доста ощетявани. Заслужиха си я в крайна сметка заради много фактори. Макар че имаше странични моменти, но пак казвам заслужено беше.
Кога Интер ще си спечели един международен трофей с футбол, ама с истински футбол, а не с катеначо. Не със симулации, провокации, скандали.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 20 фев 2011 19:01

Santiago Munezz написа:Не съм мислил,че мача срещу Киево ще е лесен,но прсото ако и тук мача се бе развил както и срещу Дженоа и Лече щеше да дойдат в множко нелепо изгубените точки. ;)

Чакай малко Дженоа да не би да са слаб отбор. Това, че винаги дават точките на Интер като домакин, не ги прави слаби. В Генуа, когато гостуваме на местния тим, няма публика, която да подкрепя Милан заради убития фен на грифоните през 1994 година. Тоест там наистина е ад за отбора да играе. Там Милан не загуби точки, а напротив спечели една. Защото през второто полувреме отборът беше разпилян в доста моменти и загубата нямаше да е нелогична. Мачът с Лече беше съдийски подарък към домакините, но и прекалено аристократична игра на момчетата. Което е непростимо. Да нямаш девет години победа над този съперник и да играеш с някакво свръхсамочувствие, че си го победил, не е нормално.
Милан не е Левски, в смисъл, че не играе толкова слабо като нашите на чужд терен. Така че малко по - сериозно, по - бодро гледай на нещата.
Милан никога не играе леко във Верона. Трябваше серията от поредни мачове без загуба да прекъсне днес и така стана.
Честита победа и на любимия български тим. Ето това се казва две в едно. От доста години двата отбора не са ставали шампиони на своите страни заедно. Мисля, че беше за последно 1994 година.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 20 фев 2011 19:06

В интерес на истината това ни беше четвърта поредна победа във Верона.Срещу Киево играем сравнително лесно като в 18 мача срещу тях имаме 13 победи 3 равни и 2 загуби.
Както и да е до края имаме далеч по-трудни гостувания от това.Този мач вече е минало.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 20 фев 2011 23:09

Да си кажа и аз мнението за мача-трагичната защита отново замалко да ни провали. Тоя Одо да го изхвърлят, ама на минутата. Добре че бяха Неста и Тиаго. И за какво по дяволите взехме ДВАМА играчи, които могат да играят на левия бек, а Алегри в два мача-с Дженоа и днес, пусна Бонера и Одо отляво? Да не ставам лош пророк, но и с Дидак ще стане като с Матионе-талант, който за година беше смачкан, вместо да му се даде шанс. Иначе Робиньо може да седне на скамейката за сметка на Пато, мисля, че ще е по-добре.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Милан”