ВЛ | 4-ти кръг | Суонзи - Манчестър Юнайтед

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Paul Scholes
Контакти:

Re: ВЛ | 4-ти кръг | Суонзи - Манчестър Юнайтед

Мнениеот Paul Scholes » 31 авг 2015 13:15

old_traff написа:И после ми казвайте, че Манчестър Юнайтед има най-добрите фенове, е*и му майката!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Здраейти

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 31 авг 2015 13:17

old_traff написа:
Rofles написа:
old_traff написа:И после ми казвайте, че Манчестър Юнайтед има най-добрите фенове, е*и му майката!

Критиката е съвсем заслужена. Дайте сега като сме паднали да си затворим очите и да кажем, че сме нямали късмет и такъв мач няма да се повтори. Ван Гаал 3 пъти губи от Суонзи с един и същ резултат, а това за мен значи, че тъпче на едно място и не се променят нещатата.
Значи според Вас, щом критикуваме не сме фенове ? Невил и Скоулс, когато критикуват и те ли не са фенове на отбора или ? Истината си е истина, няма нужда да я спестяваме.

Напротив, всеки има право да критикува, стига да има аргументи. Просто си мисля докъде стигнахме че да искаме да падаме само да уволнят треньора. ;)

Да, някои попрекаляват. Но аз честно да ти кажа.. вече нямам такова доверие на Ван Гаал, както преди началото на сезона.
Всъщност той сам го беше казал преди мача със Суонзи: "Срещу тях ми бе първия мач и тогава го загубихме, сега играя 50тия си мач срещу тях и това е възможност да видим докъде сме стигнали"(нещо от тоя сорт беше).
Е в крайна сметка докъде сме стигнали ?
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 31 авг 2015 13:18

Аз не съм видял Невил и Скоулс да псуват отбора, играчите или треньора. Те посочват слабите места на отбора и къде ЛВГ трябва да промени нещо, за да може отбора да спечели. Аз изразявам молбата си да правите разлика между критика и откровено, първобитно недоволство като това:
MapTo_D написа:дебелака Рууни...нашите пак се изсраха моШно.

tevez написа:Toва е гавра.

Kristianc написа:пфф ебаси простотията

MASTER_COOL написа:РУУНИ Е ПРЕСТЪПНИК ПЪЛЕН ! ПЪЛЕН СИМУЛАНТ !

ivo77 написа:jalko podobie na otbor.. :evil: :evil: :evil:

Rofles написа: Смях. :lol:

binevout написа:кой трябва да прави така че отбора да не играе като банда мишоци...отобра вече е изравнен със средняците

prazen_hladilnik написа:Честно да ви кажа искам да направим слаби мачове,за да уволнят ЛВГ и да идва точни човек за МЮ Юрген Клоп.

От такива приказки няма смисъл...
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 31 авг 2015 13:19

Rofles написа: Е в крайна сметка докъде сме стигнали ?

Старото не е забравено, новото не е научено :oops:

Next :arrow:

Потребителски аватар
Paul Scholes
Контакти:

Мнениеот Paul Scholes » 31 авг 2015 13:21

Мда, Мастър кул или къвто му е ника, пак се филмира. Марто обижда Руни... като цяло да - наистина някои прекалиха. И аз съм разочарован от Руни, но да тръгна да обиждам потенциална легенда на отбора ни, човекът, който винаги се е раздавал на макс за нас... това е прекалено, всеки играч има спадове в кариерата си. Дано да почне да вкарва и във ВЛ. :)
Здраейти

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 31 авг 2015 13:35

Джак.. Ти ако беше гледал мача и беше видял 3те абсолютно НЕСЕРИОЗНИ отигравания на Рууни. Паническата тактика с центрирания към Фелайни, който ги ръга и бута, центрирането на Йънг, който въобще не гледа къде центрира, а е забил тая глава надолу и гледа само топката, отчаяните пасове между централните защитници и вратаря в 88мата минута.. е и ти щеше да си мислиш, както мене, че това е пълен смях !
Изображение[/center]

Потребителски аватар
CECO_1981
Контакти:

Мнениеот CECO_1981 » 31 авг 2015 13:36

Въпреки критиките към Руни той е качествен нападател доказвал го е не един два пъти.Казвал съм го и преди Ван Гаал е добър треньор доказан специалист.Аз заставам зад отбора,и треньора не ме интересува какво става.Подкрепяме отбора,и в трудни и лоши моменти не само,когато мачкаме да ги покрепяме а когато падаме да ги изравняваме със земята.
Изображение

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 31 авг 2015 13:49

Rofles написа:Джак.. Ти ако беше гледал мача...

Аз мача го прегледах почти целият на запис, разбира се емоцията не беше същата, защото знаех резултата.
Прочетох няколко статии с коментари преди това, но след като прочетох тази тема наистина се ядосах.
Всеки има право да си говори каквото си иска, аз на никой не съм забранил нищо, просто казвам, че за мен не е нормално отношението към отбора в този момент.
Аз също не съм съгласен с много неща, но и 5 клавиатури да счупа да ги изпиша тези неща във форума, файда няма.
Но, от позитивното отношение винаги има полза!
Пример за позитивно отношение: "Това и това не е наред. За да стане по-добре трябва това и това да се промени."
Аз например не искам да правим слаби мачове, за да уволнят ЛВГ. Аз искам да правим силни мачове, да станем шампиони, да изградим един стабилен отбор и да дойде, който дойде и да доразвие отбора още повече.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 31 авг 2015 14:02

Уволнение на ЛвГ не съм искал, но трябват промени. Доверието ми към него вече не е същото..
Не може той като идва в клуба да говори за баланс, че липсвал и т.н, а в момента да имаме 1 нападател, който не бележи и петима вратари, това ако е баланс.. здраве му кажи. Забелязвам, че играчите не смеят да рискуват, не захождат, не правят двойни, нямат идея. Пасове настрани и назад .. това гледаме ние, а това не е присъщо за нашия отбор. Ако си гледал мача, както твърдиш ще видиш, че всичко се пропука точно за 5 минути, редно ли е това ? 5 минути точно поиграха Суонзи и после си доиграха мача и това е. Нашите не измислиха нищо, абсолютно нищо.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 31 авг 2015 14:42

Общо взето, последните мачове на Юнайтед изглеждат идентично :roll: В началото яка преса, започваща около 65-тия метър в чуждото поле, сериозна доминация във владеенето и неособено много положения ... Пресата се държи докъм 30-тата минута и след това се дърпа докъм центъра, владеенето остава. Швайни се изморява след 50-тата минута и натам работата става зле, щото Шнайдерлин има ядове с ориентацията, особено като ви хванат на контра. Топката стигне ли да се покрива от защитата, играта моментално загрубява, ужасни грешки и фитки в центъра :| Вижда се, че липсва централен нападател, а формата на Рууни е просто плачевна ... Колкото до Суонзи - Аю и Гомис заформиха чудесен тандем, проблемите на отбора им са в защита
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Манчестър Ю”