ВЛ | 30-и кръг | Ливърпул - Манчестър Юнайтед 1:2

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eric_Cantona
Контакти:

Re: ВЛ | 30-и кръг | Ливърпул - Манчестър Юнайтед 1:2

Мнениеот Eric_Cantona » 22 мар 2015 19:34

Ето картина от мача по 5 TIMES TV
https://www.facebook.com/video.php?v=813781081992122 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[offtopic][wrapimg=]http://i.imgur.com/12qu710.png[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/novcCUX0wU6Ri/giphy.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 22 мар 2015 19:44

Честита победа!
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 мар 2015 19:51

С изключение на подаването към Мата при втория гол,Ди Мария сбърка АБСОЛЮТНО всичко останало! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 22 мар 2015 20:36

Честита победа,дяволи :)
След този успех със сигурност можем да кажем,че положението е под контрол.
Експериментално-апатичното поведение на Ван Гаал рязко спадна(все още не е изчезнално напълно) и резултатите(играта) влязоха в нужния ритъм.
По-важните акценти от двубоя:
Положителни черти
1.Уверено влизане в мача.
2.Контрол и динамика в халфовата линия(най-вече през първото полувреме).
3.Колективизъм

Отрицателни черти
1.Предаване инициативата на Ливърпул,които с човек по-малко,освен че успяха да отбележат,но и създадоха доста напрежение пред наказателното поле.
2.Прибързване и липса на концентрация при контрите,чрез които можехме да отбележим поне още 1-2 гола.

Играчите,които изпъкнаха една идея повече:1.Хуан Мата(Играч на мача) 2.Маруан Фелайни 3.Крис Смолинг(пореден силен мач за него) 4.Ашли Йънг и Валенсия се отличиха със дисциплинираната си игра.5.Ерера и Блинд също играха добре,но можеше и по-добре.
Като цяло очаквах много повече от:1.Уейн Рууни 2.Майкъл Карик
Колкото за Ливърпул...При положение,че ни вкараха с човек по-малко и като успяха да внесат напрежение в нашата игра,означава че не са били толкова слаби колкото изглежда на пръв поглед,..просто ние успяхме да ударим в ключовите моменти,отделно и червения картон на Джерард,който също повлия върху нагласата.
Но както казах и по-горе,аз лично не съм доволен от подхода,че вместо да натиснем и да ги унищожим на контри(след втория гол),ние буквално си ги поканихме да ни отбележат гол,чрез който излишно си усложняваме ситуацията.
Пак се прояви нотката на безцелните пасове по ширина,както и "разслоението" между отделните линии(затова казвам,че очаквах повече от Карик),които на мен лично изобщо не ми се понравиха,но разбира се,важното е че Манчестър Юнайтед(Ван Гаал) за пореден път(3-ти) неутрализира и разкри Ливърпул.
Гледаме напред към Астън Вила,където е време за Анхелито,Маркос Рохо и Радамел Фалкао :)

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: ВЛ | 30-и кръг | Ливърпул - Манчестър Юнайтед

Мнениеот MuFc1878 » 22 мар 2015 20:58

slash1912 написа:Честита победа!

Alonso_Massa написа:Честита победа!

Благодаря :)

Алекс, след такава победа и то на терена на най-големия ни съперник в историята, нямаме право да кажем и "копче". Нека се порадваме на този успех следващите десетина дена, защото след това ни очакват още по-тежки изпитания!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: ВЛ | 30-и кръг | Ливърпул - Манчестър Юнайтед

Мнениеот MASTER_COOL » 22 мар 2015 21:20

Честита победа Дяволи !
Напълно заслужена.
Ван Гаал е треньор за големите мачове и днес категорично надигра съперника.
Великолепен, феноменален, извънземен, чудовищен, превъзходен ХУАН МАТА !

ВРЕМЕ Е ЗА ПРАЗНИЦИ ! Време беше :mrgreen:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 22 мар 2015 22:06

Алекс, след такава победа и то на терена на най-големия ни съперник в историята, нямаме право да кажем и "копче". Нека се порадваме на този успех следващите десетина дена, защото след това ни очакват още по-тежки изпитания!

Аз вече съм спокоен :)
В смисъл такъв,че ясно се вижда...как Ван Гаал постепенно осъзнава своите грешки,опитва се да превръща положителните фрагменти в тенденция,но все още ми е непонятно(дразни ме) - защо чак сега(откри топлата вода както се казва) показва това,което трябваше да правим(без никакви проблеми) още в края на годината(първите 3-4 месеца)?
Като цяло е важно,че умеем да играем стабилно срещу топ отборите,но както се казва - неписано правило във Висшата лига е,че двубоите срещу т.нар по-скромни отбори(извън топ 10) всъщност са катализатора за печелене на ключови позиции и титли.
И в този ред на мисли...мачовете срещу Суонси и Лестър(на този етап) ни действат като бариера(която сами си поставихме) за активна борба за титлата...да не кажа и лидерската позиция.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 22 мар 2015 22:50

smoothc написа:

Аз вече съм спокоен :)
В смисъл такъв,че ясно се вижда...как Ван Гаал постепенно осъзнава своите грешки,опитва се да превръща положителните фрагменти в тенденция,но все още ми е непонятно(дразни ме) - защо чак сега(откри топлата вода както се казва) показва това,което трябваше да правим(без никакви проблеми) още в края на годината(първите 3-4 месеца)?
Като цяло е важно,че умеем да играем стабилно срещу топ отборите,но както се казва - неписано правило във Висшата лига е,че двубоите срещу т.нар по-скромни отбори(извън топ 10) всъщност са катализатора за печелене на ключови позиции и титли.
И в този ред на мисли...мачовете срещу Суонси и Лестър(на този етап) ни действат като бариера(която сами си поставихме) за активна борба за титлата...да не кажа и лидерската позиция.

Съгласен съм, че +6 точки и щяхме да говорим за повече, но.. малшанс. А относно ЛвГ.. както се казва: по-добре късно, отколкото никога. Важното, е че почва да напипва нещата. Виждаш ли какво ти обяснявам почти цял сезон ? И че ЛвГ не можеш да го сравняваш с Мойс по нито един показател. ВЛ е трудна, но ЛвГ почна да и свиква и очаквам доста победи до края на сезона, а следващия сезон.. смятам, че ще сме основен претендент за титлата.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 22 мар 2015 23:31

Само не разбрах, защо трети мач Ливърпул не излязоха като фаворити и не играем като Сити?
Не виждам и статистика от миналото невероятно, недостижимо първенство и това посредствено, аматьорко Зборище.
Като бием ЛВГ забравя да е Експериментално-апатичен. До следващия равен мач, нали.

Две неща не разбрах, кой им подари топката при гола.
И има ли сайт, който да следи точките от миналият сезон, този и евентуалните "ако Мойс беше останал?

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Мнениеот MapTo_D » 22 мар 2015 23:45

Топката при гола я сбърка Карик, отнеха му в центъра на терена и ни вкараха. Имаше и лек рикушет в обувката на Джоунс, който малко промени траекторията на топката след удара, но мисля, че Де Хея можеше да се намеси и по-добре. Яд ме е, че не продължихме с играта от първото полувреме, отпуснаха се след като противника остана с 10 човека. А можеше да ги качим на резултат...

Върни се в “Манчестър Ю”