ВЛ | 13-ти кръг | Уотфорд - Манчестър Юнайтед 1:2

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
old_traff
Контакти:

Re: ВЛ | 13-ти кръг | Уотфорд - Манчестър Юнайтед 1:2

Мнениеот old_traff » 21 ное 2015 19:00

Играта ми хареса въпреки контузиите. Мемфис игра добре, Джеси и той. Дано срещу ПСВ Марсиал и Рууни да се върнат в игра.
Другата събота играем с лидера Лестър. :mrgreen: Труден мач, имаме да им връщаме от онова 5-3.

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Re: ВЛ | 13-ти кръг | Уотфорд - Манчестър Юнайтед

Мнениеот soad » 21 ное 2015 19:16

sunscres92 написа:
Hohohoho написа:Ван Гаал пак е пренасял нещо в жертва на боговете.

Трябва нещо повече да е правил с боговете, то негово е всеки мач.

Хаха гледай си трагедиите, мишо. Въпреки някои от щуротиите, които прави ван Гаал, отборът си печели и сме в челото, на 10 точки пред Ливърпул. ;) Юнайтед показва класа, въпреки не много атрактивната игра.
Радващото е, че заедно с многомилионните трансфери, ван Гаал дава много шансове и на юноши. Джеси Лингард е изключителен. Ако беше малко по-прецизен, щеше да завърши мача с 2 гола на сметката си. Мисля, че и от Мемфис няма как да има недоволни. Игра много добре. Марсиалката ако беше днес отиваха на разлика. ;)

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 21 ное 2015 19:49

Имаше нещо положително след излизането на Ерера и смяната на схемата - Джеси се разигра. Марсиал ако беше вътре щяха да ги развинтят с Мемфис, като се има предвид, че на последния му вървеше играта днес. Най-гадното от всикоч е, че клаузата на Де Хеа е 30млн... Реал ще я платят още първият ден от трансферният прозорец лятото.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 21 ное 2015 22:19

Jackxxx написа:Най-гадното от всикоч е, че клаузата на Де Хеа е 30млн... Реал ще я платят още първият ден от трансферният прозорец лятото.

Дано не си прав, защото в момента е най-добрият вратар на планетата. Той е в състояние да изведе Юнайтед до титлата този сезон. Той е буквално повече от половин отбор.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 21 ное 2015 22:47

MuFc1878 написа:
Rofles написа:С доста отсъстващи спечелихме 3т, много сладка победа ! Честито ! :)

Най-накрая някой да напише нещо смислено! С толкова проблеми и какво ли още не, само мрънкане, реване, плюене по мениджъра и нищо друго. Ей, братче....писна ми :shock:

Затова избягвам да пиша дори при победа!

Като жени в цикъл са повечето тука... Да реват колкото искат.

А на скаусърските боклуци само това им остана като радост - да бият някой от големите отбори. :lol: ЧЕСТИТА ПОБЕДА, СКАУСЪРИ!! :lol: :lol: :lol: Догодина пак. :mrgreen:

Потребителски аватар
Klzrdz
Контакти:

Мнениеот Klzrdz » 21 ное 2015 22:55

Честита победа, не успях да гледам мача и все пак важни 3 точки. :)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 22 ное 2015 00:49

Klzrdz написа:Честита победа, не успях да гледам мача и все пак важни 3 точки. :)

Според мен играхме добре като цяло. Не знам дали всички осъзнават колко млади футболисти играят в отбора, и неопитността на Мемфис и Лингард, която ни коства по-изразителна победа в мача. Трудно може да се каже, че играехме с 3-ма в защита, защото Ашли играеше като дясно крило, а останалите нападатели си сменяха позициите доста често.

Имаше отново много играчи от академията. В края на мача на терена бяха МакНеър, Перейра, Лингард + Мемфис, а на пейката Гос и Рашфорд. Отделно имаме Уилсън, Шоу и Янузай. Бъдещето е доста светло според мен. ;) Естествено, диамантът върху изграждащата се корона е Антони Марсиал. :twisted: :twisted: :twisted:

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 22 ное 2015 01:04

Винаги може и по-добре, днес няма как да не съм доволен - момчетата показаха дух и желание за победа. Отбора е млад, тепърва вярвам, че ще ставаме по-добри, най-вече след като Ван Гаал си тръгне.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 22 ное 2015 01:20

Rofles написа:Винаги може и по-добре, днес няма как да не съм доволен - момчетата показаха дух и желание за победа. Отбора е млад, тепърва вярвам, че ще ставаме по-добри, най-вече след като Ван Гаал си тръгне.

Не се знае дали няма да е скоро. ;) На 1 точка сме зад Лестър и играем с тях другия уикенд - огромна възможност за трайно настаняване на 1то място. :mrgreen:

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 22 ное 2015 01:26

diplomat написа:
MuFc1878 написа:
Rofles написа:С доста отсъстващи спечелихме 3т, много сладка победа ! Честито ! :)

Най-накрая някой да напише нещо смислено! С толкова проблеми и какво ли още не, само мрънкане, реване, плюене по мениджъра и нищо друго. Ей, братче....писна ми :shock:

Затова избягвам да пиша дори при победа!

Като жени в цикъл са повечето тука... Да реват колкото искат.

А на скаусърските боклуци само това им остана като радост - да бият някой от големите отбори. :lol: ЧЕСТИТА ПОБЕДА, СКАУСЪРИ!! :lol: :lol: :lol: Догодина пак. :mrgreen:

Боклуци? Пич, по-полека. Сити не са от големите отбори, големите отбори в Англия са 4 - Ливърпул, Ман Юнайтед, Арсенал и Евертън. Радвайте се на измъчената победа, мача ни на "Анфийлд' тепърва предстои. Вие защо на бихте този "някой от големите отбори"? А, и също така, пише се скауЗъри, не скауСъри. :) Защо някои от вас продължават да завиждат, нали ни минахте по титли в Англия, какво повече искате? :) Жал ми е за такива като вас, наистина. :P
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Манчестър Ю”