Манчестър Юнайтед - Арсенал

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Изход от сблъсъка

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Re: Манчестър Юнайтед - Арсенал

Мнениеот MQplaya » 11 ное 2013 01:10

sirius123 написа:Дано съдията да е свестен , да не закопае Арсенал. Иначе в момента ''топчийте'' са в по-добра форма.

slash1912 написа:Най-много да додрапате до Х.Арсенал са отбора,играещ най-добър футбол,стискам палци да станат шампиони.

wolf написа:Ако Арсенал сега не ви бие няма кога друг път. 0-2

dreben23 написа:Нямате шанс срещу Йозил, Касорла и Рамзи! Никой не може да ги спре! :)

1:3

:lol: 27 човека познаха,честито ;)

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 11 ное 2013 05:49

Както често се случва, бях песимист преди мача, но момчетата се справиха и определено ме зарадваха. Фил Джоунс, ако продължава с тези игри, до няколко сезона го виждам със златна топка. 8-) 8-)
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 11 ное 2013 10:30

Честита победа! Не мога да я нарека заслужена, но в такива мачове са важни точките. Да имате две положения на кръст за цял мач не е повод за гордост. За съжаление Арсенал беше излязъл да не загуби, а не да спечели и това оказа решаващо значение. През второто полувреме нещата се промениха, но хаотичните смени на уплашения Венгер и стремежът да се влезе с топката във вратата нямаше как да дадат резултат. Въпреки това, реално Арсенал заслужаваше точка, но това е положението.
Ако не друго, то ни предстои мнооого интересен сезон.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 11 ное 2013 10:35

Искам да попитам, специално от кога гледате дербита между Юнайтед и Арсенал? Мога да изброя много случаи за подобни победи и на двата отбора. Някой май пак е очаквал дяволите да бъдат качени на резултат. 2-3 положения, колкото толкова. Арсенал пък бяха капо :)

Успех срещу "светците", няма да ви е леко с тях!

The last team to stop Arsenal from scoring in a league match was David Moyes' Everton on April 16th; 16 games ago.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 11 ное 2013 11:05

Въпреки това, реално Арсенал заслужаваше точка, но това е положението.

За каква точка говориш,пич..Арсенал заслужаваше да спечели мача :) Всички играчи на Арсенал(особено Йозил)...бяха на изключително ниво,дори и чиста дузпа не им отсъдиха за нарушение на Рууни в наказателното поле,Жиру замалко да отбележи през второто...ударът му с левия крак мина на сантиментри от гредата...Косчелни изтърва пък от 1 метър в наказателното..ударът му с глава излезе встрани от вратата!
Арсенал изигра най-силният си мач до сезона...халфовата им линия бе просто невероятна,Жиру цял мач бе в страхотно настроение и нито веднъж не се оплака на съдията,нито веднъж не спори с него,дори и Дейвид Мойс след края на мача заяви:"Нищо особено не постигнахме,изобщо не съм доволен от резултата" Арсенал трябваше да спечели-категорично и така да ни развали серията от 8-поредни мача без загуба"

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 11 ное 2013 11:12

smoothc написа:

За каква точка говориш,пич..Арсенал заслужаваше да спечели мача :) Всички играчи на Юнайтед(особено Джоунс)...бяха на изключително ниво,дори и чиста дузпа не им отсъдиха за нарушение на Жиру в наказателното поле,Рууни замалко да отбележи през второто...ударът му с левия крак мина на сантиментри от гредата...Смолинг изтърва пък от 1 метър в наказателното..ударът му с глава излезе встрани от вратата!
Юнайтед изигра най-силният си мач до сезона...халфовата им линия бе просто невероятна,Уейн цял мач бе в страхотно настроение и нито веднъж не се оплака на съдията,нито веднъж не спори с него,дори и Венгер след края на мача заяви:"Нищо особено не постигнахме,изобщо не съм доволен от резултата" Юнайтед спечели-категорично и така да продължи серията от 8-поредни мача без загуба"

Замених ключовите думички :)

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 11 ное 2013 11:26

ZinedineZidane написа:Честита победа! Не мога да я нарека заслужена, но в такива мачове са важни точките. Да имате две положения на кръст за цял мач не е повод за гордост. За съжаление Арсенал беше излязъл да не загуби, а не да спечели и това оказа решаващо значение. През второто полувреме нещата се промениха, но хаотичните смени на уплашения Венгер и стремежът да се влезе с топката във вратата нямаше как да дадат резултат. Въпреки това, реално Арсенал заслужаваше точка, но това е положението.
Ако не друго, то ни предстои мнооого интересен сезон.

Ако Юнайтед е имал 2 положения,то колко имаше Арсенал? Юнайтед имаше достатъчно положения за да си реши мача. Арсенал щеше да заслужава точка ако беше създал нещо съществено пред Де Хея.
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 11 ное 2013 12:53

smoothc написа:

За каква точка говориш,пич..Арсенал заслужаваше да спечели мача :) Всички играчи на Арсенал(особено Йозил)...бяха на изключително ниво,дори и чиста дузпа не им отсъдиха за нарушение на Рууни в наказателното поле,Жиру замалко да отбележи през второто...ударът му с левия крак мина на сантиментри от гредата...Косчелни изтърва пък от 1 метър в наказателното..ударът му с глава излезе встрани от вратата!
Арсенал изигра най-силният си мач до сезона...халфовата им линия бе просто невероятна,Жиру цял мач бе в страхотно настроение и нито веднъж не се оплака на съдията,нито веднъж не спори с него,дори и Дейвид Мойс след края на мача заяви:"Нищо особено не постигнахме,изобщо не съм доволен от резултата" Арсенал трябваше да спечели-категорично и така да ни развали серията от 8-поредни мача без загуба"

Това трябваше да е оригинално ли? Заяждането ти не е на място. Това, че не ти харесва мнението ми, не означава да ми се правиш на интересен.

Tobacco написа:Ако Юнайтед е имал 2 положения,то колко имаше Арсенал? Юнайтед имаше достатъчно положения за да си реши мача. Арсенал щеше да заслужава точка ако беше създал нещо съществено пред Де Хея.

Арсенал създаде достатъчно ситуации през второто полувреме, но нямаше кой да ги завърши. Юнайтед практически не създаде нищо. Две статични положения и една груба грешка отзад за положението на Рууни. Арсенал игра само едно полувреме, затова и вината за загубата си е тяхна. Но за мен, с оглед играта на двата отбора, равенството беше логично.
Пак повтарям, точките са важни, а вие спечелихте 3, за което ви и поздравих.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 11 ное 2013 15:14

Това трябваше да е оригинално ли? Заяждането ти не е на място. Това, че не ти харесва мнението ми, не означава да ми се правиш на интересен.

Заяждане!? Това е отговорът на тезата ти,че Арсенал "заслужаваше точка въпреки всичко"...
Нека пък аз те попитам:Ако Арсенал е заслужавал точката(въпреки всичко),то какво заслужаваше Юнайтед(въпреки всичко),а!? ;)
За 100%-вата дузпа в полза на Юнайтед(която незнайно поради какви причини не бе отсъдена)..нито дума,нали така!?.. Но въпреки всичко,Арсенал заслужаваше точката(по твои думи)...
Но,ако Арсенал бе спечелил..то какво тогава,щеше да заслужава Юнайтед!? Естествено тогава ще кажеш:"Арсенал си заслужи победата,Юнайтед не заслужаваше нищо в този мач" И тогава вече със сигурност щеше да излезе и лицемерното:"Юнайтед обаче бяха "леко ощетени",защото не им отсъдиха чиста дузпа...която вече ако бяха вкарали,само така можеха да се докопат то точицата"..,нали така бе,Зизу!?
Виждаш ли сега(като разместим някой детайли),как набързо изпъква неадекватността в коментара ти ;)

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 11 ное 2013 17:11

smoothc написа:Нека пък аз те попитам:Ако Арсенал е заслужавал точката(въпреки всичко),то какво заслужаваше Юнайтед(въпреки всичко),а!? ;)

Същото. Точка. Това ми е общото усещане от мача, предвид представянето на двата отбора. И колкото и да съм неадекватен съм наясно, че футболът не е игра на друго освен голове. И да, Юнайтед вкара един повече, което чисто принципно означава, че са заслужили победата. Но и не означава, че не можем да изказваме мнения, нали така?! Моето е такова, твоето друго и т.н.

smoothc написа:За 100%-вата дузпа в полза на Юнайтед(която незнайно поради какви причини не бе отсъдена)..нито дума,нали така!?.. Но въпреки всичко,Арсенал заслужаваше точката(по твои думи)...

Убий ме, не знам за коя ситуация говорим. Факт е, че мачът ми беше без звук и е съвсем възможно да съм я пропуснал. Ако е имало такова отсъждане, нещата стоят другояче, макар общото ми усещане за мача да остава.

smoothc написа:Но,ако Арсенал бе спечелил..то какво тогава,щеше да заслужава Юнайтед!? Естествено тогава ще кажеш:"Арсенал си заслужи победата,Юнайтед не заслужаваше нищо в този мач" И тогава вече със сигурност щеше да излезе и лицемерното:"Юнайтед обаче бяха "леко ощетени",защото не им отсъдиха чиста дузпа...която вече ако бяха вкарали,само така можеха да се докопат то точицата"..,нали така бе,Зизу!?

Не, не е така. Не е хубаво да вкарваш думи в устата на някого, без грам да го познаваш. Да не говорим пък в някакви условни ситуации с много "ако"-та. А с това "лицемерно" само потвърждаваш колко едностранчиво гледаш на нещата и се мъчиш да ме впишеш в някаква матрица. Ако твоят начин на мислене е такъв, моят не е. И за да ти отговоря, ще ти кажа следното. Ако Арсенал беше бил с едно положение, докато вие сте направили по-добър мач, НИКОГА не бих бил доволен и не бих говорил за "заслужено". Подобен случай имаше в сряда, в Германия. Бях доволен от победата, но дотам. Дортмунд я заслужаваха много повече и не съм го отричал.

smoothc написа:Виждаш ли сега(като разместим някой детайли),как набързо изпъква неадекватността в коментара ти ;)

Изводите ти са на база предположения и условности, а накрая и след "разместване на детайли". И въпреки това, наричаш коментара ми неадекватен...
Аз се старая да уважавам чуждите мнения, защото така успявам да видя и грешки в моите. Но да иронизирам използвам термини като лицемерен и неадекватен не влиза в тази граница.
Нямам какво повече да ти кажа. Със здраве, подкрепяй си отбора и му се радвай, но недей да мислиш, че само твоята гледна точка е "адекватна".

Върни се в “Манчестър Ю”