Първият отбор - Фен тема

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Re: Хавиер Ернандес-ФЕН ТЕМА

Мнениеот naduvko » 21 окт 2011 12:29

Kristianc написа:
naduvko написа:
Kristianc написа:Стига с тоя Бербо Стига .... писна ми във всяка тема да се говори за Бербатов. Нападателите трябва да вкарват , не вкарват ли остават на пейката(Бербатов). САФ гледа сегашната форма на футболистите това , че е станал гол майстор за миналия сезон нищо не му гарантира. ;)

И това разбира се е пълна глупост!

За тебе може да е глупост , защото си фен на Бербатов а не на Ман Ю .

И да съм и да не съм, пак е глупост. Защото сам си противоречиш. Първо Бербатов остана на пейката точно когато вкарваше. Второ Рууни играеше непрекъснато докато НЕ вкарваше.

Потребителски аватар
Busby Babes
Контакти:

Мнениеот Busby Babes » 22 окт 2011 01:21

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕИИИИИИИИИИИИИИИ писна ми на.... от тоя Бербатов ! Няма ли да вземе да се махне най-накрая сам, че да спра да му чувам името и едни и същи изтъркани фрази постоянно, свързани с него, в едно и също изречение с United !?
Ехооо, надувко, ПЪРВО, ти не разбра ли че Бербатов не е за тоя отбор и нищо не прави там освен да спи по пейките ? Вкара повечко голове миналия сезон, болшинството от които срещу посредствени отбори, и всички българи "юруш" аиидее, като овце - Бербатов е гол майстор, той е едва ли не вече най-добрия и следователно онеправдания.... и не знам си какво... Вие и в частност ти добре ли сте ? Славата на един футболист не може да се крепи на отминали отличия и резултати. С риск да прозвуча като голям разбирач, което не е така, ще кажа това което и малките деца знаят, че за да бъдеш добър или най-добрия трябва постоянно да поддържаш оптимална форма и да показваш резултати. На Бербатов му се даде шанс... не един път !
А и още повече, ако той беше мъж и истински футболист, нямаше да позволи да търка пейките по стадионите, а щеше да стане, да се изправи гордо осланяйки се на таланта си, и да покаже това което може - да играе, ако пък пак не му позволяват тогава щеше да си тръгне и да иде там където му дават и където му е мястото. Така че никои не може да ми каже че Бербатов пут.......а може да се нарече класен футболист.
Като не ви харесва на теб и на такива като теб, че Митко не играе, не гледайте мачовете Юнайтед и готово. Спестяваш си жалките главоболия.

Съжалявам че отделих толкова много време на Бербатов и то точно в тази тема, понеже аз съм голяма фенка на Ернандес, но нямаше как този път да не си кажа мнението след поредния тъп коментар по темата "Бербатов защо не играе"

А за Чичерито мога да кажа, че толкова го харесвам, че дори от части заради тази тема се регистрирах във форума.
Внася огромна свежест в отбора и определено е нещо различно и нещо, което служи много добре на Юнайтед. Страхотен усет има Ернандес за головете и как да се пласира. Мой приятел наскоро го нарече хищник, и наистина ми прилича на такъв. Начина по който дебне когато топката се разиграва в центъра... прилича на хищник в тези моменти.
ОСВЕН ТОВА, ЕДНО СТРАХОТНО КАЧЕСТВО НА ФУТБОЛИСТ КОЕТО ЕРНАНДЕС ИМА А БЕРБАТОВ НЕ, Е ТОВА, ЧЕ ЧИЧЕРИТО ВИНАГИ ГОНИ ТОПКАТА ДОКРАЙ ! Дори когато тя е безнадеждна, той винаги тича, винаги.Докато Бербатов, когато види, че една топка е неспасяема, то той не си и прави труда поне заради вас, които го харесвате, да потича малко. Това качество на Ернандес, в комбинация с уникалната му, дори на моменти невероятна, бързина, са предпоставки за един наистина добър футболист, който ще върши работа на Юнайтед.
Не казвам че Ернандес е безгрешен или нещо такова, съвсем не. Той също допуска грешки и има кусури, един от който това че играе на ръба на засадата, но в крайна сметка да не забравяме това, че той е и малък, и има още да се учи.
На Бербатов дори му симпатизирам, но ми писна да слушам за него и обвинения спрямо отбора който обичам !

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 22 окт 2011 11:03

Аз пък смятам, че Уелбек е в пъти по-полезен от Чичарито в тандем с Рууни и в началото на сезона го видяхме, преди Уелбек да получи разтежение. В момента пак виждаме, че САФ налага Рууни и Чичарито като основен тандем в нападение, което лично за мен е голяма грешка. Уелбек е по-млад от Ернандес и смятам, че може да се развие много повече от него. Надявам се утре срещу Сити да видя нападателно дуо Уелбек-Рууни и чак когато нещата не вървят Чичарито да влезе като златна резерва, защото това е неговия правилен статус в отбора. Спрямо качествата му може да се каже, че Чичарито има само едно пласиране. Уелбек е и по-бърз и по-мощен, да не говорим, че дрибълът и играта му с глава са поне 1 класа над тези на Чичарито. Та в крайна сметка пожелавам дълга кариера и много голове на Чичарито в Юнайтед, но точно в момента той заслужава да бъде резерва и в критичните ситуации да влиза, за да вкара някой голов тип "Комюнити шийлд срещу Челси", където топката го удари в лицето и влезе. Нека бъде новия Оле Гунар Солскяер, но на терена според мен като двойка трябва да бъдат налагани Уелбек и Рууни :!:
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

cvetan
Контакти:

Мнениеот cvetan » 22 окт 2011 14:09

batmanlevski написа:страохтен футболист ,най-сетне Манчестър намериха кой да запълни зеещата с години дупка в нападението им ,така сега чудесно си партнира с Руни,това е нападателната двойка на Юнайтед .САмо успех му желая !

Явно Гонзо или Пипо са ти идолите във футбола. Само че зада стигне топката до тях трябва някой който да може да поема-обработва-подава - все неща които грахчето въобще непознава

Потребителски аватар
cantonaFAN
Контакти:

Мнениеот cantonaFAN » 23 окт 2011 15:21

Много ми напомня на РВН, винаги знае къде да застане и как да отиграе положението! Според мен тоя сезон ще му е по-труден от дебюта, но класата определено я има!
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lv9lav0NoG1qavph8.gif[/wrapimg]
I saw my mate the other day,
He said to me he saw the white Pele,
So I asked, who is he?
He goes by the name of Wayne Rooney.

Потребителски аватар
naduvko
Контакти:

Мнениеот naduvko » 23 окт 2011 21:57

cantonaFAN написа:Много ми напомня на РВН, винаги знае къде да застане и как да отиграе положението! Според мен тоя сезон ще му е по-труден от дебюта, но класата определено я има!

Чак класа... потенциал има голям. Има на къде да се развива. Обаче за несменяем титуляр, в какъвто се превърна не е... И аз съм на мнение, че сезонът му ще е провал. Просто прекалено големи очаквания ще се стоварят върху него.

Потребителски аватар
cantonaFAN
Контакти:

Мнениеот cantonaFAN » 24 окт 2011 11:29

naduvko написа:
cantonaFAN написа:Много ми напомня на РВН, винаги знае къде да застане и как да отиграе положението! Според мен тоя сезон ще му е по-труден от дебюта, но класата определено я има!

Чак класа... потенциал има голям. Има на къде да се развива. Обаче за несменяем титуляр, в какъвто се превърна не е... И аз съм на мнение, че сезонът му ще е провал. Просто прекалено големи очаквания ще се стоварят върху него.

Тази година всеки мач е на пейката, за сметка на големия Уелбек. :?
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lv9lav0NoG1qavph8.gif[/wrapimg]
I saw my mate the other day,
He said to me he saw the white Pele,
So I asked, who is he?
He goes by the name of Wayne Rooney.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 24 окт 2011 11:35

Е като влезна вчера направи ли нещо. Или ще кажете, че целия клуб е играл трагично.
Или пък ще кажете с едно положение вкара на Пуул. Големият играч влиза на терена и помага на отбора. Да, има талант, но само толкова :(

Потребителски аватар
Btovfan80

Мнениеот Btovfan80 » 25 окт 2011 09:40

Busby Babes написа:Съжалявам че отделих толкова много време на Бербатов и то точно в тази тема, понеже аз съм голяма фенка на Ернандес, но нямаше как този път да не си кажа мнението след поредния тъп коментар по темата "Бербатов защо не играе"

Окончателно доказа тезата, че жените не разбират от футбол! Ако Бербатов се радваше на комфорта на Рууни - да е титуляр във всеки мач, щеше да видиш класата му! Но дъртия го закотви на пейката, когато беше в отлична форма! Това сме го дъвкали толкова пъти, че и на мен ми омръзна, да обяснявам на всеки един, като теб поотделно! :evil:
И преди да говориш за класата на Берба, виж класата на твоя любимец, и какво сътвори срещу Сити! :evil:
Капката дълбае камъка не със сила, а с постоянство!

Nightfate написа:
"Късмета е част от футбола ! Късмет мъсмет,аванти,маванти,фантоми мантоми какво значение има?"

Потребителски аватар
Boreto_UTD
Контакти:

Мнениеот Boreto_UTD » 28 окт 2011 13:01

Чичарито е много идеален играч за UNITED просто има талант :) ама проэто ЧИЧО Берба си е най-добър, няма база за сравнение спорет мен :D

Върни се в “Манчестър Ю”