ВЛ | 15-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Уест Хям | 0-0

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
stanislava_
Контакти:

Re: ВЛ | 15-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Уест Хям

Мнениеот stanislava_ » 05 дек 2015 19:14

MASTER_COOL написа:
old_traff написа:Ван Гаал и Фелайни далеч от Юнайтед!

+ 1 !!!

+ Мата

Както се държеше за коленете Съра, имах чувството, че всеки момент ще скача да вика

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Мнениеот MapTo_D » 05 дек 2015 19:16

binevout написа:Така работата няма да стане.За пореден път не се възползваме от грешките на преките конкуренти :evil:
В тоя мач поне можем да кажем че бяхме по-добри и имахме положения.Липсата на класа в предни позиции изпъкна зверски.Ерера ако беше на терена съм сигурен че щеше да се разпише.Имахме много възможности за удар от дъгата , но нямаше кой да вкара.
Само с Марсиал не става.Ако можеше сам на себе си да си подава и да вкарва щеше да се получи , но ..... ти като няма на кой да я дадеш тая топка кво да прайш.
Дармиан и Мата не трябваше да играят цял мач , но .... то няма и кой да ги смени.
Трябва да отчетем липсата на късмет.Ако имахме поне малко късмет в тоя мач можехме да ги бием дори 3:0 , но уви.Много , много лош Х за нас на Олд трафорд.
Стадиона освирка мощно отбора след края , нещата не може да продължават така , просто не може!!!

Ти сериозен ли си? Ако сме имали късмет? Ами ако УХ имаха? Че тогава можеше и 0:5 да е. Хайде по-сериозно, гледаш нашите пропуски, а не гледаш че тия имаха 2 греди, 2 положения сами срещу вратаря и още някой друг коварен удар от дистанция. Освиркват ги, това трябваше отдавна да стане. На 8ми отпадаме от ШЛ и мисля, че лалето трябва да бъде изкоренено и изхвърлено от отбора. От 90 минути да имаш проблясък за има няма 10 мин - няма как да стане. Ван Гаал ВЪН ВЪН ВЪН от любимия ни отбор! Нещастник!

binevout
Контакти:

Мнениеот binevout » 05 дек 2015 19:34

Чакай малко е колега.Ше ме набиеш още малко :evil:
Техните положения не ги отчетох щото не ме интересуват!Аз говоря за нашите проблеми в атака и как не съумяваме да вкараме.Няма смисъл да се разсъждава хипотетично , ако , ако , ако ... щото мача свърши.
Казвам че днес направихме добър мач и не ни достигнаха късмет и главно класа за да победим.
Имахме положения , имахме пасове напред , в определени моменти имахме и скорост , но ... тук се сещам и за другия ни проблем - НИЕ НЕ МОЖЕМ ДА ИГРАЕМ НА КОНТРА-АТАКА!!Сигурен съм че няма такъв елемент в тренировките!Нашите не могат буквално не знаят как да организират една контра-акция!
Имахме две или три възможности , но ние не знаем как,не знаем какво е тва аджеба - контра-атака!
Не можем да вкарваме и от статични положения , нито корнери , нито преки удари .... въобще нямаме нито един елемент в атаката който да ни е на ниво.
Едни глупави центрирания на майната си към фелата и тва е , нищо опасно.Да не говорим че ние самите не създаваме предпоставки за да печелим статични положения.Кога последно сме печелили нарушение в близост до дъгата???Не си спомням в кой мач беше последно.Въобще пълна трагедия сме.
Въпреки това днес имахме възможности , но тва е положението.

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Мнениеот MapTo_D » 05 дек 2015 19:42

О не, извинявам се, ако това, което съм написал е прозвучало зле, разбира се, че нямам нищо против теб. Но не съм съгласен, в един мач има два отбора, гледат се и положенията на съперника, както ние можеше да вкараме 1,2,3 гола, така и УХ можеха да го направят. Почти 20 създадени голови възможности и само 3 точни удара - доста смешно. Като цяло според мен му се вижда края. И в смешната форма, в която се намират повечето отбори и с привличането на Клоп, нищо чудно ония да станат и шампиони ахахах. Защо не и Лестър. Ние яко издишаме, 9 мача, 5 хикса с резултат 0:0 - похвално! :oops: Защо ли си наруших обещанието да не ги гледам, докато ЛВГ е треньор, може би пък днес видях един от последните му мачове на чело от отбора. Имаше един близък кадър с него, изглеждаше тъжен, умислен с влажен поглед, чак за малко да ми стане мъчно за него, нооо изведнъж на преден план ми се появи 'философията' и някак си това чувство ме напусна. :)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 05 дек 2015 20:51

Пичове, няма никакъв смисъл точно в този момент да си "повишавате" тон, просто е излишно.
Случващото се с Манчестър Юнайтед в момента, е в пъти по-опасно/отвратително в сравнение с негативните неща през
2013-2014!
Защо?
Защото част от тях(през 2013-2014) бяха буквално неизбежни, а и вече в хода на сезона се случиха толкова много променливи, които буквално ги катализираха. В случая визирам най-вече свръхнивото на конкуренцията и феноменалното представяне на Ливърпул, Сити, Челси, Арсенал до Коледа бяха много силни и еднолични лидери в класирането, Евертън направиха най-добрия си сезон в лигата, Тотнъм бяха също стабилни.
Докато сега, 80% от негативните неща, произтичат само и единствено от "философията", "процесите", инатливостта и апатията на Ван Гаал.
Конкуренцията е нестабилна(да не кажа възслаба), похарчихме 240 милиона паунда, за да се надгражда и да добавя класа/атракция/динамика най-вече по отношение на атаката и головете, но подобно нещо изобщо не се случва и по-лошо - продължава вече повече от 1 година.
И, ако през 2014-2015 пак имаше стремежи към владеене и пасове, но сякаш нивата на скуката не бяха така ярко изразени(най-малкото нямахме толкова 0-0 резултати), то сега - успоредно с увеличението на жаждата за владеене и пасове, намаляват и положенията/ударите във вратата, което вече от своя страна(логически) рязко увеличава и липсата на голове.
Понякога ни липсва ефективност и играчите изпускат фрапантни положения, но...и затова си има косвена причина, а именно:
Чрез желанието си да механизира и роботизира играта, чрез индивидуалните/колективни указания - Ван Гаал действа като бариера за атакуващите ни футболисти. Та ние една адекватна контра не можем да организираме, на какво прилича това?

p.s.Да видим какво ще се случи във вторник, но тази работа вече не може да продължава по този начин!

binevout
Контакти:

Мнениеот binevout » 06 дек 2015 00:11

MapTo_D написа:О не, извинявам се, ако това, което съм написал е прозвучало зле, разбира се, че нямам нищо против теб. Но не съм съгласен, в един мач има два отбора, гледат се и положенията на съперника, както ние можеше да вкараме 1,2,3 гола, така и УХ можеха да го направят. Почти 20 създадени голови възможности и само 3 точни удара - доста смешно. Като цяло според мен му се вижда края. И в смешната форма, в която се намират повечето отбори и с привличането на Клоп, нищо чудно ония да станат и шампиони ахахах. Защо не и Лестър. Ние яко издишаме, 9 мача, 5 хикса с резултат 0:0 - похвално! :oops: Защо ли си наруших обещанието да не ги гледам, докато ЛВГ е треньор, може би пък днес видях един от последните му мачове на чело от отбора. Имаше един близък кадър с него, изглеждаше тъжен, умислен с влажен поглед, чак за малко да ми стане мъчно за него, нооо изведнъж на преден план ми се появи 'философията' и някак си това чувство ме напусна. :)

Няма проблем и аз нямам нищо против теб.Бях и малко изнервен от мача :oops:
Да като го погледнем така УХ спокойно можеха да ни одрусат едно 0:3 кат стой та гледай.
Според мен Ван Гаал прави една кардинална грешка - залага на играчи които не са във форма.
С какво Мата заслужи да е титуляр , че пък и да изиграе всичките 90 минути!?Колкото и да нямаме футболисти , колкото и контузии да имаме , все ще премести Джеси от дясно и ще вкара Депай.Защо ... Мата игра цял мач , та той пътя не види!!!Като прибавим и неадекватните включвания на Дармиан в атака ... та той трябваше още на полувремето да бъде сменен мамка му ве !!!!Ние все едно излизаме с два червени картона още от началото!!!
Ван Гаал сам се закопава , едно на ръка изхабената му "философия" , ами и като вкарва постоянно едни такива калитковци да играят по 90мин ... ми няма да станат нещата , много ясно!

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 06 дек 2015 00:26

Ван Гаал трябва да се разкара възможно по-бързо.
Дойде Марсиал, почна ударно, но след това "прие" философията.
Депай по същия начин.
Писна ми да гледам простотия, а не футбол. Писна ми тоя отбор да е лишен от всякаква агресия. Не ми се гледа 75% владение на топката, нито един точен удар и накрая да слушам, че сме играли добре. Еб*м ти философията скапана. Сега ни чака тежък мач в ШЛ, от който ни зависи класирането и ви гарантирам, че няма да се класираме, само защото имаме повече % на владеене на топката. Какво ще чуем след мача ? Най-вероятно, че сме играли добре, но не ни достигнал късмета и т.н.
Мойс може да беше всякакъв некадърник, но поне не похарчи 300+ млн за трансфери. Да се натиска Анчелоти да идва, да изкара 2 сезона и после Невил(при условие, че успее във Валенсия !)
Изображение[/center]

binevout
Контакти:

Мнениеот binevout » 06 дек 2015 00:55

Между другото Валенсия днеска си наказа Барсата както си трябва.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: ВЛ | 15-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Уест Хям | 0-0

Мнениеот MuFc1878 » 06 дек 2015 10:24

Ван Гаал си е виновен, че разчисти всичко в атака и сега с детската градина гледаме резили! Никога не сме имали по-калпаво или неопитно нападение.
Сам си сложи главата в торбата :shock: Без Рууни топката поне се движеше по-бързо около наказателното на съперника. За първи път над 20 удара в един мач тоя сезон, но само ДВА в очертанията.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: ВЛ | 15-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Уест Хям | 0-0

Мнениеот MASTER_COOL » 06 дек 2015 10:50

Алармирах още Август месец че правим импотентна селекция и че нямаме никаква класа в офанзивен план, погледнете последните 10 мача. Твърдо заявявам най-срамните в новата история на Манчестър Юнайтед.

Всеки нов мач, всеки нов милион, със Ван Гаал е равно на самоубийство. Всичко приключи.

Ван Гаал ВЪН !!!!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Върни се в “Манчестър Ю”