ВЛ | 12-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Арсенал | 1:1

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Изход от срещата

Анкетата завърши на 18 ное 2016 21:43

Победа за Манчестър Юнайтед
12
57%
Равенство
2
10%
Победа за Арсенал
7
33%

Общо гласове: 21

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Re: ВЛ | 12-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Арсенал | 1:1

Мнениеот Alex » 20 ное 2016 00:49

vasilnv написа:Ми нямаме късмет и тва си е...

По какъв начинн неспособността на Ибра да вкара от 2 метра се нарича късмет?
Изображение

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 20 ное 2016 10:37

Бях бесен вчера.. днес не е различно. Лоши смени и резултата е факт, двете смени на Венгер му донесоха гола, а нашите ? До смените мача вървеше перфектно, Арсенал излязоха късметлии, че вкараха с единственото си що годе чисто положение, но това е футбола.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Мнениеот MapTo_D » 20 ное 2016 10:40

Поредни загубени 2 точки, ами няма да стане така. И вината си е наша, вкараме и вземем, че се приберем да пазим резултат, със САФ начело не бяха рядкост победите с по 1:0, но това бяха шампионски победи. А сега поне 6 загубени точки от печеливши позиции - тъпо. За снощния гол цялата вина /според мен/ трябва да се хвърли върху Блинд. Да, отбора е от 11 човека, но не може той - левия бек, да заеме позиция в центъра на защитата и да остави Рашфорд сам на фланга, а знаем, че силата му изобщо не е в защитните действия. Някой трябваше да го подсигури и си мисля, че това е точно Блинд. Минали работи, жалко само, че не сме по-добре с точките, пак ще е една мъка за топ 4 и тоя сезон... :oops: :shock:

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 20 ное 2016 17:11

Ще изпием горчивата чаша до дъно! Но не се знае колко години ще я пием. Трети пореден мач на Олд Трафорд пребиваме госта, но не печелим. Толкова карък на едно място скоро не бях виждал. Отново ахилесова пета се оказва невървежът в атака - твърде малко отбелязани попадения. Отделно малкото допуснати ситуации пред Де Хеа се оказват и голове - със Стоук и сега с Арсенал. Липсата на победна серия ще ни отреже главата за пореден път.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 20 ное 2016 22:11

За огромно съжаление и тази година положението не е това, което трябва да бъде.
Да, най-важното е как ще завърши, но след силното начало през август...изведнъж нещо се случи, нещо което развали импулса и хубавото първо впечатление.
Проблемът е, че на практика няма(ше) някакви сериозни причини за последвалите колебания или поне аз не ги виждам.
Тръгнахме по план, но след това нейде по трасето се препънахме, визирайки и трудното начало в Лига Европа.

На всичко отгоре и конкуренцията е захапала здраво върховете, което допълнително усложнява нещата.
Сезонът общо взето е преполовен, навлизаме в края на ноември, точките се въртят, а ние от своя страна изоставаме - не фатално, но доста притеснително както от върха, така и от 4-то място.
До момента отборите от топ 4 олицетворяват стабилност, гарнирана с голова мощ, което косвено означава, че дори и да влезеш в серия, то трябва да се надяваш успоредно с това и другите да грешат.
Не един, не два, а цели 4-5 отбора пред теб, което всъщност е най-коварното нещо.
Разбира се, всички ще губят точки, отделно че някои имат и мачове един срещу друг в скоро време, което категорично означава, че ако искаме да се доближим максимално до тях, то задължително трябва да влезем в серия, час по-скоро.
Както се казва - апетитът идва с яденето.

Ще изпием горчивата чаша до дъно!

Наливането й реално започна след уволнението на Мойс.
Предпочитам онова 7-мо място, атмосферата, британския дух и немалкото обрати от 2013-2014, пред издънките(най-вече срещу по-скромните отбори), скучната игра, гарнирани с огромни пари за трансфери(два рекорда се счупиха след Мата) при Ван Гаал и това по-скоро минорно начало при Моуриньо, което допълнително се нажежава поради липсата на рязка промяна, хъс и агресия, особено на фона на опита му.
Хубавата новина е, че има доста време да промени курса.

И в този контекст съм склонен дори да защитя Ван Гаал, който нямаше никакъв опит в Англия, докато за Моуриньо...на практика върху тази негова изключително силна страна(която никой от мениджърите на Сити, Челси и Ливърпул не притежават), се крепи и моето доверие.
Всички знаете какво съм писал и коментирал за т.нар.Сетубалския, но сега ситуацията е страшно деликатна и именно поради тази причина казвам, че единствено опита му/шампионския манталитет са опорните точки, заради които го уважавам и(засега) напълно подкрепям начело на любимия ми отбор.

Програмата ни до края на 2016-та определено е благоприятна за остър щурм и вдигане от наша страна.
Дербитата ни срещу топ 4 приключиха, за съжаление без победа - 0-2-2, но както знаем...подобни загуби се наваксват именно срещу отборите от 2-ро и 3-то ниво.
13 27.11.2016 West Ham United home
14 04.12.2016 Everton away
15 11.12.2016 Tottenham Hotspur home
16 14.12.2016 Crystal Palace away
17 17.12.2016 West Bromwich Albion away
18 26.12.2016 Sunderland home
19 31.12.2016 Middlesbrough home

Някъде ще е по-лесно, другаде по-трудно, но вече няма място за никакви оправдания!
На този етап сигурно изглежда като мираж, но +21 точки трябва да бъдат спечелени.
ОК, не успяхме да спечелим срещу Сити, Ливърпул, Челси и Арсенал, но вече срещу Тотнъм и Евертън...трябва на всяка цена да се компенсират тези 2 от 12 възможни спечелени точки.
Гостуванията на Палас и УБА са винаги коварни, но...щом "лошият" Дейвид Мойс успя да вземе +6 точки от тях, честно казано ще бъде нелепо, ако най-успешният мениджър във Висшата лига(след сър Алекс), с мащабната селекция, не успее да постигне същото.

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 21 ное 2016 17:32

Жижу за пореден път доказа, че е най-добрият действащ футболис и Меси и Роналдо плащат на Венгер да не го пуска титуляр, за да не свети прожектора към него.

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 21 ное 2016 17:36

MuFc1878 написа:Ще изпием горчивата чаша до дъно! Но не се знае колко години ще я пием. Трети пореден мач на Олд Трафорд пребиваме госта, но не печелим. Толкова карък на едно място скоро не бях виждал. Отново ахилесова пета се оказва невървежът в атака - твърде малко отбелязани попадения. Отделно малкото допуснати ситуации пред Де Хеа се оказват и голове - със Стоук и сега с Арсенал. Липсата на победна серия ще ни отреже главата за пореден път.

Ливърпул я пият 25 години. Чакай, чакай.

Върни се в “Манчестър Ю”