ВЛ | 25-ти кръг | Лестър - Манчестър Юнайтед | 0-1

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: ВЛ | 25-ти кръг | Лестър - Манчестър Юнайтед | 03.02

Мнениеот diplomat » 03 фев 2019 21:44

Аз съм доволен от постигнатото. Не смятам, че мениджъри като Почетино или Зидан ще променят нещо в играта на отбора за 1-2 месеца, даже се съмнявам че ще успеят да имат такива резултати, каквито Солскяер има до момента. Ако завършим в топ 4, с две ръце ще съм за това ОГС да остане за постоянно. Дори и да не играем всеки мач като срещу Кардиф, важното е че Оле много добре знае към какво трябва да се стреми Манчестър Юнайтед - титлата в Англия, борба за ШЛ и атакуващ стил, подплатен с млади енергични футболисти и юноши от школата. Вярвам, че по-добре да дадем шанс на някой си наш, който разбира клуба и знае какво представлява като фен на отбора, а не само от професионална гледна точка.

Почетино си прееба отново шансовете да спечели някаква купа този сезон, за пореден път, а след това отново плещеше пълни глупости на прес-конференциите. И на мен ми харесва, защото изгради някакъв отбор в Тотнъм, но в момента са във фаза, от която не са мръднали от доста време, а можеше в последните години да вземат няколко купи вече. Зидан пък изобщо не разбирам защо някой би го искал. Щом с Реал беше толкова зле накрая в първенството, а е ясно какъв състав имат, с нас какво ли ще стане? Сигурно ще сме извън топ 10... :roll:

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 04 фев 2019 01:14

И на мен не ми хареса интервюто на Почетино, но той просто повтаря идеите на Леви-да хванем топ 4, купите кучетата ги яли. Няма вина-съставът и без това е къс, епидемия от контузии, а той е принуден да продаде Дембеле, вместо да купи някой, че новият стадион трябва да го изплатим.Даже бих казал следното-така както сър Алекс покри Глейзърс и им спаси задните части при онези шмекерии, с които придобиха акциите, така в момента Почетино изкарва парите за стадиона.Без редовното участие в ШЛ този нов стадион нямаше да го има.Ако дойде при нас, получи нужните финанси, получи и съответните задачи, ще се хвърли за купи.
За лигата не е виновен Зизу.Реал от 10 години гледат само ШЛ.Много трудно е да ги мотивираш тези звезди да играят на 100% всяка събота, особено като играеш срещу някой слабак като Реал Валядолид или Алавес.Да не говорим, че при 2 грешни паса у дома и феновете почват да освиркват собствените си легенди.Той Роналдо от 3 години само в ШЛ иска да се доказва.Но ето-Зизу си тръгна, Реал рухнаха още повече в Ла Лига.Играчите изядоха мястото на Лопетеги, сега и Солари не знае какво да ги прави.Пуска някакви юноши в опит да им вземе страха на звездите.Реал веднъж на пет години се вдигат за титлата, останалото време гледат как Барса комфортно я печелят.Вината не е на Зизу-в Реал йерархията е сбъркана.Първо е Флорентино, след това са звездите, след това са феновете, след това идва старата легенда, дето води дублиращия отбор, а накрая идва и главният треньор.Сари се видя в чудо в Челси, ако беше в Реал щеше да си загася цигарите в Иско и Марсело в опит да ги дисциплинира.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 04 фев 2019 01:47

Не знам, за мен би било по-рисково да махнем Солскяер и да сложим някой нов. Ако сложим друг мениджър, дадем му 150-200 млн. паунда за нови играчи и в първите 10 мача сме по-зле, отколкото при ОГС? Феновете ще полудеят, шефовете също, различните спонсори и фирми все по-малко ще искат да се асоциират с нас, играчите също няма да са доволни, че за пореден път се сменя обстановката, тактиката и т.н. При положение, че назначим някой футболен директор от световна класа, за мен Оле ще е човекът, който може да изгради шампионски колектив в този отбор. Не всичко е тактика и техника, както Сър Алекс много пъти е доказвал - отборната игра е от огромно значение и това се постига, когато играчите се разбират добре на чисто човешко ниво, имат си доверието и уважението, и си познават футболните навици на терена по между си.

Ето например Санчез, днес за първи път ми се стори, че той самият прие ситуацията си и невъзможността да бъде титуляр за Манчестър Юнайтед. Като излизаше за смяната, през цялото време гледаше в земята, личеше си, че направо се срамува от това. За мен лично той не пасна още с идването си в колектива, а Моуриньо не му помогна с нищо, тъй като той самия още тогава очевидно е имал проблеми с повечето играчи. Да не говорим, че чилиецът взима най-високата заплата във Висшата лига - в тези среди винаги ще има завист, особено когато се счита, че даден футболист получава нещо незаслужено. В този смисъл се вижда ясно и как се отразява на преподписването на нови договори - Де Хеа е съвсем нормално да иска да получава подобна заплата като тази на Санчез, за да подпише, след като откакто Сър Алекс се пенсионира, испанецът систематично беше най-добрия ни и постоянен играч. Погба, Рашфорд също биха могли да поискат увеличение на заплатите си, нови прииждащи футболисти ще са по същия начин, защото агентите им много добре знаят кой колко получава и винаги ще отстояват правата на клиентите си до края. Жалко за Санчез в случая, но ето как един трансфер успя да съсипе цялата обстановка в Юнайтед и в крайна сметка изяде главата на Моуриньо. За мен лично, ако Санчез беше отишъл в Сити, а ние бяхме взели някой друг на негово място, Жозето едва ли щеше да си развали отношенията с Погба, Марсиал и останалите, щеше да получи желаните трансфери през лятото, и най-вероятно щеше да е още тук. :oops:

hellbringer
Контакти:

Мнениеот hellbringer » 04 фев 2019 09:07

diplomat написа:Аз съм доволен от постигнатото. Не смятам, че мениджъри като Почетино или Зидан ще променят нещо в играта на отбора за 1-2 месеца, даже се съмнявам че ще успеят да имат такива резултати, каквито Солскяер има до момента. Ако завършим в топ 4, с две ръце ще съм за това ОГС да остане за постоянно. Дори и да не играем всеки мач като срещу Кардиф, важното е че Оле много добре знае към какво трябва да се стреми Манчестър Юнайтед - титлата в Англия, борба за ШЛ и атакуващ стил, подплатен с млади енергични футболисти и юноши от школата. Вярвам, че по-добре да дадем шанс на някой си наш, който разбира клуба и знае какво представлява като фен на отбора, а не само от професионална гледна точка.

x2 :twisted:

P.S. - И да не завършим в топ 4, мениджър да остане Оле! 8-)

GGMU :twisted:

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 04 фев 2019 09:15

diplomat написа:и най-вероятно щеше да е още тук. :oops:

Еми, значи чудесен трансфер тогава. Едвам го понасях Жозе в последните му дни.

Мача беше грозен, в центъра не контролирахме играта, а пресата в предни позиции я зарязахме твърде рано. Дори контра атаките не бяха нищо особено. За мен основен проблем беше движението без топка. Често се виждаше как Ерера и Матич като вземат топката и веднага бяха пресирани, а единствените които бяха свободни бяха Байи и Линдельоф. Другите напред чакаха да видят какво ще стане, вместо да се размърдат. Мисля, че страхът от провала в този мач беше твърде голям, за това и играта беше по-плаха, прибрана и не играха с достатъчно самочувствие и хладнокръвие. За кой ли път вече от много сезони целият ни десен фланг е една голяма черна дупка. Какво се случва там, никой не знае. Оле беше доволен от победата, но не и от играта, така че ще се работи върху подобряването.

А и да добавя, че Менди е едно голямо гомно и трябваше да бъде изгонен. Как пък нито един съдия не го видя какво прави тоя келеш.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: ВЛ | 25-ти кръг | Лестър - Манчестър Юнайтед | 0-1

Мнениеот MuFc1878 » 05 фев 2019 08:47

Въпреки незадоволителната игра, лисиците биха Сити, Челси и направиха равен с Ливърпул. Не съм очаквал в гостуването им да ги бием с 5 гола и да имаме 30 положения! Много далеч сме от подобно нещо. Взимаш през иглени уши 3 точки и почваш да бегаш.

Върни се в “Манчестър Ю”