ВЛ | 6-ти кръг | Саутхaмптън - Манчестър Юнайтед 2:3
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ | 6-ти кръг | Саутхaмптън - Манчестър Юнайтед 2:3
Обърнахме мача това е добре.Марсиал ги почва и това е добре,но трагичния Руни не е добре.

- MASTER_COOL
- Контакти:
Всичко е добре, когато свършва добре...Най - добре, така да е добре 
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Антони fuckin Марсиал и нечовешки Де Хея ! Честита победа, момчета, много важна !!
Алекс.. добре, че Марсиал не получи почивка.. кой знае какво щяхме да си пишем сега.
Алекс.. добре, че Марсиал не получи почивка.. кой знае какво щяхме да си пишем сега.
[/center]- MASTER_COOL
- Контакти:
Каква почивка да получи, та той е самотен в атака !
Истински класните играчи в Юнайтед в момента са :
Де Хеа
Швайнщайгер
Депай
Марсиал
Това е положението ! Такива, които веднага правят разликата.
Истински класните играчи в Юнайтед в момента са :
Де Хеа
Швайнщайгер
Депай
Марсиал
Това е положението ! Такива, които веднага правят разликата.
Кой още приема пияното смути за нещо? Защо изобщо му слушате умствено-изостаналите терзания?
Иначе - уникален, велик мач! Хареса ми как Ван Гаал насра Рууни, за дето при всяка възможност на контра или бърза атака, той непременно я забавяше. Много слаб мач за него, но за сметка на това новият бог се роди - ТОНИ МАРСИАЛ!!!
Иначе - уникален, велик мач! Хареса ми как Ван Гаал насра Рууни, за дето при всяка възможност на контра или бърза атака, той непременно я забавяше. Много слаб мач за него, но за сметка на това новият бог се роди - ТОНИ МАРСИАЛ!!!
Re: ВЛ | 6-ти кръг | Саутхaмптън - Манчестър Юнайтед
MuFc1878 написа:MASTER_COOL написа:Швайни "не е" за нашата средна линия ! Много над другите.
[wrapimg=]http://forum.manutd-bulgaria.com/public/style_emoticons/default/Deutschefussballmeister.png[/wrapimg]
С една дума - ВЕЛИКАН!
Честити 3 точки , доволен съм от този мач мнооого съм доволен!Не бяхме перфектни , но добрите ни игри зачестяват!
МАРСИАЛ - НИКАКВА ПОЧИВКА!!!Най-съм доволен за него!Много му се кефя на това хлапе , твърд титуляр от тук нататък , никакво мърдане от терена за него!
Де Хеа - последните 5 - 8 минути имаше толкова весело и доволно и спокойно изражение - все едно казва - спокойно аз съм тук!!!Страхотен вратар!!!Ненормални спасявания в негов стил , изобщо без коментар!
Рунката .... не знам какво да го правим - игра 10-ка , игра 9-ка ... беше контузен , почина си , сега се върна - все една и съща.Та той не може един пас да даде като хората в момента.Много ми е жалко , Ван Гаал трябва да смени подхода си в момента към него.Само че е много трудно да избереш правилния.
Не можеш да го пратиш в дубъла
, пейката няма да го промени към добро , в същото време пречи на играта .... направо не знам , добре че не съм на мястото на Ван Гаал!Рууни е легенда на отбора и трябва да започне да играе като такава!
И сега най-хубавото - само 2т от Сити ....
, трябва да държим темпото , мега важно е в момента!
Уест Хем и Лестър , няма да си запазят инерцията , скоро ще си идат по местата , няма страшно , Арсенал си ги знаем , те си се борят за топ 4 толкос.
Големият ни плюс е отсъствието на Челси в челото и трябва да се възползваме.В момента сме само ние и гражданите!
МАРСИАЛ - НИКАКВА ПОЧИВКА!!!Най-съм доволен за него!Много му се кефя на това хлапе , твърд титуляр от тук нататък , никакво мърдане от терена за него!
Де Хеа - последните 5 - 8 минути имаше толкова весело и доволно и спокойно изражение - все едно казва - спокойно аз съм тук!!!Страхотен вратар!!!Ненормални спасявания в негов стил , изобщо без коментар!
Рунката .... не знам какво да го правим - игра 10-ка , игра 9-ка ... беше контузен , почина си , сега се върна - все една и съща.Та той не може един пас да даде като хората в момента.Много ми е жалко , Ван Гаал трябва да смени подхода си в момента към него.Само че е много трудно да избереш правилния.
Не можеш да го пратиш в дубъла
И сега най-хубавото - само 2т от Сити ....
Уест Хем и Лестър , няма да си запазят инерцията , скоро ще си идат по местата , няма страшно , Арсенал си ги знаем , те си се борят за топ 4 толкос.
Големият ни плюс е отсъствието на Челси в челото и трябва да се възползваме.В момента сме само ние и гражданите!
Смяната на Пади не я разбрах, именно той сбърка за гола, даже не скочи за тая топка. Швайни обърна мача, ебаси играча, винаги подава топката напред и най-важното - прави го адски точно. ЛвГ сбърка като не го пусна титуляр. Стената отново ни спасява. Малееее уникален кеф е, че остана и измести оня клоун Ромеро. Страшен е, много се радвам, че и тоя сезон си е при нас. Тоя човек за пореден път ни носи точки! Тва е незаменим вратар, най-важният трансфер това лято! Феновете винаги са вярвали в него и аз вярвам, че той ще оцени това и ще завърши кариерата си при нас. Видя се, че Блинд е по-добре на бека от Рохо, дано ЛвГ започне да го пуска там и Рохо да си мине ЦЗ. Марсиал е страхотен, води топката близо до крака, има много хубав удар, добър поглед върху играта, бърз е, уникален трансфер. ЛвГ трябва да гради отбора около него и Депай. Така, както сър Алекс го градеше около Рууни и Роналдо.
И като цяло очаквам повече от отбора. Не е нормално да започнем да играем добре от 30-тата минута. това треперене в края съм убеден, че ще го преодолеем, но това слабо начало на мачовете може да ни коства много друг път.
И като цяло очаквам повече от отбора. Не е нормално да започнем да играем добре от 30-тата минута. това треперене в края съм убеден, че ще го преодолеем, но това слабо начало на мачовете може да ни коства много друг път.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Рууни е мега слаб.. колко много пасове сбърка, все назад я връща.. даже една много обещаваща контра пре*ба.
Марсиал дано, дано продължава така. Яко класа лъха от него, много плавно и елегантно я води топката и много лесно ги разминаваше, на двамата им ЦЗ-ци изкара картони. Депай трябваше да се отпуши, но уви няма да е тоя мач.
Де Хея е НЕЧОВЕК !!!!
Марсиал дано, дано продължава така. Яко класа лъха от него, много плавно и елегантно я води топката и много лесно ги разминаваше, на двамата им ЦЗ-ци изкара картони. Депай трябваше да се отпуши, но уви няма да е тоя мач.
Де Хея е НЕЧОВЕК !!!!
[/center]- MASTER_COOL
- Контакти:
Браво Васко !
Страхотно точно мнение.
Съгласен съм с всичко !
Пак ще кажа Швайни е играч от най -най - високо ниво !
Бих го сложил редом до Скоулс, Шави и Иниеста
Страхотно точно мнение.
Съгласен съм с всичко !
Пак ще кажа Швайни е играч от най -най - високо ниво !
Бих го сложил редом до Скоулс, Шави и Иниеста